Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

time:3.55 LOL

//Je to lepsie,ked sa to takto zostryha,ako cele??Nenudi to tolko,ze?Lebo,ked pozrem na "dual monoblos" video tak pruvu cast si pozrelo odost viac ludi,ako uz druhu...Pritom ta prva je onicom :? Hudba neji moc gay? :D

///Inak som si myslel,ze tomu GS bude svietit to oko co je na boku pri chargi,iba preto som si ho robil LOL a nic heheh

Odesláno

lol,nekde kolem 4.min je videt, proc sem ja prestal pouzivat balance(bomb) kocku, tohle me delala az prilis casto

jinak bych mel pra pripominek:

-mozna by opravdu byl lepsi total newbie guide,ono trochu "teorie"(napr. It´s better to stand on left side etc.)

-ja vim ze je to v popisu, presto je lepsi hodit armor a zbran do videa

-navrazej vsude to strasny intro, vetsina lidi kt. na to koukaj stejne neni slovensky/cesky mluvici a "Dvej pozor!Pocuvaj!" jim moc nerekne...

-ale hlavne-sezen si nejakej program na edit. zvukovejch souboru(napr. audacity) a udelej tam prechody v pisnickach!Ono se celkem hodi song Sweet dreams,kdyz narga usne ,ale ten "prechod" to dost kazi

ale jinak obdiv,ze sis na to vubec vymezil cas

Odesláno

Waiet:No dik za kritiku :)

ad.1)no vies predsa kolko zabera casu zeditovat 20-30minut aby sa to voslo na to zas*ate YouTube a pridavat tam text,je tak x3 prace,mozno neskor,ked to editovanie chytim do ruky,toto su vobec moje prve videa,tak myslim,ze to neni az take zle :) A vobec na newbie guidy je tu predca MHNoodles :P atd.Ja som rad,ze sa to niekomu paci a ze sa pobavime :)

ad.2)No aspom ja ked pozeram a nieco ma zaujima,musim pauzovat a aj tak z YouTube srackovej kvality je aj tak z pismen machula a hlavne zabera to drahocenne miesto v clipe :)

ad.3)To intro a outro bude uplne vsade.a)je moje a pripada mi cool b)chcem vniest trosku SK kultury a ked sa ja mozem naucit plynule ang. moze sa ktokolvek naucit dve slova sk.Ak nechce,nemusi pozerat,naopak,keby ja pozeram "dobry" montage a je tam SK naznak,tak som hrdy...Kto nebude vediet spyta sa,ak chce :)

ad.4)No s tymi prechodmy musim fakt nieco spravit :P

Dik za comment :D

Odesláno

Tip: Stáhněte si Kushalu v horách ( v downloadu ). U ní a u JUMP Teostry jsou zvýšený šance na Elder Dragon Jewel, ale Kushala je o poznání jednodušší než JUMP ( aspoň pro mě.. ). Taky zní jsou nějaký tickety.

Jo a z JUMP Teo padá Fire Dragon Jewel úplně furt, taky Elder Dragon by měl padat taky ale zatim sem neměl štěstí... Už zní mam HBG ( Joly Gun ) a docela dobrá, stříli všechno, útok v pohodě, 1slot. Teď si udělam ten LS, útok kolem 1300, strašnej dlouhej purple sharpness bar ( s sharpness+1 ).

Já mam vždycky takovou radost, z toho jednoho EDJ a za chvíli je zase pryč... Kdybych jich jenom nepotřeboval tolik...

Další tip: Vemte HBG ( Uca cannon, Lao Cannon, něco s dobrym Piercem a útokem ), potom nějakej Evade+2 set a Heroics ( nebo Evade+2 a adrenaline+2 to používam já ). Stoupněte si v prvnim láva areálu do vchodu, tam na vás nemůže "doplavat". Ale střelit oheň může furt, ak proto je dobrej evade. Je to tak na 5 minut když máte štěstí, že moc nestřílej a přídou spolu.

Když prodáte všechny rewardy tak je za to kolem 80 000 - podle mě nejlepší money making quest. Dávat to s kladivem trvá tak 20 minut. Proto je HBG jepší. Příde my to taky lepší než Uca, ikdyž je za něj třeba i 150 000 když máte štěstí v rewardech, ale trvá to s duelkama kolem 20minute a s kladivem tak 17.

:)

Odesláno

Další tip: Vemte HBG ( Uca cannon, Lao Cannon, něco s dobrym Piercem a útokem ), potom nějakej Evade+2 set a Heroics ( nebo Evade+2 a adrenaline+2 to používam já ). Stoupněte si v prvnim láva areálu do vchodu, tam na vás nemůže "doplavat". Ale střelit oheň může furt, ak proto je dobrej evade. Je to tak na 5 minut když máte štěstí, že moc nestřílej a přídou spolu.

Když prodáte všechny rewardy tak je za to kolem 80 000 - podle mě nejlepší money making quest. Dávat to s kladivem trvá tak 20 minut. Proto je HBG jepší. Příde my to taky lepší než Uca, ikdyž je za něj třeba i 150 000 když máte štěstí v rewardech, ale trvá to s duelkama kolem 20minute a s kladivem tak 17.

Ak myslis Dual Volganos,tak presne o tomto som hovoril minuly tyzden,aspom vidim ako ma pocuvate :P A k tomu len dodam,ze ak sa vam podari zabit jedneho priamo pri vchode,tak sa ani uhy bat fire strelam netreba,lebo vsetky pojdu do toho zabiteho :) A ked sa vsetko preda s odmenou dokopy je to kludne aj 100k :idea:

Odesláno

tyhle podvody ja nemam rad,to je stejny jako Garuga v jungle s gun/lance...

uca s hammerem za 17?ses dobrej?to je s magnitude? a jak moc ho flashujes?

pro me je stejne nejvetsi zdroj Aka...

Odesláno
Ak myslis Dual Volganos,tak presne o tomto som hovoril minuly tyzden,aspom vidim ako ma pocuvate :P A k tomu len dodam,ze ak sa vam podari zabit jedneho priamo pri vchode,tak sa ani uhy bat fire strelam netreba,lebo vsetky pojdu do toho zabiteho :) A ked sa vsetko preda s odmenou dokopy je to kludne aj 100k :idea:

Já tě poslouchal, proto sem taky zmínil to hammer ^.^

A máš pravdu, ten první tam dělá dobrej štít potom. A záleží na tom jaký máš štěstí v rewardech, podle toho pak máš i dost cashe.

tyhle podvody ja nemam rad,to je stejny jako Garuga v jungle s gun/lance...

uca s hammerem za 17?ses dobrej?to je s magnitude? a jak moc ho flashujes?

pro me je stejne nejvetsi zdroj Aka...

Právě je to sranda :)

A Ucamu sem dal s hammer za 20, použil sem několik flashek, když sem třeba stál blbě a potřeboval sem nabrousit nebo tak. Ale slyšel sem že de dát za 17.

Odesláno

Skoda,ze na tych Volganosov som prisiel az ked som mal vsetko spravene :roll: Usetril bych si kopec nervov LOL.Ja osobne tiez nemusim ked niekto cheatuje,ale ked uz si si to tazko oddrel,troska zabavy nezaskodi.Inak to s Gagurou funguje aj na treningu,ked sa postavis tam,odkial berez LBB.A mam pocit,ze mi si to mozme dovolit,ale taky clovek,ktory sa uchyluje k takymto podvodom,len aby to chudak presiel,je ubohy,ale naopak,niekomu komu to fakt chudakovi nejde a len koli tomu questu by prestal uplne hrat aj ked sa normalne snazi,tak preco nie.

Odesláno

^ja na volkanose vzdycky vyrazil s lancem a s nim to neni zadnej stres... dal jsem ho napoprvi bez smrti, stejne jako dual volcanose... sice asi za 25-30min, ale lance je pro mne proste jistotka :)

..jednou pri farmeni me sice v dualu zabil jeden z nich, ale za to mohl vespoid:roll::angry:

to s tim HBG urcite vyuziju v pripade, ze mi do nejakyho upgradu bude chybet jedna volcanos vec, ale jinak budu davat prednost ty bezny zabavnejsi metode s lance ;)

btw witku jak si psal ze guard+1 neni treba a ja ti to neveril... mel si pravdu

si mel rovnou napsat, ze v 2G je u lencu/gunlancu ucinnejsi blokovani, bych drzel hubu :D

akorat teda na ty volkanose se guard+1 urcite sikne

Odesláno

Killa: Mluvíš mi z duše, přesně tak to je. Když vim že je prostě dam s několika různejma zbraněma v pohodě, ale za 2x delší čas, proč si nevzít HBG a ze strandy je pwnout ^^

Ten HBG mě baví víc a víc... poslední dobou používam jenom HBG, Lance a Dualy.

West: :) Doufal sem že na to přídeš, teď vidíš jak se třeba to moje combo ( RA+3, Sharp Sword, Sharpness+1 ) hodí, s Raging Tempest je to smrtící, tohle kopí si fakt musíš udělat ;)

A právě často i bezpečnější prostě bloknout, nebo odskákat pryč. Je to docela sranda, že HR9 Black Diablos, taková strašná kráva, se na tebe rozeběhne a ty to bez Guarding skillu v pohodě blockneš a ani to stebou nehne :D Blosové sou zrovna moje oblíbený oběti na HBG a Lance srandu....

btw dneska až budu doma tak na SoC hodim další set screenů, teď jich mam fakt hafec. Tak pak hodim link ^_^

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu