Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Witku:Ja sa nerozculujem...Len som mal zly den,kedy mi pripadalo,ze sa ta natom nstrasne nadrem a potom pridu nejaky 4 flasheri....A dalej to poznas.Mne je to uz jedno,vsetko co mam som zaplatil krvov a studenym potom,takze si to moc vazim :)

:thumbup:

Zkus a uvidíš.

Mě baví dávat je sám a nadřít se, ale i se třema lidma a pitfallama a dát je za 3minuty :) Uvidíš ten kontrast..

No jo, je to jak když termix jednou postnul group duo rajang rape, akorát se rozčiloval waiet. Nedivim se vám, ale říkam, neberte si to tak a jestli vám to někdyfakt vadí... http://www.gamehouse.cz/playstation-3/wifi-max-5388.php

;)

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
to vis ze nevypustili,kdyz sem na nej sel naposled s aka bowem,tak lehnul 3x,ale jen zdrhnul zmetek

ja ho vlastne zabil jen 1x a to hammerem

Tak koli tebe som natocil male videjko...Low rank Laa,mno a hustil som vcelku dostatocne a ani raz nelahol.Tak mi vysvetli ako je to mozne?Zeby lahol IBA s dragon element zbranou?

Chod sa pozret k nam do topicu na videa,je to sice len 4ta a 5ta area...Bo som ho trosku zdrzal :cheesygrin: ale aj tak.

Odesláno

Jestli farmíte Lao Divine použijte to combo jak sem říkal, HighSpeedGathering, Fast Charge, Luck Booster + Heroics ( Ceana bow )

Jestli chcete melee kill, Diablos Z nebo nějaká kombinace s Sharp Sword a Sharpening Inc a dyštak i HGE. Naruga Dualy sou fajn, pak třeba ty Los&Ian dualy, Twin Azure Blady, Dual Ultimus.

A když chcete rychlej bow kill, tak Aka bow up, nebo dragon bow earth, naruga bow, prostě tak. Silver Sol Z je cool, Pierce Up, Attack Up Lg, Fast Charge...

;)

Odesláno

no ted sem se vratil od kamose, (odtamad sem psal ten dotaz) ... 5x run na GnS a mam komplet silver sol Z , wyvern blade glory , rathian heart Z a chybi mi par Thick scale do Soul Z :D:D:D ted uz ten quest fakt nepotrebuju :D:D:D

btw, ze jednoho runu sem mel : 3x los DP , 2x Ian DP, 1x los ruby a 2x ian ruby :D:D:D

Odesláno
no ted sem se vratil od kamose, (odtamad sem psal ten dotaz) ... 5x run na GnS a mam komplet silver sol Z , wyvern blade glory , rathian heart Z a chybi mi par Thick scale do Soul Z :D:D:D ted uz ten quest fakt nepotrebuju :D:D:D

btw, ze jednoho runu sem mel : 3x los DP , 2x Ian DP, 1x los ruby a 2x ian ruby :D:D:D

Nice ! Congratts

Jenom myslim že Rathian Heart má smysl leda když hraješ ve více lidech, jinak bych raději utrácel DP na Golden Mooon ;)

Odesláno

kirin - vyber si neco co strili sleep shoty, a trefuj do hlavy, az usne, poloz mu k hlave lg barrel bomb+ (dve a na stejny misto) a sejmi je obyc strelou, da mu to 900 DMG... vycrafti si dalsi bomby a postup opaku, az dojdou sleep, strilej pellety, bude to bolet :)

pripadne nejaky uspavaci sns (napr. z hypnocka)... do setu si samozrejme dej abnormal st. up

Odesláno

Tak som prekvapeny z toho adrenalinu+2 zatial som skusal len G-khezu,hi-khusu a tea...S tym demonic protection je vsetko 1hit kill :? ale napr na naru tachi mam atk 1780 max a ked zabliskne(ak dobre ratam)raw 2217 :P mno a na magnitude mam 2250raw co nieje spatne :lol: ...heroics mi akurat prida na obrane asice 991def.Mno vsetci padali jak hnile hrusky,ale treba byt fakt opatrny no :?

hele chtel sem se zeptat jak na kirin? uz me fakt sere p*ca

JJ chalani ti dobre radia...Len si musis uvedomit,ze sleep-bombing kirina treba po kazdom uspani o stvrtinu viac sleep attributu...Rozumies,na low ronk kirina treba 200 na prve uspanie na druhe uz 250 atd. Cize stale ti to pojde horsie,ale na low rank myslim staci 2x uspat a polozit bomby NA ROH a je out 8) Tu nesmie chybat ESP a Abnormal up+bomber.

Mno a na hi rank a G rank,asi uz presnejsie Tachi alebo hammer...

Na tachi ti doporucujem pozriet toto video Takto to ma vyzerat HR6 Dual kirin:

Odesláno

Fire Stone vo volcane v starom v tej poslednej aree a v novom volcane v tum "ucku takom" kde je ten volkano vyr...

Fire Dragonsword nema fire element,ale dragon LOL

BDW Kde mam Kur*a zohnat Daora Wing???Kto mate Ultimate Gaelic poradte,bo idem Kushalu za kushalou a nic,vsetky ranky aj G aj Hi aj od macky(kde imho dostavam kazdy druhy run Daora jewell=keby niekto potreboval)Mno a rozbitim kridel dostanes len Daora Sharp Claw,tak som nestastny,bo po tolkych daorach nemam ani jeden Wing,tak fakt neviem ako.

//Tak HR9 daora pustila zahadne 2x Daora Wing=MAM ULTIMATE GAELIC :D

Odesláno

Killa: Jo takle de zabít všechno, ale ze zkušenosti, raději to tak pouřívam jenom pro srandu nebo ještě na Tigrexe, jinak je lepší normální fight, kdy riskuješ atd, většinou to sfoukneš rychleji ;)

Ultimate Gaelic je hodně dobrej, na to jak 'slabý' materiály na to potřebuješ, oproti třeba Peerless Slasheru... :thumbup:

Ke kirin videu, no takle je to sice hezký, ale né každej to tak umí :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu