Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

jestli se ještě dikážeš ostat do HR8 tak byych doporučil si udělat nějaký dobrý ice dualky a zabíjet brown blangogu je tak 10-15 min sólo a brown blangoga má pro mě hammer co vydrží do koce hry hodně dobrou katanu a celej set na gunner má speed fire u raketometu když nemáš rapid fire nemusíš přepíjet zkoušely jsme tak plesiot v G-rank pro 3 všichni měly nabito thunder nebi fire a byl do dvou minut a to samý se dá udělat skoro se všema monstrama třeba i gold rathian nebo silver rathalos a jstli potřebuješ hammer nutně možná bych udělal pro zatim jen ten juggernaut vilepšit blcksmith to už se dá v HR7 a jestli umíš kirina v tréninku tak hammrem ho občas stihneš i pod 3 min tak jsem si vydělával expand pickaxe abych měl melange ore a phantombuterfly přecejenom je najít neni moc velká pravděpodobost.

Odesláno
jestli se ještě dikážeš ostat do HR8 tak byych doporučil si udělat nějaký dobrý ice dualky a zabíjet brown blangogu je tak 10-15 min sólo a brown blangoga má pro mě hammer co vydrží do koce hry hodně dobrou katanu a celej set na gunner má speed fire u raketometu když nemáš rapid fire nemusíš přepíjet zkoušely jsme tak plesiot v G-rank pro 3 všichni měly nabito thunder nebi fire a byl do dvou minut a to samý se dá udělat skoro se všema monstrama třeba i gold rathian nebo silver rathalos a jstli potřebuješ hammer nutně možná bych udělal pro zatim jen ten juggernaut vilepšit blcksmith to už se dá v HR7 a jestli umíš kirina v tréninku tak hammrem ho občas stihneš i pod 3 min tak jsem si vydělával expand pickaxe abych měl melange ore a phantombuterfly přecejenom je najít neni moc velká pravděpodobost.

Díky, už jsem si ho udělal, celkem dobrej hammer... Vylepšil sem si na farmé těžení a brouky a tam sem všechno našel...

Odesláno

jóóó přes sobotu a neděli jsem zas pařil portable 2nd G tak jsem dělal jen trainingy a mam nové recordy(časy)

Kut ku 0:23 s LBW

Congalala 0:57 DS

Khezu 1:54 SnS

Diamo 0:46 LS

Blangoga 1:48 LBW

Yian garuga 2:23 Hammer

Tigrex 2:01 GS

Diablo 2:02 Hammer

Gravios 1:09 SnS

Kirin 1:54 Hammer ... ale podle videí myslím že by šel LS rychlejš ale zkuste něco trhnout dělal jsem to celej víkend :-)

http://www.youtube.com/watch?v=KGTVL8Rb9fs&feature=related

http://www.youtube.com/user/llskyll777#p/u/12/L6_CW_7ggcM

ten má trošku víc xD

Odesláno
už ho máš i vylepšenej?jestli jo tak můžeš potvrdit jak je skvělej :D:D:D a žádný trick nevim vím jen to že je docela velká pravděpodobnost tak nic nepoužívam ale když máš full zbroj např. gold rathiana máš o 25 procent vyšší odměny co já vim.

Ne, ještě ho nemám vylepšenej... :D A ted si prave chci delat ten set z Rathalose... Ale nechápu, že po vylepšení má 1600 s bílou ostrostí a ja jsem viděl na videu jednoho týpka, co měl hammer z fialovou ostrostí a síla byla přes 2100... Jak je to možný? (byl to jinej hammer, než z tý blangongy...)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu