Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Nevíte jakej hammer si ted mám udelat, kdyz uz sem v HR 7? Ted mam Blacksmith, tak něco lepšího...:D Predem dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hammer se kterym sem dohrál hru a zároveň první věc RARE10 sem měl Big Blue Chopper, je vytvořenej z Ceanataur Head Axe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hammrem za 5 - 15 min katany ve 4 pokud jsi to dal sólo, tak nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 hammer se kterym sem dohrál hru a zároveň první věc RARE10 sem měl Big Blue Chopper, je vytvořenej z Ceanataur Head Axe a to si můžu udělat už v HR 7? Poradil bys mi prosim jak? S cim mam zacit atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jestli se ještě dikážeš ostat do HR8 tak byych doporučil si udělat nějaký dobrý ice dualky a zabíjet brown blangogu je tak 10-15 min sólo a brown blangoga má pro mě hammer co vydrží do koce hry hodně dobrou katanu a celej set na gunner má speed fire u raketometu když nemáš rapid fire nemusíš přepíjet zkoušely jsme tak plesiot v G-rank pro 3 všichni měly nabito thunder nebi fire a byl do dvou minut a to samý se dá udělat skoro se všema monstrama třeba i gold rathian nebo silver rathalos a jstli potřebuješ hammer nutně možná bych udělal pro zatim jen ten juggernaut vilepšit blcksmith to už se dá v HR7 a jestli umíš kirina v tréninku tak hammrem ho občas stihneš i pod 3 min tak jsem si vydělával expand pickaxe abych měl melange ore a phantombuterfly přecejenom je najít neni moc velká pravděpodobost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 jestli se ještě dikážeš ostat do HR8 tak byych doporučil si udělat nějaký dobrý ice dualky a zabíjet brown blangogu je tak 10-15 min sólo a brown blangoga má pro mě hammer co vydrží do koce hry hodně dobrou katanu a celej set na gunner má speed fire u raketometu když nemáš rapid fire nemusíš přepíjet zkoušely jsme tak plesiot v G-rank pro 3 všichni měly nabito thunder nebi fire a byl do dvou minut a to samý se dá udělat skoro se všema monstrama třeba i gold rathian nebo silver rathalos a jstli potřebuješ hammer nutně možná bych udělal pro zatim jen ten juggernaut vilepšit blcksmith to už se dá v HR7 a jestli umíš kirina v tréninku tak hammrem ho občas stihneš i pod 3 min tak jsem si vydělával expand pickaxe abych měl melange ore a phantombuterfly přecejenom je najít neni moc velká pravděpodobost. Díky, už jsem si ho udělal, celkem dobrej hammer... Vylepšil sem si na farmé těžení a brouky a tam sem všechno našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 jóóó přes sobotu a neděli jsem zas pařil portable 2nd G tak jsem dělal jen trainingy a mam nové recordy(časy) Kut ku 0:23 s LBW Congalala 0:57 DS Khezu 1:54 SnS Diamo 0:46 LS Blangoga 1:48 LBW Yian garuga 2:23 Hammer Tigrex 2:01 GS Diablo 2:02 Hammer Gravios 1:09 SnS Kirin 1:54 Hammer ... ale podle videí myslím že by šel LS rychlejš ale zkuste něco trhnout dělal jsem to celej víkend :-) http://www.youtube.com/watch?v=KGTVL8Rb9fs&feature=related http://www.youtube.com/user/llskyll777#p/u/12/L6_CW_7ggcM ten má trošku víc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 konecne sem si otevrel hr9 black fata ty treningy jsou o nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 jo a proc bych nemohl dát Akantora za 5:26 když no podívej se sám. http://www.youtube.com/watch?v=kYemar5Wt-k&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 ja myslel hr9 akantora ale i tak dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Ahoj, jsem v MHP2g novej, a nevim co s ukolama kde je napsano Deliver... v cz to znamena dorucit, ale nwm jako jak to Zvire nb co to je mam dorucit :D (mam nahrano asi jen 45min) diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Anteka Antlers asi.. Padá to z těch „z okrsku 2“ nebo 3 teď nevím už sem to dýl nehrál.. ne z těch mamutů, ale z takových těch skákacích koz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 cau je to trochu mimo ale kde se da stahnout tohle a jestli to pojede aji na normalnim telefonu http://monsterhunter.wikia.com/wiki/Monster_Hunter_i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Co si myslíte, že je nejlepší hammer na sílu v celý hře? A nejlepší brnění, myslim když neberu skilly, jenom defense... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 brown blangogy (desert ...) armor: white fata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 brown blangogy (desert ...) armor: white fata A nevíš čisla? Jako kolik je defense a damage? EDIT: hurá, tak už jsem HR 8... UG jsem dal uplně v pohodě... Dá se říct, že sem Nargu dal na první pokus... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak si dělám ten hammer z Cooper Blangonga(je lehká, dal jsem jí na první pokus v pohodě :D )... A potřebuju LthrC. BlangoTail... Když to chci získat, tak ho pusim rozbít(s hammrem), nebo useknout(s LS)? EDIT: promiňte za double post... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 to je jedno dá se rozbít všim a doporučuji brown blango armor na gunner má speed fire (nemusíš přebíjet) to to pak jede. a white fata armor bych si nedělal sice má 1 část zbroje 118 ale má blbý skilly a palcát asi 1640+ nemohu se podívat páč jsem si o víkendu nechtěně smázl save :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Nemáte nějaké rady, jak získat HvnlyRathalosScl ? (jsem v HR8 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 jj v singlu v ********* (poslední hvězdička) když vše splníš oběví se ti tam quest great arena rathalos naruga tiigrex a ještě něco a když to uděláš jsou tam surovyny z G-rank ne z High rank. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 jj v singlu v ********* (poslední hvězdička) když vše splníš oběví se ti tam quest great arena rathalos naruga tiigrex a ještě něco a když to uděláš jsou tam surovyny z G-rank ne z High rank. a HR 8 přece je G-rank, žejo? Takže už teď to můžu sehnat v questu HR 8, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 jj jasně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 A je na to nějaký fígl jako např. na Rathalos Ruby (rozbít hlava a uspat trangem)? nebo normálně zabít a doufat, že bude v rewardech? :D EDIT: jinak už od včerejška mám ten hammer z Cooper Blangonga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 už ho máš i vylepšenej?jestli jo tak můžeš potvrdit jak je skvělej :D:D:D a žádný trick nevim vím jen to že je docela velká pravděpodobnost tak nic nepoužívam ale když máš full zbroj např. gold rathiana máš o 25 procent vyšší odměny co já vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 už ho máš i vylepšenej?jestli jo tak můžeš potvrdit jak je skvělej :D:D:D a žádný trick nevim vím jen to že je docela velká pravděpodobnost tak nic nepoužívam ale když máš full zbroj např. gold rathiana máš o 25 procent vyšší odměny co já vim. Ne, ještě ho nemám vylepšenej... :D A ted si prave chci delat ten set z Rathalose... Ale nechápu, že po vylepšení má 1600 s bílou ostrostí a ja jsem viděl na videu jednoho týpka, co měl hammer z fialovou ostrostí a síla byla přes 2100... Jak je to možný? (byl to jinej hammer, než z tý blangongy...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.