Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravim, mám pár dotazů,

Jaké brnění ke Gunlance - Gun Chariot (mimo Borealis Haku:D). Které je celkem snadno dosažitelné?

Elder dragoni se mi v Low GH otevřou až když zabiju 2 kusy od každého ve vesnici? Protože to jsem udělal a nic. Počítam tam Luna, Kusha, Teo, Chameleos, Lao a Kirin. Pokud tam neni ještě nějaká další podmínka

Odesláno

S Gunlance nemám skoro žádný zkušenosti. Ještě jsem ho pořádně nepoužil, ale když už jsem si toho Chariota udělal tak bych ho chtěl využít, čeká mě urgent 2 tigrexové až zabiju green plesiotha. Tak si to chci dát s Gunlancem.

Doteď jsem si krásně vystačil s LS,GS a Hammerem. Občas DS, SnS a Bow minimálně. Lance a Gunlance vůbec.

Odesláno

Včera jsem zkoušel s Hermitaur U, Guard +1, Guard Inc. Jako když nejsou ty Tigrexové v rage tak jsou neškodný a když jsou v rage je to jiný kafčo. Tak sem si vzal power juice , když budu mít power juice furt tak je asi jedno co mám za brnění.

Ale dneska to zkusim s Orbitaury S. To by mohla být větší sranda.

EDIT: Tak jsou dole sice to bylo malý trápení, ale nic velkýho. Teď sem zabral a už mi chybí jen Black Gravios ( po pár neúspěšných pokusech s LBG a Hammerem přichází na řadu sleep bomb taktika s Hi sandman pike - doufám že to bude tak lehký jak si představuju:-) )

Tak třeba po 3 letech se k tomu Akantorovi třeba dostanu. Mezitím sem sundal black fatalise, bylo to celkem na dlouho. Ale materiál mi stačil na Exterminátor bow. Tak jsem s ním zabil Dual rajangy u chiefa.

Tak snad se dostanu do G ranku.

Odesláno

Sorry za doublepost, ale přeci jen by už ten příspěvek byl přeplácanej.

Black Gravios byl opravdu easy mod s uspávací taktikou, víc než samotnej gravios mě otravovali malý mobové, hlavně ty světýlka.

Teď bude Shen Gaoren ještě sem nic neskolil s LBG ani HBG. Takže myslím že to padne na toho přerostlýho kraba. Asi bych ho umlátil i hammerem, ale sem línej kolem něj běhat jak splašenej. Tak a otázka:) jakou pistol na něj? Mám materiál na Profusion, kterej má rapid na pierce LV2. Nebo rovnou jít do nějaký HBG?

Odesláno

Jo to vim, ale myslim Teo, Luna, Chameleos v GH, protože na dost upgradů potřebuju materiály z hi rank těhlech dragonů. Jinak Akantor asi po 1,5 hodině dole hammerem. Kill trval asi 23 minut. 2x Hypno už byla jen třešnička na dortu = HR7. Ale teď sem zase v práci a mám půst až do večera:(

Docela bych si zahrál MP přes Xlink, wifi max mám doma už pár let, ale nikde sem na netu nenašel ZDWlan (program) pro vistu, drivery se válej všude. A v tom topicu co tu je na fóru jsou ty linky mrtví.

• 2 weeks later...
Odesláno

Po víkendu jsem HR8, Naruga nebyla těžká, ale nemáte nějakej tip jak ji rychle zabít? Byl to boj na 35-40 minut to se mi zdá moc. Šel jsem na ni se Siegmundem.

Stále mám Rathalos Soul U, ale defem už zaostává a na plesiothy stále beru starej Orbitaury S. A docela by mě zajímalo jakýho bláznivýho vývojáře napadlo dát green plessyho do old jungle. A Rathalos v Old Volcano taky žádnej šlágr z naprosto lehkýho monstra se v tomhle prostředí stává docela smrtelnej protivník..:cheesygrin:

edit: mohl by prosím někdo kdo má Xlink na vistách upnout ten Zydas prográmek?

Odesláno
  Lantos napsal:
Po víkendu jsem HR8, Naruga nebyla těžká, ale nemáte nějakej tip jak ji rychle zabít? Byl to boj na 35-40 minut to se mi zdá moc. Šel jsem na ni se Siegmundem.

Stále mám Rathalos Soul U, ale defem už zaostává a na plesiothy stále beru starej Orbitaury S. A docela by mě zajímalo jakýho bláznivýho vývojáře napadlo dát green plessyho do old jungle. A Rathalos v Old Volcano taky žádnej šlágr z naprosto lehkýho monstra se v tomhle prostředí stává docela smrtelnej protivník..:cheesygrin:

edit: mohl by prosím někdo kdo má Xlink na vistách upnout ten Zydas prográmek?

Koukni se na video od Dana... :D Dává to docela rychle... :D

link: http://www.youtube.com/user/MHprofesional#p/u/19/c1CWiKqRaow

Odesláno

Cooper Blangonga, myslel jsem jakej to není zabiják, ale opak je pravdou za 15 minut nebylo co řešit. Ještě Lavasioth a čeká mě urgent.

Ad X link, nějak jsem to rozběhnul, ale asi mi to nefunguje správně, pokaždé mi spadne asi po 2 minutách. A ve hře jsem nikoho ještě neviděl. Bohužel vůbec nemám čas to nějak řešit, o víkendu se na to kouknu a snad to bude fungovat správně.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu