Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zrovna teď u sebe nemám PSP ale až u něj budu juknu se ti na blademaster set s měl bych pro tebe set HGE, Evade distance up, evade+2 + ještě něco juknu na PSP jak tam mam gemy a písnu ti to sem. kdybys chtěl radši jen útočný bez evade a earplug tak těch mam haldy :D

Tak mam pro tebe 543 def a všechny odolnosti kromě fire a thunder v + a skilly: evade+2, evade distance up, High Grade Earplug, Trap master ...chceš?

Odesláno

Yay ty nemáš rád narugu a ten muj je taky z naruga :D

Vše kromě helmy je naruga X (blade)

nohy:3X trap master jewel

sukně: trap master a atk (+1)

ruce: jumping jewel 2X

pláty: evade jewel a jumping jewel

hlava piercig podle piercingu můžeš mít skilly:

evade distance up

evade+2

trap master

a to s piercingem přidá co chceš nejlepší je HGE nebo Gunnery king + bomber perfect na GL nebo zlepšenej status atk používám k yama LS nebo k Lance Darkness taky si tam můžeš dát adre+2 toho je :D

*Piercingy seženeš všechny v trainingach ej jich přes 30 a jsou výborný

Já si budu teď dělat full všechny faty Z verzi :D

Odesláno

V sekci weapons je 20 setů od Witekse, většinou tam je z čeho jsou. A u namixovaných setů to snad nějak odvodim z čeho by to mohlo být. Jinak male Khezu Z best looking set ever. Mám ženskou, má víc hezčích setů, ale zrovna ten Khezu Z je tam šílenej.

Nejvíc používám zbraně podle typu monster. A aktuální dobré zbrani co mám v té třídě k dispozici. Udělal sem si Wyvern blade Carmelia, Juggernauta, Frost dualky, teď na Nargu golden falchcion+. Na další upgrady mi chybí peníze..:-)Takže nejvíc LS, Hammer, DS. Mám i Darkness, ale s lance zatim moc neumim občas si s nim zajdu na low rank khezu když potřebuju elektro sacky. Bude i upgrade Gun chariota+ až budou money.

Mám i bow z blangy s ice atributem. Ale na G Final invitation ještě musím potrénovat.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

Mam pár novejch combine setů tal bych mohl postnout screeny a co dávaj vim že už si tady píšu pro sebe, ale je tu totálně MRTVO :( Oběvil jsem nový úžasný LS ExceptniHornflysaber nemá moc dmg asi 1292 raw ale mam ra3 sharpeness a atk up large takže má fialovou ostrost zhruba 1500 raw asi 55 affnity a jako asi jediný dobrý LS ještě s hornetaurovo 3 sloty takže taky výborný :) né že by bylo njelepší ale je u mě v top 6 LS :)

Odesláno

:D ja hraju melee a dycky jak chci treba ranged tak si udelam for fun postavu a chci tam hrat jen ranged, ale budu asi delat sety i ranged na te hlavni postave.. pocky a hrajes 3rd? ja na tu eng verzi necekam, ale rozjedu si to tam odznova asi, prej nepude importovat, a kdyztak, tak jaky HR? a co bys mi poradil na High Rank set/combo set na bow? :D LBG jsem zkousel, i HBG, Bow ma ale svoje kouzlo :D

Odesláno

no tak muzeme zacit spolu, stejne tak jako pulka Monster fanousku, tu ENG verzi :D a rikat si kde sme co sme atak :D.. nevim style :D jedno :D hlavne chci udelat poradny eq na ten bow, v tech rangedach se moc nevyznam, do ceho tak jet u ranged, jak gemovat? :D no ja sem uplne z druheho konce republiky :/ mame to od sebe asi 320 km.. i kdyz nic neni nemozne, takhle na par dni.. no jo jenze proc Praha vs Francova Lhota, kdyz sou tu i Brnaci a tak ze, ale pokud by byl fakt zajem ono by to i slo ze.. rad bych si zahral s nejakym skillem, kdyz tady u nas si ted posledni dobou koupili 3 lide psp ale tohle je asi nebere..typuju ze tobe je 18+,tak treba by to nejak slo, ze bych ti zacvakal aspon pulku cesty, cas ti nezaplatim :D zkus popremyslet :D ze bysme treba tu ENG verzi stahli a za to co bysme byli spolu dali HR6 s 15 defense :D a jeste rangedko aa :D

Odesláno

Prave jsem killnul, za 48 minut, final bose :D Amatsu Magatsuchiho.. na posledni pokus, s 1 mega potionem a zakladnim zivotem, bez max/anci potionu :D jsem myslel ze z nej sou ty luxusni zbrane, teda spis Hammer, co nosi ti owneri na YT, ale to je z toho co si otevru az projdu vsechny one target Q a jeste nejake Epic Q, coz nevim co je :D mozna ty s vic bosama (nevi nekdo? :D) :/ tak ted je muj cil otevrit Akantora a toho na tu hameru, ale nevim, jak to teda dam.. ale tak nic tezsiho jak ten Amatsu uz nemuze byt, on je furt ve vzduchu a ja tak 100 hitu minul xD a taky jake sem mel nervy ten posledni pokus :/

jeste edit: pri MHFU jsem se klepal z kazdeho bose co jsem dal, u 3rd jsem to jeste nezazil, ani kdyz sem neco z nej potreboval a padlo mi to treba, ale tady sem se rozklepal :D

druhy edit: kdo bude mit 2000. prispevek? no OT :D (treba jak ja ted v editu D)

treti edit : ty jo tak ted sem zkousel zase MHFU a oproti tomu MHP3 je to uplne neco jinyho.. MHP3 krom novych utoku u zbrani a dalsich 1000 veci jinych, tak hlavne v te grafice, sem si to predtim neuvedomil, pac sem Unite nehral pul roku snad a pak az 3rd, ale o grafiku nejde, to taky vim, dyt predtim sem hral taky Unite, jen ta 3 ma nadupanou grafiku no

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu