Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster Hunter Portable 2G tutorial

WItekS

Recommended Posts

Ahoj hele chtěl bych vás poprosit o převedení sejvu na MHP2G ,kdysi dávno mi to tu někdo už dělal ,ale problém byl v tom ,že když sem to dělal podle toho návodu (2 možnost bla bla....) tak mi to vůbec nešlo to jenom najelo jako že tam je moje postava ale když sem ji chtěl loadnout tak byla nahá atd (ale požnost ,že sem to dělal blbě a teďkon bych to chtěl zkusit znova s timhle patchem tak jestli by mi to proste někdo nemoch převíst :D ) předem DEKUJI :) (a thanks taky určitě bude )

přiložený SAVE:

http://www.edisk.cz/stahni/34278/ULUS10266.rar_692.05KB.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj hele chtěl bych vás poprosit o převedení sejvu na MHP2G ,kdysi dávno mi to tu někdo už dělal ,ale problém byl v tom ,že když sem to dělal podle toho návodu (2 možnost bla bla....) tak mi to vůbec nešlo to jenom najelo jako že tam je moje postava ale když sem ji chtěl loadnout tak byla nahá atd (ale požnost ,že sem to dělal blbě a teďkon bych to chtěl zkusit znova s timhle patchem tak jestli by mi to proste někdo nemoch převíst :D ) předem DEKUJI :) (a thanks taky určitě bude )

přiložený SAVE:

ona ma byt naha voe, ale az se pak dostanes do hry, tak bude zase oblecena, kliiid :)

Odkaz ke komentáři

ona ma byt naha voe, ale az se pak dostanes do hry, tak bude zase oblecena, kliiid :)

Jo aha no tak to ja sem to dal neskousel DIKY MOC:) ja uz sem chytnul nervy ze to nejde a dal sem to neresil :D tak tedkon uz jenom jestli by byl nekdo tak hodnej a preved by mi ten "sejv" a byla by to parada :D

Odkaz ke komentáři

zalozil sem novej thread-o zbranich

jestli vite nekdo,kde presne na SoC jsou nej. zbrane(ne od Kayina)tak mi to sem sendnete(nebo PM)

-jeste asi zalozim topic o videech

ale co je dulezitejsi a co by mohl zalozit topic o tom jak nahravat,presne rozepsany,ja sice neahravam,ale bez IRshellu(ten se mi nepodaril ani instnout:cheesygrin:)

a taky topic o xlinku(to ja uz vubec nemuzu)

a jeste jeden dotaz pro Jirku71:dostane nekdo z MH Masteru moderatorstvi nad klubem?(Navrhoval bych prednosten WItka,pak Termixe a Westa asmo me xD)

Jo, jak sem ti psal, souhlas souhlas souhlas ^^

Prvni na rade je WitekS.Pokud to nebude chtit tak tak budou na rade dalsi koho si navrehnete.Dohodnete se a ja to projednam s adminama.Ale muze to nejakou dobu trvat.Admini maj ted dost prace z forem.Jak rikam vyberte si sami nekoho a ten tady bude junior mod :)

Zatim to tady budu modovat ja

Tak sme se přestěhovali :D

Já to beru, ikdyž to asi nebude nějak moc nutný, ale třeba na uprávu nějakej postů atd... :)

Odkaz ke komentáři

přiložený SAVE:

Ja bych jenom nechtel aby se to tu nejak moc "zaspamovalo" a aby mi teda nekdo pomoch s tim prevodem :D kdyztak sry za OT

TAk to zkousim sam jak vul pres to laboko a furt prd tak bych byl vdecny a budu vas uctivat pac vyznat je v laboku je brutal :D

Odkaz ke komentáři

zeNiK:Sem postni svoj save a poziadaj o prevod http://skiesofcrimson.com/forum/topic/12747 BDW.Ta postava ma byt naha...Pokial mas vsetky svoje veci z MHF2 v MHP2G je vsetko v poriadku

tak s tim mam jeste vetsi problemi asi sem fakt blbej nebo nwm ale nemuzu za zadnou cenu upnout ten save na to SOC

vyreseno delal sem to stejny co furt a najednou to slo tedkon mi tam pro zmenu nejde nic napsat

Nwm na to nemam nervy nemuze mi to prosim previst nekdo odsad?

Odkaz ke komentáři

mel bych dotaz... snazim se otevrit si HR6 elder dragony, nicmene mam problem, HR4 mam cleared ruzove, nicmene HR5 mam cleared napsano cervene, na netu sem se docetl ze je potreba zabit i kirina kterej se objevuje jen nekdy, a lao shan musi byt zabit, repel nestaci... tohle vsecko sem splnil, a porad je to jen cervene a dragoni nikde... nevite co s tim?

Odkaz ke komentáři

:) To,ze to je cervene,znamena,ze nejaky quest neni spraveny...Nejaky Slaing quest.Ver mi :) Tiez som sa nacakal.Ale co to bolo si uz fakt nepametam.No a bdw ja mam na HR5******* 27questov ;)

//Inak farmim Red Blangongu :roll: Uz mam ten Desert Tail(LBG na Lv3normal rapid)A do full gunneru mi chybaju uz len 3xcolossal bone,na 3 zatahy tak jedna.Hrozne.

Odkaz ke komentáři

brblo killa má pravdu, projeď to ještě jednou ;)

Killa: Red Blango věci sou vůbec dost dobrý, gunner set, LBG, LS, Hammer, GunLance... škoda že vyšel ten Duo downloaded quest takle pozdě, když už to všechno mam :dozey:

Jo a asi máš fakt smůlu, já dostával třeba i 4 colossal bony v jednom questu..

Odkaz ke komentáři

No problemo.

Uploadnul sem nový screeny... tady: http://s235.photobucket.com/albums/ee188/WItekS/

Vybral sem jich pár.... vlastně pár rajangovejch :D Ani sem si neuvědomil kolik sem jich dal, no ale nějak se přes tu dvou stovku musim dostat :dozey:

rajanglol.jpgrajangLOL2.jpg

rajanglol3.jpgrajanglol4.jpg

rajanglol5.jpgrajang6lol.jpg

Jo a abyste mě zase neměli rádi :D Jednou když nic nepotřebuju a jenom pomáham ostatnim, tak prostě to padá a padá...

luckyrewards.jpglucky2.jpg

Odkaz ke komentáři

že to musím říct sprostě ( jinak to nejde ) ty máš taky zasr*ný štěstí :lol: :thumbup:

jak to dělaš , nechapu ..................a k tomu jak mužeš mit tolik peněz , ty snad nespíš a hrajes nonstop :lol:

jinak moc pekny screeny :thumbup:

Odkaz ke komentáři

že to musím říct sprostě ( jinak to nejde ) ty máš taky zasr*ný štěstí :lol: :thumbup:

jak to dělaš , nechapu ..................a k tomu jak mužeš mit tolik peněz , ty snad nespíš a hrajes nonstop :lol:

Nojo, Golden Moon Z má Reward Celebrity a Luck Booster a ještě když přidam Omen tak jednoduše řeknu kdy je čas chytit... je to skvělej set na sbírání materiálů.

A těch prachů už teď mam víc, já z toho jenom vezmu ty ruby a divine platy a zbytek prodávám... Hodně sem si 'našetřil' na konci MHP2, třeba sem dával Silver Lose, 5minut deal, prodat všechno a takle 10x za sebou :D

btw, uvědomil sem si že sem ještě snad ani jednou neukázal front page moji GC :cheesygrin:

mygc.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu