KILLaMH Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Tak ono HR6 urcite,ale nie tento HR9 ;) ak sa zrovnava s HR6 white... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Tak ono HR6 urcite,ale nie tento HR9 ;) ak sa zrovnava s HR6 white... njn, ale kdyz jsem zabijel HR6 fatalise jako HR6.. plazenim, nebo primym fireballem me taky vzdycky zabil na jednu ranu, fireballem ze vzduchu, nebo zalehnutim me prizabil a to je asi tak vsechno ze sbirky jeho nebezpecnych utoku... HPs mel min, ale zase nebyly nove upgrady zbrani a jeste nebyl skill survival, ktery pojisti preziti, tak nevidim duvod, proc by HR9 fatalis mel byt obtiznejsi nez fatalis, kteryho jsem zabijel.. ale pravda, jeste jsem HR9 nezabijel, tak mozna budu cumet jak me vyklepne... o vikendu ho zkusim splasit... bez wifky to neni zadna prdel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 No a ten Jump Teo HR9 :roll: sak to neni mozne...Normalne davam Teo/Lunu s prstom v nose...Asi prestavam hrat tuto hru :blink: je to robene pre styroch flashujucich debilkov,ale solo tazke jak svina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 ^^ naprosto s tebou souhlasim, take to musim hrat solo a je to dost tezky, na kazdy quest se musim poradne vybavit... a nekdy to stejne nevyjde kamos na hru sere, nechal me v tom xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 No mam nahratych h1200+,takze mam co do toho kecat :P Ono to co spravily z HR9 monsterov je real challenge,mam pocit,ze to az prehnali...Stagger limit uplne v prdely=ze potrebujes byt but na heroics+Adrenalin+2 aby si ho s tymi nehoraznimy raw zbranami flinchol ako kedysi...HP=god like :roll: Proste pre solo hraca(skillera)to da dost zabrat...Ked pozeram na niektore videa,ako 4ia rubu a stoji tam jak pako az mi je zle,proste chcel bych ho vidiet,ako to solo da :roll: Asi som len nasraty,lebo mi to momentalne nejde :( Ale dostavam sa do situacie,kedy to prestava byt zabava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 mensi pripominka-ve 2G nejde Adrnalin+Heroics jinak ty fatalisove jsou hnusny a ta Teo je nechutna,ale jinak se snad vsechno da ja byl jeste znechucenej z stazenyho q-dual Brwn blangongas,to je asi jen taky pr flashujiciho magora, protoze se drzej furt spolu:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Kde mam zobrat Queen Vespoid Shell,ked jej nejde rozbit?Skusal som poison,fire,ice,dragon??? //Uz to mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 jinak ty fatalisove jsou hnusny a ta Teo je nechutna,ale jinak se snad vsechno da ja byl jeste znechucenej z stazenyho q-dual Brwn blangongas,to je asi jen taky pr flashujiciho magora, protoze se drzej furt spolu:? Tak to si asi este neskusal Dual Black Gravios v arene,ze? :cheesygrin: Inak hej,mal som zly den... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 panove, stala se mi nemila vec... odesla mi komplet karta se savy do portable2G (nejakej error a jedina moznost byl format), nemate prosim nekdo save (hraju jen offline, takze vam na kai jmeno neznicim ) ze zacatku HR9,prip. konce HR8 (ja byl 9)? byl bych neskonale vdecny :( prisel sem tim asi o 290h hrani G verze (napr. jeden divine plate do komplet silver sol Z ,celej golden moon set, skoro komplet white fata set, kupa zbrani atp... ) :( docela mizernej den dneska... znova uz bych to asi nehral, tak pls, help :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Haha tohle se mi stalo u 230ti hodin v MHF2, začal sem hrát znova 2G , jeslti chceš pošlu ti ho , 70 hodin HR9 , jeggernaut , gun chariot , pádlo , azure rathalos set(reckless+2,high grade, eagle eye , 520 def), Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Haha tohle se mi stalo u 230ti hodin v MHF2, začal sem hrát znova 2G , jeslti chceš pošlu ti ho , 70 hodin HR9 , jeggernaut , gun chariot , pádlo , azure rathalos set(reckless+2,high grade, eagle eye , 520 def), urcite bych ty savy bral , thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 urcite bych ty savy bral , thx Ok , jenom dozabíjím silver rathalose a upnu ho někam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Ok , jenom dozabíjím silver rathalose a upnu ho někam...supr, link pak pls do posty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 No tak to potesi...Sucitim s tebou :( Ak ti ho Cvak neposle,mozem ti poslat aj moj skromny :D ,ak chces... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 btw jak je to s tím patchem na flashbugy a raw meat u babky ? ja totiz zacal hrat od znova , neco sem si stahl , ale flashbugy sem tam nikdy jeste nemel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 budu rad za kazdej save kterej se ke me dostane :) tve cvaku, dyt ty tam mas vazne jen ty dve zbrane :P nicmene i tak diky, killo pokud bys mohl, posles mi i ten tvuj? potrebuju porovnat kterej je bliz tomu memu savu kterej sem ztratil (nicmene to combo co mas cvaku je husty, nvm proc furt jak debil stavim cele sety a nekombinuju je mezi sebou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ja vim, jsem asi "trochu pozadu" (hraju solo) ale musim se zeptat, kde seženu Special mushroom a Throving knife? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ja vim, jsem asi "trochu pozadu" (hraju solo) ale musim se zeptat, kde seženu Special mushroom a Throving knife?sou to account itemy, takze jen pri plneni questu, a po dokonceni ti zmizi z invu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 sou to account itemy, takze jen pri plneni questu, a po dokonceni ti zmizi z invu ja je potrebuju na kombinovani veci, takze si mam vzit sebou i tu druhou vec na kombinaci a pak je zkombinovat az si je vemu z truhly jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ja je potrebuju na kombinovani veci, takze si mam vzit sebou i tu druhou vec na kombinaci a pak je zkombinovat az si je vemu z truhly jo? nic jinyho ti nezbyde, ale v truhle je nenajdes, jen poison noze tam obcas sou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 tve cvaku, dyt ty tam mas vazne jen ty dve zbrane :P nicmene i tak diky, killo pokud bys mohl, posles mi i ten tvuj? potrebuju porovnat kterej je bliz tomu memu savu kterej sem ztratil (nicmene to combo co mas cvaku je husty, nvm proc furt jak debil stavim cele sety a nekombinuju je mezi sebou) Tak si pockaj,uploadnem ti to... Mas to tam...Ide???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 neide, nejde stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Skus teraz...Z rapidu to musi ist,ked na ifile.it nemas konto Inak sorka ostanym,ale snazime sa to urychlit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 uz to frci, diky vam obema, kdykoliv bude treba help, staci se ozvat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 tve cvaku, dyt ty tam mas vazne jen ty dve zbrane :P nicmene i tak diky, killo pokud bys mohl, posles mi i ten tvuj? potrebuju porovnat kterej je bliz tomu memu savu kterej sem ztratil (nicmene to combo co mas cvaku je husty, nvm proc furt jak debil stavim cele sety a nekombinuju je mezi sebou) To víš no , na nic víc nebyl čas :D ještě ten teostra horn+ na expert jewel a je to nádhera .. Takže musím udělat nějakou dragon zbraň... z čeho padaj blaze sacy ? volganos a ? nejede mě skies .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.