WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 West má pravdu. Vůbec sem si to neuvědomil. Waiete Akantor tut je pardání, fakt myslim že je tam všechno co tam má bejt ;) Souhlasili byste stim že,: waiet by teď pokračoval s mini návodama až do HR9 ( + každej Urgent se screenama a trochu se rozepsat ). termix by zkusil nashromáždit všechny důležitý linky, odkazy na videa, návody no prostě všechno co se může hodit ( ikdyž si myslíš že to každej zná tak to tam hoď, ať je to jak pro naprostýho MH začátečníka ;) ) a já bych se pokusil nějak sesumírovat begginers info, základní pravidla pro správnýho huntera a vysvětlení, aby ten nováček co to čte věděl jak začít. Co vy nato ? Je to jenom návrh... Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ^^ to staci kdyz dam jeden link ;) soc.com xD ne, dobre du brouzdat na youtube :) jinak souhlasis, aby sme treba u toho tutorialu o akantorovi dali jenom linky a pojemonovali je... treba takhle: Gun Chariot jinak tedka delam screeny vsech novych monster do myho postu.... :) Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ^^^^ Jo některý screeny který jsou spíš dekorativní by se dali takle schovat.. souhlas ;) Ale takový jako s útokama bych tam určitě nechal. Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 takže jesli sem to pochopil,tak mam popsat vsechny postupovy Q's od Aka po Ucamulbuse? Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ^^^jasne, ale treba je dat vedle sebe ;) jinak vysel novej patch... uz ho mam v PSP ;) http://skiesofcrimson.com/forum/topic/19213 ano mas waiet a jeste u questu Naruga, Yama a Uca pospat vic, utoky... jak s aka ;) treba dostanem hodnosti MHP2G Hunters xD jinak by se hodil nejakej uvod k MHP2G, ne "S cim na HR7" xD to nejakej like bude mimo... Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 takže jesli sem to pochopil,tak mam popsat vsechny postupovy Q's od Aka po Ucamulbuse? Nemusíš se stim rozepisovat, stačí doporučená zbraň, element, pár rad na co si dát bacha atd.. a u Urgentů screeny a dyštak i taktiku s různejma zbraněma. prostě jako si udělal to s Akantorem ;) ^^^jasne, ale treba je dat vedle sebe ;) jinak vysel novej patch... uz ho mam v PSP ;) http://skiesofcrimson.com/forum/topic/19213ano mas waiet a jeste u questu Naruga, Yama a Uca pospat vic, utoky... jak s aka ;) chekuju........ to by se taky hodilo dát na první stranu, mam to tam hodit ? myslim ty první patche. edit: waiete pošlu ti ten text co mam v prvnim postu a dáš to za Akantora jo ? poschovávej ty míň důležitý screeny, a pak pod to dej to co sem psal. Abys moh pokračovat ;) btw, šlo by abys ty screeny kde to de dal hned vedle textu aby to nebylo tak roztáhlý ? ^_^ stimhle má termix pravdu. Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ok,u tech screenu dam ty hypertexty(u vetsiny),ale ted uz nemam cas,tak uz tam hodim ten tvuj text a mam delat navod na ty kocky? Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Jo udělej ho, a pak mi ho pošleš a dam ho na záčátek pač myslim že je to docela dost důležitý, ok ? ^_^ Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 a ja udelam navod, jak si vubec vybrat kocku... k? Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 jasně termixi, to jsou přesně věci co se hodí ;) waiet: ani tam nedávej to by witeks... prostě na tom pracujem všichni a je to naše společná práce, jenom je to uspořádaný tak aby se vtom líp orientovalo a dávalo to smysl ;) Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 dobře nebude ti vadit,kdyz ten tvuj text castecne editnu(zejtra) ale mas tam "citaci" Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 waiet: ne, klidně k tomu dopiš co potřebuješ, prostě tvoje zkušenosti ;) ( asi si to napsal ve stejnou chvíli jako já ten post nad tebou tak to chekni ) Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ^^ jak na kocku pridano + mam jeste 1 typ na prvni post: Jestli mate katany Wyvern Blade Maple a Holly, muzete jednu prodat obe se upgraduji do stejne katany Wyvern Blade Silver... Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ^^ jak na kocku pridano + mam jeste 1 typ na prvni post:Jestli mate katany Wyvern Blade Maple a Holly, muzete jednu prodat obe se upgraduji do stejne katany Wyvern Blade Silver... Okey, už tam pomalu něco je.. pro naprostý začátečníky. Hned tam hodim i tu tvojí kočku ( pošli mi to na PM pls, i s odkazama na obrázky atd ). Jo a to stou Katanou sem taky zjistil :lol: Tak nic, zbytečně sem vyhodil jeden Ian Plate.. Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 ^^ mas to tam, ale priste bys proste mohl dat citaci meho prispevku a zkopirovat si to sam ;) ( dalsi malej tip, tentokrat pro tebe xD) jinak prvni obrazek uprav, zadal sem ho spatne... Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Takže pracuju teď na Weapon Mastery a další na řadě bude Armor Skills. Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 pekny WItku,mozna by to chtelo napsat %dmg k jenotlivym uderum(zkopcit z GF) a editni si trochu info o patchi,trochu prelozil menu-verze 0.8.9 Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 zamlouvam si Felyne Whim skilly... ty sou moje :) k? ale az zitra... Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 waiet: Jojo, updatnu to kdykoliv budu vědět že je new ;) A GF ? Co to je ? :D termix: Jasně, pohodička ;) Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 zamlouvam si Felyne Whim skilly... ty sou moje :) k? ale az zitra... mozna bys moch najit i ty jap-eng preklady na soc,dokud nebude venku patch WItekS:no lol - GameFaqs.com :cheesygrin: Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Jo Gamefaqs... :D A jaký překlady máš na mysli ? Vim jenom o tý guide a nechce se mi to celý kopírovat... Citovat
Waiet Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 preklady sem myslel pro termixe,jako treba , jak se pise Heroics v jap atd. od tebe sem myslel, jakoze treba triple pound je 176% dmg(ve vzorci),atd Citovat
WItekS Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 preklady sem myslel pro termixe,jako treba , jak se pise Heroics v jap atd.od tebe sem myslel, jakoze treba triple pound je 176% dmg(ve vzorci),atd Okey, kouknu se na to ;) Pondělí, úterý a středa mam soustředění takže nebudu moc doma... asi toho teda ani moc nenapíšu :( Citovat
iron man Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 hledej na google laboko---------------------------------------------------------------------- no ja jsem si to stahl ale nefunguje mi to.jo a ten 2nd on je jako to same co 2 akorat tam je navic nekolik questu a kocka??nebo to je cele uplne jinak??a jestli to ma cenu prechazet na 2nd kdyz jeste nemam dojetou 2?jo a je to teda infrastructure?? Citovat
WItekS Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 hledej na google laboko---------------------------------------------------------------------- no ja jsem si to stahl ale nefunguje mi to.jo a ten 2nd on je jako to same co 2 akorat tam je navic nekolik questu a kocka??nebo to je cele uplne jinak??a jestli to ma cenu prechazet na 2nd kdyz jeste nemam dojetou 2?jo a je to teda infrastructure?? 2G je pokračování MHP2 / MHF2. Ne, neni tam jenom kočka.. je tam krom novejch monster taky spousta jinejch věcí. Potřebuješ mít MHP2 savefile aby si vněm moh pokračovat ve 2G. Je to na tobě, ale zatim neni full eng patch. A neni tam infra. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.