Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tyhle "bugery" primo miluju-hura je tam bug,muzu ho jit bezproblemove farmit!:roll:,tohle vyuzivaj jen lamy jinak dneska byl update v down centru-byl pridan patch a nejaky 3maratony,asi o tom zalozim topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Ja som len dufal,ze taketo bugy uplne vymiznu...Ale kedze MHP2G je len pozliepane stare serie dokopy,neni sa comu divit :roll: neveril som svojim ociam,preto som to sem prcol. //Pozeral si to dokonca?On vlastne bol mimo mapy...On,nie Uca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ja vim,nekoukal sem na to cely,jen posouval ale kdyz ho to tesi,to uz by moh rovnou cheatovat... sem dneska sel na chamiho-3x sem byl v coudu-nejprve sem se objevil a celkem mi to slo,ale pak me 2x sestrelila remombra a on me pak svinak sebral staminu->reset->pak sem se 2x narodil primo u nej a on me sejmul zase tim plynem hned po startu a na po 4. sem si do nej rubal,ze mam jeste dost casu pak sem o 4sekundy prekonal svuj rekord:cheesygrin:-16:53,nastesti sem konecne dostal ten elder drg jewel takze mam mizuha Z-jen nevite nekdo,co je daora resist ala Chameleos warp?-ja vim,ze team je wind resistance,ale dalsi 2 uz ne(mozna tam bude poison,ale proc na kushu poison?) edit//mozna anti-theft edit///tak poison to neni,ale prislo mi,ze rcyhlejc zere,takze mozna quick eater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Nebude to nieco,ze ked sa nase*es tak budes neviditelny :D Urco to bude ono :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 heh,to bych byl neviditelnej casto:lol: ne ma to -HGE -Steahlt(monstru trochu trva nez si te vsimne) -ten daora resist(ja bych to tipúoval na drg wind breaker, quick eater,snow resist) -terrain -1 a ma to jen 9slotu,bez toho terrainu 8:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 za chvili tu hodim svy staty ze hry se neleknete tu sou mistaty sry ta double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ukaz spis weapon usage ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ukaz spis weapon usage ...... jj pockej du na to newsi jak to tu dat aby to blo normalne velke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Waiet:Ukaz svoj status a weapon usage :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tady to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 kdyz chces,ale je to nic moc a navic trochu jednostranny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 mam dotaz je rozdil mezi Monster Hunter Portable a Monster Hunter freedom 2 co je lepsí a novější dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 kdyz chces,ale je to nic moc a navic trochu jednostranny to je teda mazec ...... ty kladiva :thumbup: ............byl bych pro kdyby tady kazdej dal svou weapon usage , co myslite ?---------------------------------------------------------------------------------------- co kladivo magnitude je z ceho/koho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 mam dotaz je rozdil mezi Monster Hunter Portable a Monster Hunter freedom 2 co je lepsí a novější dík moc v Portable sem novy monstra vic questu nove zbrane brneni a tyk nova oblast rainforest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 predatorr dík moc a nevíš kde stáhnout Monster Hunter Portable dík moc já totiž chcu začít tuto hru hrát, ale moc nevím co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 to je teda mazec ...... ty kladiva :thumbup: ............byl bych pro kdyby tady kazdej dal svou weapon usage , co myslite ?---------------------------------------------------------------------------------------- co kladivo magnitude je z ceho/koho ? do toho Denizszku pochlub se nám,mimochodem jak tu davate vy ty screeny? ja je tu mam take zcvrkle :Dpredatorr dík moc a nevíš kde stáhnout Monster Hunter Portable dík moc já totiž chcu začít tuto hru hrát, ale moc nevím co a jak http://console-forum.cz/showthread.php?t=28860 tady na foru je to prees uloz.to navod na patch mas tady ve sport clubu ;) mimochodem newi nekdo jak se lesti rust zbrane nebo ruststone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 predatorr pls mohl bys mi dat tvoje ICQ chtel bych se začátkama poradit atd. prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 predatorr pls mohl bys mi dat tvoje ICQ chtel bych se začátkama poradit atd. prosím poslal sem ti ho a jestli zacinas di na prvni stranu tam to vsechno mas jinak jdyby si chtel mas uz mi icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tady je moje weapon usage : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ja myslel,ze toho mas vic Deniszku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 nene kde bych to vzal , da se rict ze sem zacal hrat pred chvilkou ........ a taky porad jen nehraju :lol: EDIT:od kad kocka dovazi thunder bug jelly ? a kde sehnat nelip pure crystal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 hey weste, Fast Charge, High Speed Gathering a Luck Booster + Ceana bow, to je key na Lao Divine plate, snadno a rychle - 3 platy ze 3 runů ;) Jinač Killo KLÍDEK :D GnS mi trvá s kladivem kolem 20 minut, záleží na tom jak moc se chargujou. Použiju 5 flashek co si beru sebou pač nemam náladu se nechávat overcombovat a strkat do rohu. Flashky nejsou cheatování, hraní s kámošema něni lamárna. Zjistil sem jak mě MH mnohem víc baví, když si můžu jít zahrát s někym, s někym s kym rád hraju jako tjm, pessego, mephisto, cypher.. skym si pokecam, zahraju, pochlubim i ztrapnim když mě zrovna owne crab .... O tom je MH, o "kamarádech". ;) Kdybyste měli šanci tak to poznáte. Pro mě třeba bylo něco dostat se na HR9 sám, to sem chtěl. Dělal sem si sám sety, zbraně a všechno. Ale proč, když vim že dam Duo Black Blose s HBG za 15minut bych je měl furt dávat sám, když si můžu vzít Darkness a dávat ho se 3ma dalšíma týpkama, prostě si užít group play ? ^_^ Jediný monstrum, co budu vždycky raději dávat sám, je Rajang....... Zejtra nahraju screeny, dam sem odkaz. A v neděli večer zase padam, na 3 tejdny tentokrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 hey weste, Fast Charge, High Speed Gathering a Luck Booster + Ceana bow, to je key na Lao Divine plate, snadno a rychle - 3 platy ze 3 runů;) nabijet na 2. nebo na 4. shot? jinak doufam,ze zitra budes na Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Na skypu budu a nabíjet na nejsilnější Pierce. Konečně sem sebral odvahu a vyzval sem JUMP G Teo sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Witku:Ja sa nerozculujem...Len som mal zly den,kedy mi pripadalo,ze sa ta natom nstrasne nadrem a potom pridu nejaky 4 flasheri....A dalej to poznas.Mne je to uz jedno,vsetko co mam som zaplatil krvov a studenym potom,takze si to moc vazim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.