fatalis Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Na Hi-rank a menej to bol najlepsi (najdostupnejsi) dragon hammer,ten si urcite urob.Ale neskor,ked uz prislo na finalne upgrejdy Lao zbrani,na kazdu bolo treba Lao Divine Plate (u mna fakt dost rare :roll:) takze som mal dve,jednu minul na jeho dualy Azure Sky Blades (ktore patria k jednym s najlepsich v hre) a jednu odlozil...Potom ked zabijes Ucamulbasa,otvoria sa ti "G" zbrane v ktorych bude aj Dragon demolisher G (alebo tak) a ten bude "lacnejsi" a skoro to iste... jj dik kilo a o tom divine plate jsem slysel a pada to z hi rank lao shana asi ne co :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Září 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2008 Divine plate/Heveanly scale/Sky Scale(tj to samy) je fakt rarovej material padajici z urcitejch(pro kazdy monstrum je to specificky-Tigrex SS, Narga SS...) G-rank monster(Shen Gaoren,Lao Shan, Tigrex, Narga, Gravi(ravi SS) ,Bl. Gravi(Bl. Gravi SS), Rathalos(red/azure/silver-ze vsech Los SS), Rathian(to samy co Los), Ucamulbas) nejrarovejsi material kt. vytriskas z Hi-Lao Shana je Ruby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 poradte vy skuseni jak dostat red blangogu green concalu na toho fatalise kaslu jeho nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Poradte vy zkuseni, jak dostat red blangongu a green congalu. Na toho Fatalise kaslu, jeho nedam. Pis aspon trochu jak clovek(ja vim, taky nekdy nepisu velky pismena atp.), alespon tam hazej spojky nebo carky, bez toho jsou ty prispevky nekdy uplne nesmyslny... Red blango-furt hazi sutry,hodi se ice SnS,ice DS nebo hammer, ale urcite to nebude tezky... Green conga je temer stejna jako jeji ruzovej predchudci, takze si vem co ti nejvic sedne(weakness je zase ice)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budris Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 xlink jak na to aby sem hral online ? hrajem to len zatat ad hoc hr5 noob pls nejaky navod co potrebuju a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 hledej nekde to tu je ale kdyz uz jsme u toho potrebuju to cd k wifimax ja nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 hledej nekde to tu je ale kdyz uz jsme u toho potrebuju to cd k wifimax ja nwm Ne , nepotřebuješ je ti uplně k ničemu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Ne , nepotřebuješ je ti uplně k ničemu..... takze kdys to nepotrebuju tak jaktoze nechytam acces point mam dokonce nainstalovane xlink nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 takze kdys to nepotrebuju tak jaktoze nechytam acces point mam dokonce nainstalovane xlink nechapu Prostě se podívej na www.teamxlink.co.uk ................. potřebuješ ješte ZDWlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 tato hra se neda zvladnout to bych musel se ucit tydny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 tato hra se neda zvladnout to bych musel se ucit tydny.. po deviti hodinach hrani to pude lepe zadne tydny :roll: EDIT:pomuze te mi nekdo z wifi max nainstaloval jsem neaky zidas a nevim co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 tato hra se neda zvladnout to bych musel se ucit tydny.. Tahle hra nepatri mezi ty,co se daj dohrat za par hodin (nastesti),ucit se budes hodne dlouho (v podstate celou dobu co budes hrat), ale zakladum se naucis brzo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 fatalis: Co máš ? XP nebo Vista ? Mě to totiž na Vistách nefunguje... Nevim proč ale asi kvůli tomu co mi na Vistách nejvíc vadí - atotiž, že mi příde jakobych to PC vůbec neovládal já, vlastně sem tady jako na návštěvě, ikdyž vstupuju to všeho jako Admin.... Všechno sem naistaloval jak se má, ale stejně to jenom naskočí a zase zmizí, nemůžu to ovládat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 fatalis: Co máš ? XP nebo Vista ? Mě to totiž na Vistách nefunguje... Nevim proč ale asi kvůli tomu co mi na Vistách nejvíc vadí - atotiž, že mi příde jakobych to PC vůbec neovládal já, vlastně sem tady jako na návštěvě, ikdyž vstupuju to všeho jako Admin.... Všechno sem naistaloval jak se má, ale stejně to jenom naskočí a zase zmizí, nemůžu to ovládat... KUWA mam vistu na co jsem to kurna kupoval co uz neva z ktereho rathiana pada nejcasteji ruby azure,gold nebo normal thanks EDIT:uz poctvrte mam v rewardu los ruby to je stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Hm, no jestli to nějak sprovnoznim tak určitě dam vědět. Rathian Ruby padá nejvíc z Gold... s dobrym hammer je to tak na 10-15 minut. Taky zněj často padaj Wyvern Stony a Rathian Platy. Takže příjemný farmení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ok uz mam vse ted al nevim co to je LUCKY BOOSTER a RECKLESS ABADON ci jak se to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 ok uz mam vse ted al nevim co to je LUCKY BOOSTER a RECKLESS ABADON ci jak se to pise WItekS Luck Booster: Zvyšuje možnost dostat víc normálních rewardů RA zvysuje/snizuje affnity prister zkus search... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 Witeks: az to zprovoznis dej vedet me to taky na vistach nejede Jo a prominte ja vim ze to sem nepatri ale si chci prevest save z freedom na 2G ,ale nemam otevreny dual rajangy presto ze mam vsechny questy u chiefa clear a urgentu mam clear 7 ze 7 tak radte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Jo a prominte ja vim ze to sem nepatri ale si chci prevest save z freedom na 2G ,ale nemam otevreny dual rajangy presto ze mam vsechny questy u chiefa clear a urgentu mam clear 7 ze 7 tak radte pls myslim ze se ti otevrou jen v MHP2G me se totiz taky neotevreli ale jen si to myslim :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 myslim ze se ti otevrou jen v MHP2G me se totiz taky neotevreli ale jen si to myslim :blink: ale houby....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 ale houby....... rikam ze nevim me se to taky neotevrelo v mhf2 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2008 ale ne me tyhle ty hry nebavi jen kvuli tomu mozna to bude znit divne.. ze mam strach z toho mnozstvi informaci .. treba tabula rasa bylo posledni mmo ktere bylo tezke )zacal sem v 11 a koncil s tim v 13( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 hm tak je nehrej hrej to co umis EDIT:pls co to je skill adrenaline mam totiz full monoblos set s a nevim co to je ten adrenalin thank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Prevede me nekdo save pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 hm tak je nehrej hrej to co umisEDIT:pls co to je skill adrenaline mam totiz full monoblos set s a nevim co to je ten adrenalin thank adrenalin.... kdyz mas velmi malo zivota attack ti razantne stoupne nevim presne o kolik % ale pokud se dokazes dobre vyhejbat utokum muzes monstra velmi rychle kosit ovsem je tam ten problem ze muzes snadno zemrit... Fallman : nekam uploadni a posli do pm link ja ti to udelam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.