fatalis Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2009 kde to sonu a preco neodpovies na otazku normalne ale hladaj na gugle ked vies napis a ne chujoviny (pardon za vyraz) klidek :) zvykej si tady to tak chodi :) Citovat
sysasysa Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 Tak bratr dneska koupil PSP tak se připravte že budu hrát a a asi budu mít tunu stupidních dotazů. EDIT: Tak už smažíme súpolu. Sme dneska začali zlehka a dali sme první qest. Při druhym nás oba zabili xD Citovat
brbla Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 aaaaaaaa, tak zitra popr. pozitri budu mit opet (potreti) funkcni PSP :) tak me tu zase ocekavejte :) a zacnu pekne zostra :) chci sproste a jednoduse vsecky fatalisy :P proste chci pearless slasher... Citovat
Aresik1468621879 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 nj )) ja u sem konecne hr4 :-))) takze sem fakt happy ))) konecne sem se nekam posunul :) Citovat
brbla Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 nj )) ja u sem konecne hr4 :-))) takze sem fakt happy ))) konecne sem se nekam posunul :) jo no :) HR 4 to teprve zacina :) bossove uz vydrzi vic nez jen stouchnuti do ocasu :) Citovat
Aresik1468621879 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 no ta byla to pohoda nez sem mel udelat shen gaoren xD nebo jak se ta velka chuj menuje to byl fakt orisek.))) a vcera se m to udelal jak u chiefa tak v GH fakt pohoda :-) btw:jaky mas HR ty ? )) Citovat
brbla Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 :D ja sem HR9 .... zabito vse krome Grank fatalisu :) a G rank psychoRajanga ... Citovat
Aresik1468621879 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 :)))) to si dal solo nebo ti nekdo pomahal))) sem slysel ze dat pres hr6 solo je nemozny tak nwm ))) rekl bych ze tam skoncim protoze wifinu kupovat nebudu xD Citovat
brbla Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 :)))) to si dal solo nebo ti nekdo pomahal))) sem slysel ze dat pres hr6 solo je nemozny tak nwm ))) rekl bych ze tam skoncim protoze wifinu kupovat nebudu xD vsecko solo.Xlink nemam. a udelat to jde :) akorat to proste chce vic treninku a trpelivosti :D Citovat
zeNík Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 :)))) to si dal solo nebo ti nekdo pomahal))) sem slysel ze dat pres hr6 solo je nemozny tak nwm ))) rekl bych ze tam skoncim protoze wifinu kupovat nebudu xD No to jako doufam ze ne!!!:D tedkon sem HR6 ztm sem si zabijel jenom tak rathalose (blue a silver) a do tech Questu se chci pustit az tedkon takze uvidime no... Citovat
sysasysa Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 Mno jako já sem na tohle fakt lama. Eště že si bratr pořídil PSP. To aspoň nebudu jedinej kdo bude lamit. xD Citovat
Aresik1468621879 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2009 hh to mas f pohode...tata ma sice psp ale tahle hra ho nebavi takze mam smulu xD Citovat
KILLaMH Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2009 brbla nazdaaaaaar :D ja som bol tiez bez baterky (bez nej mi PSP skratuje :dozey: ) ale uz zase mam a mozno sa zase budem chodit na vas kuknut (lenze teraz vychadza LotR:conquest a Killzone 2 takze moc sancu tomu nedavam loooool....ja uz v MH nemam co robit,tak ma to moc nebavi :roll: skoda no....custom questy mi nejdu a tak sa bavim len na HR9 maratonoch,jedine hratelne :dozey: :lol: Citovat
brbla Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2009 brbla nazdaaaaaar :D ja som bol tiez bez baterky (bez nej mi PSP skratuje :dozey: ) ale uz zase mam a mozno sa zase budem chodit na vas kuknut (lenze teraz vychadza LotR:conquest a Killzone 2 takze moc sancu tomu nedavam loooool....ja uz v MH nemam co robit,tak ma to moc nebavi :roll: skoda no....custom questy mi nejdu a tak sa bavim len na HR9 maratonoch,jedine hratelne :dozey: :lol: ja uz MH nehrotim :) na PC hraji Lineage, na psp hlavne tekkena, a to MH snad... akoraz ze sem neco jako bulldozer na psp :) todle je moje treti :D Citovat
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2009 Tak jsem zacal kalit MHP2G a fakt nejvic parba Citovat
pigi96 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2009 Kluci chytri poradte jak na Kushala Doara mam tento set: Wyvern Blade "fall" Blango Helm Blango Mail Malkluva Sleeves Blango Tassets Khezu Greaves ×D a nemuzu ho dat :( a proc mi nejdou davat ty bomby (ty sudy)?? Citovat
WItekS Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 21, 2009 Kluci chytri poradte jak na Kushala Doara mam tento set:Wyvern Blade "fall" Blango Helm Blango Mail Malkluva Sleeves Blango Tassets Khezu Greaves ×D a nemuzu ho dat :( a proc mi nejdou davat ty bomby (ty sudy)?? Cus. Kushala je slabá na dragon a poison, longsword je dobrá zbraň, de to sní. Musíš si uvědomit, že u všech Elder dragonů je dobrý sekat jenom do hlavy. Potom se flinchnou a chíli se válej. Dobrej skill je Earplug. Určitě si přines Flash bomby, když lítá tak je dobrý jí tim schodit. Bomby nejdou, protože jí asi dáváš v jungly, když prší a když prší tak bomby nemůžeš používat. Za 25 minut bys měl stihnout ji vzít dost HP na to abys ji zahnal. Tak gj ;) Citovat
pigi96 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Cus.Kushala je slabá na dragon a poison, longsword je dobrá zbraň, de to sní. Musíš si uvědomit, že u všech Elder dragonů je dobrý sekat jenom do hlavy. Potom se flinchnou a chíli se válej. Dobrej skill je Earplug. Určitě si přines Flash bomby, když lítá tak je dobrý jí tim schodit. Bomby nejdou, protože jí asi dáváš v jungly, když prší a když prší tak bomby nemůžeš používat. Za 25 minut bys měl stihnout ji vzít dost HP na to abys ji zahnal. Tak gj ;) nice vse co jsi psal jsem delal takze ji jen mlatit dokud nezarve OK thx ;) EDIT: uz sem ho dal :lol: nebyl zas tak tezkej ×D tigrex je taky dead :D Citovat
Ridick-cz Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2009 lidi prosím kde seženu fire stone Citovat
Ridick-cz Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 ty vadu tož tu sa už ani nekomunikuje =) Citovat
Alias/Blaze Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 Ja ted zacal hrat MHP2G :D Citovat
Rhapsomanijak Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 Taky jsem vcera zacal chvili mi trvalo nez jsem pochopil kde najit ty mountain herbs :) Citovat
Aresik1468621879 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 ja chci taky hrat :( !! rhape zarid to :O Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.