Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
ted vubec nechapu...:) sem peknej lofas...:) myslis ja, ze sem myslel tu jeskyni co je na zacatku? no, ale i Fatalis jí myslel ne? když říkal, že je tam ta kočka...já bych si tam rad neco vyrubal, ale ja tam prijdu, a muzu si tam jenom pokecat s kockou, ktery stejne nerozumim...:)

je tam kočka v jeskyni (s elder bone můžeš rubat, je tam od začátku ale až od určitýho HR můžeš používat kopání) a jedna kočka u jeskyně venku (s barelem ti může vyrubat věci, neni tam od začátku)

• Odpovědi 2.1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
prosim vás nevíte kde sehnat Dragonite Ore? Zkoušel sem už asi 20x dolovat a ani jednou sem na to nenarazil...:cry: kdo pomůže tak má u mě hned THX, protože sem už fakt zoufalej...:)

všechno nejde najednou, budto si vylepši dolování na farmě (u toho dědy jak stojí u babky co prodává kočky) a nebo se dostan do dalšího HR a tam si to vydoluješ

Odesláno
mě žádnej děda nestojí u tý babky co prodává kočky...:roll: Já si dolování vylepšim rád, ale nevim jak... :cry:a je možný, že náhodou narazim na Dragonite ore, bez žádnej speciálních schopností?

Zdarec ale,

tak za:

1. Není to děda ale nějaký chlápek, stojí u toho mostu který vede na farmu, u něj dáš RENOVATE a tam si upgraduješ farmu.

2. Dragonite ore je tuším až na vyšších lvlech (hr a obtížnost Q), zkus u elders udělat Q s více jak 4 hvězdičkami.

3. Nebo je tu ještě možnost získat Dragonite ore z tréninku, pokud už jsis odemčel Basariose.

Odesláno
Zdarec ale,

tak za:

1. Není to děda ale nějaký chlápek, stojí u toho mostu který vede na farmu, u něj dáš RENOVATE a tam si upgraduješ farmu.

2. Dragonite ore je tuším až na vyšších lvlech (hr a obtížnost Q), zkus u elders udělat Q s více jak 4 hvězdičkami.

3. Nebo je tu ještě možnost získat Dragonite ore z tréninku, pokud už jsis odemčel Basariose.

pochopil sem jenom, že to vylepšim u toho chlápka, ani nevim na co tam mám kliknout abych si vylepšil farmu, sem uplná lama, s MHF sem začal před 3 dněma a sem teprve u Kheze a u toho už sem zaseklej...:D:D

Odesláno
pochopil sem jenom, že to vylepšim u toho chlápka, ani nevim na co tam mám kliknout abych si vylepšil farmu, sem uplná lama, s MHF sem začal před 3 dněma a sem teprve u Kheze a u toho už sem zaseklej...:D:D

Khezu, to je jaký Q??? Jméno questu napiš. Jinak u toho chlapíka se ti postupem času a získáváním quild points otevírají nové možnosti vylepšení farmy, třeba jako více težebních míst nebo více keřů na brouky. Ještě oprava asi to nebude guild pointama ale spíše tím jak postupuješ v úrovních těch Questů u té staré baky u ohně.

Odesláno
Khezu, to je jaký Q??? Jméno questu napiš. Jinak u toho chlapíka se ti postupem času a získáváním quild points otevírají nové možnosti vylepšení farmy, třeba jako více težebních míst nebo více keřů na brouky. Ještě oprava asi to nebude guild pointama ale spíše tím jak postupuješ v úrovních těch Questů u té staré baky u ohně.

je to druhej Urgent quest, kterej mi nejspíš otevře úkoly **... mám teprve HR 1:cheesygrin::cheesygrin:a u toho chlápka mám teprve otevřený jen Field Row+1,Fishing Pier+1,Insect Thicket+1,Mushroom Tree a jinak samý otazníky, takže to ještě nemám otevřený co?:D

Odesláno
je to druhej Urgent quest, kterej mi nejspíš otevře úkoly **... mám teprve HR 1:cheesygrin::cheesygrin:a u toho chlápka mám teprve otevřený jen Field Row+1,Fishing Pier+1,Insect Thicket+1,Mushroom Tree a jinak samý otazníky, takže to ještě nemám otevřený co?:D

No to ne, dragonite ore dostaneš fakt později. Tuším, že to bude tak úroveň Q s 4 hvězdičkami. Co používáš na khezu?? a jaký máš armor?

Odesláno
No to ne, dragonite ore dostaneš fakt později. Tuším, že to bude tak úroveň Q s 4 hvězdičkami. Co používáš na khezu?? a jaký máš armor?

no Dragonite ore sem chtěl na vylepšení mojí zbraně, protože toho Khezu nemůžu dát... Mám Ravager Blade(GS) pro mě nejlepší zbraň, zabil jsem s tim zatim všechny monstra bez větších problémů a armour, to ti mám vyjmenovat jako všechny co mám na sobě? Jestli jo tak tady: Hunter´s Cap, Battle Mail, Battle Vambraces, Battle Tasset, Battle Greaves... A úroveň Q? co to je?

Odesláno
no Dragonite ore sem chtěl na vylepšení mojí zbraně, protože ho nemůžu dát... Mám Ravager Blade(GS) pro mě nejlepší zbraň, zabil jsem s tim zatim všechny monstra bez větších problémů a a armour, to ti mám vyjmenovat jako všechny co mám na sobě? Jestli jo tak tady: Hunter´s Cap, Battle Mail, Battle Vambraces, Battle Tasset, Battle Greaves... A úroveň Q? co to je?

Kruci, tak jediný s čím ti neporadím je GS, já jsem se naučil používat všechno krom GS a lance. S kladivem je to super, zkus trénink a nauč se používat super pound a triple pound, mazec a uvidíš jak rychle bude dole. Jinak jsem myslel s kolika hvězdičkami je ten Q? (já totiž říkám úroveň těm hvězdičkám:))

tady se mrkni, jinak bych doporučoval se občas podívat jsou tam dobré návody jak na potvory s jakoukoliv zbraní
Odesláno
Kruci, tak jediný s čím ti neporadím je GS, já jsem se naučil používat všechno krom GS a lance. S kladivem je to super, zkus trénink a nauč se používat super pound a triple pound, mazec a uvidíš jak rychle bude dole. Jinak jsem myslel s kolika hvězdičkami je ten Q? (já totiž říkám úroveň těm hvězdičkám:))

tady se mrkni, jinak bych doporučoval se občas podívat jsou tam dobré návody jak na potvory s jakoukoliv zbraní

pořád se koukám na YT... A dost nerad bych si zvykal na novou zbraň, už sem si tu hodně krát vylepšil a vrazil sem do ní fakt dost věcí...a ještě by mě zajímalo, jak si můžu natrvalo zvýšit životy?

Odesláno
pořád se koukám na YT... A dost nerad bych si zvykal na novou zbraň, už sem si tu hodně krát vylepšil a vrazil sem do ní fakt dost věcí...a ještě by mě zajímalo, jak si můžu natrvalo zvýšit životy?

děda=chlápek :) nevim co řešíš xD

dragonite ore dostaneš fakt dál, pochybuju že máš machalite ore :) (slabší odvar dragonite)

tohle bys moch řikat celou hru, že si nechceš nic vylepšovat ale ono tě to přece jenom donutí to udělat a pak zjistíš že hra je mnohem snadnější

Odesláno

dragonite ore dostaneš fakt dál, pochybuju že máš machalite ore :) (slabší odvar dragonite)

tohle bys moch řikat celou hru, že si nechceš nic vylepšovat ale ono tě to přece jenom donutí to udělat a pak zjistíš že hra je mnohem snadnější

Bažeže, nejlepší právě na tom je to farmení surovin na nové lepší a jiné zbraně. Machalite to je to modré co??? to já měl hned na začátku, takže by to měl mít. Natrvalo nejde zvýšit životy, jedině skill z armor setů, něco jako health +10 ti zvedne o 20 HP, +15 o 30 HP, +20 o 50HP(asi). Jinak to jde ještě tak že se najíš u koček v kuchyni a tam jde zvednout HP na jeden Q. Před nový Q si musís zase dát nějakou pochoutku

Odesláno

právě že Machalite ore mám fůru...:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu