Han3 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ted vubec nechapu...:) sem peknej lofas...:) myslis ja, ze sem myslel tu jeskyni co je na zacatku? no, ale i Fatalis jí myslel ne? když říkal, že je tam ta kočka...já bych si tam rad neco vyrubal, ale ja tam prijdu, a muzu si tam jenom pokecat s kockou, ktery stejne nerozumim...:) je tam kočka v jeskyni (s elder bone můžeš rubat, je tam od začátku ale až od určitýho HR můžeš používat kopání) a jedna kočka u jeskyně venku (s barelem ti může vyrubat věci, neni tam od začátku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 je tam kočka v jeskyni (s elder bone můžeš rubat, je tam od začátku ale až od určitýho HR můžeš používat kopání) a jedna kočka u jeskyně venku (s barelem ti může vyrubat věci, neni tam od začátku) aha, a co to rikal Fatalis o te bombe, ze ji mam predat ty kocce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 aha, a co to rikal Fatalis o te bombe, ze ji mam predat ty kocce? aa tys zase myslel jinou jeskyni ja myslel tu kde prijdes ke kočce das ji bombu ona ji veme pujde do jeskyne v jeskyni to vybuche kocka vyleti do vzduchu :D a poda ti materialy :D tuhle jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 aa tys zase myslel jinou jeskyni ja myslel tu kde prijdes ke kočce das ji bombu ona ji veme pujde do jeskyne v jeskyni to vybuche kocka vyleti do vzduchu :D a poda ti materialy :D tuhle jsem myslel a kde je tahle jeskyne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 to je ta u ktere muzes tezit ty kameny atd, ale otevre se ti to az potom (resp. ty si to budes muset otevrit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 viděl jsem na YT spoustu videí, kde byli na ňákym tajnym místě v poušti, je to jen s trapnýma cheatama, nebo se tam dá fakt nějak dostat? kdyby ste náhodou věděli jak, tak to pls napište... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 V High rank questech tě to náhodně hází do lokace, tak se občas stává že tě to hodí do tajnýho místa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 V High rank questech tě to náhodně hází do lokace, tak se občas stává že tě to hodí do tajnýho místa :) jak zjistim? jakej mam rank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 zmáčkni START -> STATUS a koukni na HR (hunter rank) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 prosim vás nevíte kde sehnat Dragonite Ore? Zkoušel sem už asi 20x dolovat a ani jednou sem na to nenarazil...:cry: kdo pomůže tak má u mě hned THX, protože sem už fakt zoufalej...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 prosim vás nevíte kde sehnat Dragonite Ore? Zkoušel sem už asi 20x dolovat a ani jednou sem na to nenarazil...:cry: kdo pomůže tak má u mě hned THX, protože sem už fakt zoufalej...:) všechno nejde najednou, budto si vylepši dolování na farmě (u toho dědy jak stojí u babky co prodává kočky) a nebo se dostan do dalšího HR a tam si to vydoluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 mě žádnej děda nestojí u tý babky co prodává kočky...:roll: Já si dolování vylepšim rád, ale nevim jak... :cry:a je možný, že náhodou narazim na Dragonite ore, bez žádnej speciálních schopností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 mě žádnej děda nestojí u tý babky co prodává kočky...:roll: Já si dolování vylepšim rád, ale nevim jak... :cry:a je možný, že náhodou narazim na Dragonite ore, bez žádnej speciálních schopností? Zdarec ale, tak za: 1. Není to děda ale nějaký chlápek, stojí u toho mostu který vede na farmu, u něj dáš RENOVATE a tam si upgraduješ farmu. 2. Dragonite ore je tuším až na vyšších lvlech (hr a obtížnost Q), zkus u elders udělat Q s více jak 4 hvězdičkami. 3. Nebo je tu ještě možnost získat Dragonite ore z tréninku, pokud už jsis odemčel Basariose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Zdarec ale, tak za: 1. Není to děda ale nějaký chlápek, stojí u toho mostu který vede na farmu, u něj dáš RENOVATE a tam si upgraduješ farmu. 2. Dragonite ore je tuším až na vyšších lvlech (hr a obtížnost Q), zkus u elders udělat Q s více jak 4 hvězdičkami. 3. Nebo je tu ještě možnost získat Dragonite ore z tréninku, pokud už jsis odemčel Basariose. pochopil sem jenom, že to vylepšim u toho chlápka, ani nevim na co tam mám kliknout abych si vylepšil farmu, sem uplná lama, s MHF sem začal před 3 dněma a sem teprve u Kheze a u toho už sem zaseklej...:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 pochopil sem jenom, že to vylepšim u toho chlápka, ani nevim na co tam mám kliknout abych si vylepšil farmu, sem uplná lama, s MHF sem začal před 3 dněma a sem teprve u Kheze a u toho už sem zaseklej...:D:D Khezu, to je jaký Q??? Jméno questu napiš. Jinak u toho chlapíka se ti postupem času a získáváním quild points otevírají nové možnosti vylepšení farmy, třeba jako více težebních míst nebo více keřů na brouky. Ještě oprava asi to nebude guild pointama ale spíše tím jak postupuješ v úrovních těch Questů u té staré baky u ohně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Khezu, to je jaký Q??? Jméno questu napiš. Jinak u toho chlapíka se ti postupem času a získáváním quild points otevírají nové možnosti vylepšení farmy, třeba jako více težebních míst nebo více keřů na brouky. Ještě oprava asi to nebude guild pointama ale spíše tím jak postupuješ v úrovních těch Questů u té staré baky u ohně. je to druhej Urgent quest, kterej mi nejspíš otevře úkoly **... mám teprve HR 1:cheesygrin::cheesygrin:a u toho chlápka mám teprve otevřený jen Field Row+1,Fishing Pier+1,Insect Thicket+1,Mushroom Tree a jinak samý otazníky, takže to ještě nemám otevřený co?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 je to druhej Urgent quest, kterej mi nejspíš otevře úkoly **... mám teprve HR 1:cheesygrin::cheesygrin:a u toho chlápka mám teprve otevřený jen Field Row+1,Fishing Pier+1,Insect Thicket+1,Mushroom Tree a jinak samý otazníky, takže to ještě nemám otevřený co?:D No to ne, dragonite ore dostaneš fakt později. Tuším, že to bude tak úroveň Q s 4 hvězdičkami. Co používáš na khezu?? a jaký máš armor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 No to ne, dragonite ore dostaneš fakt později. Tuším, že to bude tak úroveň Q s 4 hvězdičkami. Co používáš na khezu?? a jaký máš armor? no Dragonite ore sem chtěl na vylepšení mojí zbraně, protože toho Khezu nemůžu dát... Mám Ravager Blade(GS) pro mě nejlepší zbraň, zabil jsem s tim zatim všechny monstra bez větších problémů a armour, to ti mám vyjmenovat jako všechny co mám na sobě? Jestli jo tak tady: Hunter´s Cap, Battle Mail, Battle Vambraces, Battle Tasset, Battle Greaves... A úroveň Q? co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 no Dragonite ore sem chtěl na vylepšení mojí zbraně, protože ho nemůžu dát... Mám Ravager Blade(GS) pro mě nejlepší zbraň, zabil jsem s tim zatim všechny monstra bez větších problémů a a armour, to ti mám vyjmenovat jako všechny co mám na sobě? Jestli jo tak tady: Hunter´s Cap, Battle Mail, Battle Vambraces, Battle Tasset, Battle Greaves... A úroveň Q? co to je? Kruci, tak jediný s čím ti neporadím je GS, já jsem se naučil používat všechno krom GS a lance. S kladivem je to super, zkus trénink a nauč se používat super pound a triple pound, mazec a uvidíš jak rychle bude dole. Jinak jsem myslel s kolika hvězdičkami je ten Q? (já totiž říkám úroveň těm hvězdičkám:)) tady se mrkni, jinak bych doporučoval se občas podívat jsou tam dobré návody jak na potvory s jakoukoliv zbraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Kruci, tak jediný s čím ti neporadím je GS, já jsem se naučil používat všechno krom GS a lance. S kladivem je to super, zkus trénink a nauč se používat super pound a triple pound, mazec a uvidíš jak rychle bude dole. Jinak jsem myslel s kolika hvězdičkami je ten Q? (já totiž říkám úroveň těm hvězdičkám:)) tady se mrkni, jinak bych doporučoval se občas podívat jsou tam dobré návody jak na potvory s jakoukoliv zbraní pořád se koukám na YT... A dost nerad bych si zvykal na novou zbraň, už sem si tu hodně krát vylepšil a vrazil sem do ní fakt dost věcí...a ještě by mě zajímalo, jak si můžu natrvalo zvýšit životy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 pořád se koukám na YT... A dost nerad bych si zvykal na novou zbraň, už sem si tu hodně krát vylepšil a vrazil sem do ní fakt dost věcí...a ještě by mě zajímalo, jak si můžu natrvalo zvýšit životy? děda=chlápek :) nevim co řešíš xD dragonite ore dostaneš fakt dál, pochybuju že máš machalite ore :) (slabší odvar dragonite) tohle bys moch řikat celou hru, že si nechceš nic vylepšovat ale ono tě to přece jenom donutí to udělat a pak zjistíš že hra je mnohem snadnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semtam Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 děda=chlápek :) nevim co řešíš xDdragonite ore dostaneš fakt dál, pochybuju že máš machalite ore :) (slabší odvar dragonite) tohle bys moch řikat celou hru, že si nechceš nic vylepšovat ale ono tě to přece jenom donutí to udělat a pak zjistíš že hra je mnohem snadnější Bažeže, nejlepší právě na tom je to farmení surovin na nové lepší a jiné zbraně. Machalite to je to modré co??? to já měl hned na začátku, takže by to měl mít. Natrvalo nejde zvýšit životy, jedině skill z armor setů, něco jako health +10 ti zvedne o 20 HP, +15 o 30 HP, +20 o 50HP(asi). Jinak to jde ještě tak že se najíš u koček v kuchyni a tam jde zvednout HP na jeden Q. Před nový Q si musís zase dát nějakou pochoutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 děda=chlápek :) nevim co řešíš xDdragonite ore dostaneš fakt dál, pochybuju že máš machalite ore :) (slabší odvar dragonite) tohle bys moch řikat celou hru, že si nechceš nic vylepšovat ale ono tě to přece jenom donutí to udělat a pak zjistíš že hra je mnohem snadnější právě že Machalite ore mám fůru...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 ...a ještě by mě zajímalo, jak si můžu natrvalo zvýšit životy? kup si strengh jewel od chlápka co dělá zbraně a brnění (jeden jewel ti přidá +2 a když jich budeš mít v setu 10 takže ti přidá celou čáru života (+50health) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 kup si strengh jewel od chlápka co dělá zbraně a brnění (jeden jewel ti přidá +2 a když jich budeš mít v setu 10 takže ti přidá celou čáru života (+50health) neni lepsi si varit u kocek a do armoru si dat nejakej 150x lepsi skill? (fast sharpening) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.