moucha21 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 ahoj,tak sem to zase zacal po nejake dobe hrat :) a chtel bych natocit nejaky video ale neumim dat ten obraz z psp do pc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 ahoj,tak sem to zase zacal po nejake dobe hrat :) a chtel bych natocit nejaky video ale neumim dat ten obraz z psp do pc :( Přes program RemoteJoy... Na netu je na to plno návodu. Prohledej forum, myslim ze to tu taky nekde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já to dělal podle tutoho návodu: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008090005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 no myslim ze se bez toho videa obejdu :D nejak sem se zasek u toho gold rathian a silver rathalos doporicil by me nekdo nejakej hammer?sem hr6 edit.:dan uz to tam skoro mam akorat nechapu vetu plugin aktivujte v recorvery menu a jeste upozornuji ze musite mit nainstalovene zarizeni psp type b co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Omlouvám se nějak jsem přehlídl příspěvěk no jestli vedeš i katany tak bych tu určitě dělal vylepšenou edge cleaver, nebo pokud chceš hammer tak onslaught, ze kterého se následně dělá juggernaut pokud se nemýlym ten má myslim bílou strost 1404 raw už si to napamtuju přesně už jsem MH půl roku nehrál měl jsem rozbitej analog teď jsem začal znovu asi tak před 14 dny tak ještě obnovuji zdroje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 tak gold rathian, silver ratkalos a akantor jsou k.o. myslel jsem ze ten akantor je tezsi :D a vyplati se me delat set z akantora?kdyz mam set z tiga z high rank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Akantor je opravdu easy. Já ho rád opakoval mam jich sundáno kolem 500 :D určitě set je hodně dobrej zbraně hlavně kvůli ostrosti hodně špatný a proto bych ti doporučil udělat si ze zbraní jen bow. jinak gratuluji ke G-ranku už jen urgent hypnok pokud si dobře vzpomínám ne? ps. Jestli máš krizi s penězma klidně udělej Akantora a prodej zněj celej reward dostaneš takovejch 100 000 a je to typuju zatim otázka tak 20 min ne? časem ho budeš dávat az 5 min ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 ten bow uz mam,ale g-rank zatim nejsem toho akantora sem zabil u ty kocky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Aha tak to jo já myslel že už jsi dělal Aka HR6 :-) no oni jsou myslim stejně těžký. G-rank akantor je o dost těžší než HR6 zd se mi i těžší než Ucamulbas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 uz se na nej tesim zbyva mi jeste black gravios a du na urquenty edit.:ten black gravios uz me dost ser* nemuzu ho zabit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Co na něj používáš za zbraň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha21 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 no tak uz je tuhej s bowgunem a rapidfire na vodu :D uz mam skoro i set a akantora ale chybi me 5 firecel stone a nevim kde to mam vzit :( a jaky by jsi me doporucil skilly na to brnko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Firecel stone se myslím dá dostat normálně z Akantora v noci ho tak 5X - 10X zabiju a zjistím zítra napíšu :D A skilly má to brnko dobrý samo o sobě jen juknu co tam dodělat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Tak jsem znovu začal MHFU zcela od začátku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Zdravim vsechny mohl by mi nekdo poradit na co je dobry ten poke ticket ? Nebo komu ho mam dat nevim si stim rady hru hraji poprve . Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBuragi Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2012 Potřeboval bych s něčím pomoct začal jsem hrát MHFU a v gathring hallu jsem HR4 a nemůžu porazit ashen lao shan lunga co je v urgent questu poradíte?? Jinak v singleplayer questech už dotahuju na akantora a chtěl bych si vyrobit brnko ze silver rathalose ale na to potřebuju nějaké rathalos ruby a to nevím kde sehnat tak byste taky mohli poradit, předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Poradim ti, nějaké dual swords s dobrym broušenim, třeba shogun ceanataura a vzít sebou 20 brousků, 5 power juice, 5 mega juice, nějaké healy, power seedy a mněl bys to dát ;) Když scháníš rathalos ruby tak ho určitě capuj. Když má málo HP to nějak odhadneš tak ho chyť odo trapky a hoď na něj tranq bomby, nevím jestli už jsi to dělal pak je větší šance to dostat, ale i tak je mizivá myslím kolem 6% šance se dala nějak zvýšit, ale MH už půl roku nehraji kvůli problémům s analogem každých nahraných 1000 hodin ho musim opravovat a mně to už nebaví nevim co snim dělam :D takže už si nepamatuji všechno do detailů. GL :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBuragi Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Dík za radu ale nakonec jsem ho včera večer dal s shogun ceanataur hammer a mega demondrug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 No to jsi dobrej :-) Nemáš skype? Sem už moc nechodim, kvůli tomu jak je to tady mrtvý bohužel.. Pokud ne občas sem juknu, kdybys něco potřeboval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBuragi Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 no mam skype muj ucet se jmenuje buragi rekni ty svuj bo at vim protoze kdyz ho ted pisu tak asi mozna budu mit nejaky otravny zadosti o kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.