Nil3E Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 .:Syphon Filter: Combat Ops:. Omluvám se že jsem jako CL nepřišel na tenhle trening mam ten Wi-Fi klíč od TP-LINK a pořad padá ale tet uz mám Wi-Fi router tak to doženu a spravím... Předem diky za pochopení.. !!!! ČTĚTE VŠICHNI !!!! Dnes Trening !!!! (21.května) Rozhodl jsem se založit Clan ve hře SF.Combat ops kterou znate z PSstore.. Bude to klan pouze pro členy fora a muže se přidat každý..Rozhodl jsem se ho založit kvuli toho že hra mě totálne zasáhla...takže kdo chce se přidat beru hned pište ZDE...Davam zde i link ke staženi a jak se zaregistrovat..BERU VŠECKY..Pokud se chcete přidat pisněte nick z fora a nick zvlašt ze hry..Hledám zástupce pozic Zástupce CLAN LEADERA a taky GAMEADMINA--Hlaste se!!! Seznam Hráču: !!!REGISTRACE UZAVŘENY!!!! Nil3E - Ondra.Rehacek -CLANLEADER (Veškere dotazy směrujte mi:!:) Krystof - ArmZ_CZ -GAMEADMIN - Neaktivní vova - vova9 -AKTIVNÍ HRÁČ rajtas - rajtas_cZ -AKTIVNÍ HRÁČ chytil123 - Chyta -AKTIVNÍ HRÁČ Senpu - Senpu -AKTIVNÍ HRÁČ Wolf.cz - Wolf.cz -AKTIVNÍ HRÁČ Dr.Whoo - m1351994 -AKTIVNÍ HRÁČ Houznak - Houznak -AKTIVNÍ HRÁČ Daxter - DaxterCZ -AKTIVNÍ HRÁČ david - Davidcernohorsky -AKTIVNÍ HRÁČ -Nový člen Driver - DriverCZE maty28 - ArrogantKiller Aldic - xAldic - !-!!!---spamoval---!!!-! Download Zde (ISO formát jede na 3.71M33): [color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black][color=black]http[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color]://uloz.to/315086/syphon-nil3e-.rar A zde si udělejte herní učet který potřebujete: https://store.playstation.com/accounts/register/beginNewAccountRegistrationFlow.action ( musis dat datum narozeni na zacatku,tak ,aby ti bylo vic jak 18!!!!!!!!!!!!MUSITE DAT NA ZACATKU MASTER ACCOUNT!Pak v hesle musej bejt cisla:např.: 2heslo2 tak je to nejlepsi .....pak vam prijde mail,asi do 24 hodin,tam neco vyplnte. takze ,kazdej kdo to hraje,a chce to hrat pres sit,tak se regnete,a muzem hrat.....:lol:) By Krystof Pravidla Klanu: Server zakládá vždy Clanleader nebo Gameadmin 6adne nadavky ani vulgarismy. Nocheats = fairplay O soubojich se informuje tyden dopředu Každy člen ma u mě soupisku a musi se minimalně 2x za měsic zučastnit trenungu pokud ohlasi že na trening nepřide napiš mi na PM tak ho zajist= omluvím... Server Klanu: Treningy vždy ve Středu od 19:00 - 20:00 muže přijid kdo chce server vždy zaklada hrač s názvem ondra.rehacek a mapa bude Consoleforum_clan_map kterou jsem vyrobil :) Take neham server puštěny v patek od 19:00 - 21:00 Jak bude clan chatovat mezi sebou: lehce,Tak že si každý stahne ALFA verzi našeho chatu je zcela nedodělana ale napoprve stači je v příloze thoto topicu !!! a je v Zip archívu který je zaheslovany co nejdrive pride heslo archivu pro členy klanu na PM Obrázky Tabulek: První Trening: (středa 7.května) Další Clan Hra: Další Clan Hra: Clan-Hra: (čtvrtek 8.května) Clan Hra (21.května.08) Clan Hra (21.května.08) SNIPER ONLY !!!! Odpolední hra (houznak,david,vova :-) ) Soupiska a konane hry: První Trening - 7.května Clan Hra - 13.května Clan-Hra - 8.května Trening - 21.května Clan Hra- 21.května odolední hry - 21.května Clan HraSNIPER ONLY !!!! 21.května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ArmZ_CZ >> !!!Jak se regnout na PS Store,abyste mohli hrat infrastructure!!! : uz sem na to zatraceně přišel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D :D:D:D:D:D musis dat datum narozeni na zacatku,tak ,aby ti bylo vic jak 18!!!!!!!!!!!!PAK DEJTE MASTER ACCOUNT!opiste kod(velká i malá písmena)!Pak v hesle musej bejt cisla:např.: 2heslo2 tak je to nejlepsi .....pak vam prijde mail,asi do 24 hodin,tam neco vyplnte.Na konec se vas to zepta jestli chcete doplnit informace o koupi,tak dejte ne! tak se regnete,a muzem hrat.....:lol: __________________________________________________________________________________________ >> jinak potom pri hre se budem domlouvat pres chat od Nil3E : stači otevřit v brosweru:D __________________________________________________________________________________________ >> založen cell v infrastructure.............dostanete pozvanku :P __________________________________________________________________________________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Hlásim se do klanu je to parádní hra i když to extremně nebudu stíhat jelikož za pár týdnů maturuju budu se snažit nick: Wolf_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 tak ja se hlasim,sice uz sem tu seznam hracu zalozil,ale to neva:lol:krystof,a v SFCO jsem ArmZ_CZ kdyz tak je tam i navod jak se regnout:http://www.console-forum.net/showthread.php?t=26352 or !!!Jak se regnout na PS Store,abyste mohli hrat infrastructure!!! : uz sem na to zatraceně přišel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D :D:D:D:D:D musis dat datum narozeni na zacatku,tak ,aby ti bylo vic jak 18!!!!!!!!!!!!MUSITE DAT NA ZACATKU MASTER ACCOUNT!Pak v hesle musej bejt cisla:např.: 2heslo2 tak je to nejlepsi .....pak vam prijde mail,asi do 24 hodin,tam neco vyplnte. takze ,kazdej kdo to hraje,a chce to hrat pres sit,tak se regnete,a muzem hrat.....:lol: JJ diky za ten navod regnout se tam dá v pohodě seš GAMEDAMIN .. PS:Pěknej Podpis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 JJ diky za ten navod regnout se tam dá v pohodě seš GAMEDAMIN .. PS:Pěknej Podpis :) dik moc(to vyš,Kamila):D:psp:a neni zac za ten navod mozna este to game admin,a clan leader,udelej jinou barvou,at se to v tom seznamu neslejvá:Da jak se bude clan jmenovat????treba red_frags:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr Whoo Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Čuz chci taky do clanu nick:m1351994. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 zvolen název- CardiumEuropea_Czech.Combat.Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 zahrály by jste dneska večer na chvilku třeba kolem 10-11 ? pul 12? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Dnes ne ale zitra to dokážu slíbit... :-) Když tak treningy vždy ve středu..a to platí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ahoj sel bych moc rad ale neumim to jestli neva ze se hlasim houznak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Rad se prihlasim tu hru hraju jak sivej mam nick Sennpu btw: Ondra rehacek sem stebou uz hral:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 DPC...proč to chce kreditku??? já žádnou nemam:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 ? na registraci nepotrebujes kreditku,tam se te to zepta,jestli chces doplnit iformace pro koupi,tak dej ne,a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Zdravím, přidal bych se, forum: Aldic a ve hře xAldic. Teda pokud nevadí, že bych začal od příští středy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 chtel bych se taky zucastnit ale nejak se mi v mozile nechce otevrit ta stranka na zalozeni accountu EDTI:a kdyz dam play combat ops tak mi vyzkoci tato hlaska The WLAN Power Save mode is ON.Please ensure that the WLAN Power Save mode is OFF before reconne?ink. The WLAN Power Save is located in the system home menu in the Power Save settings of the settings clumn. PORADTE DÍKY edti2:TAK jsem neco nastavil v menu a snad to pude EDTI 3:tak ted jenom vyresit tu registraci na playstation network stranka se mi neotevre mam mozzilu jo aha uz to jede EDIT 4:asi jsem fakt blbej ale kdyz na tom servru zadavam mail a heslo tak me to pak chce hodit zpet ze je neco spatne s mailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Zdravím, přidal bych se taky, forum:chytil123 ,hra:chyta Zacal bych od pristiho tydne,tento nemuzu...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Rad se prihlasim tu hru hraju jak sivej mam nick Sennpubtw: Ondra rehacek sem stebou uz hral:) JJ vim chtel jsem ti napsat pres SF:CO ze jsem z Cosole Forum ale me to tam hrozne dlouho trva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 hej poradite mi pls s tou registraci? docala se mi ta hra libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldic Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 hej poradite mi pls s tou registraci?docala se mi ta hra libi. Zdravim, dnes sem to delal presne podle toho navodu v prvnim prispevku, a vse de OK. Nekdy chvilku trva nez ti ten mail dojde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jj ale mne to ani nenapise ze ho odeslaly.proste mi to pise toto The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully. Back Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 :lol:kdybys cetl poradne muj návod,tak bys vedel,ze mas dát datum narození víc jak 18,pak master account!:lol:treba datum narozeni 1988:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 aha já dal 1990 myslel jsem ze to staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty28 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 maty28 ArrogantKiller už se těšim na pořádný kalby:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Chci taky přidat, můj nick ve hře je DaxterCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Jo je to opravdu vyborna hra. Jen se chci zeptat jestli nepujde zmenit ten cas treninku...Ze by tu napsali clenove kdy jim to vyhovuje,ja ve stredu nemam moc casu...Co treba jakykoliv den od 15:00... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.