Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Premlouvani rodicu - help

ScH0ll_kIll3r

Otázka

cau mam takovej mensi prob. chtel bych k vanocum PSPcko a nevim jak mam prekecat rodice, mama ta by tak trochu ustoupila ale otec ne. ten mi dycky rekne ze me staci kompl a nebudou se kupovat dalsi kravoviny a ze teda jestli chcu playstation(je mu jedno jakej) tak ze se proda komp ale to nechci chci mit PSP a PC zaroven a nevim jak je mam premluvit aby me to koupili

thx za napady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
já jsem rodič a koupil bych vám ....nic abych byl slušnej.....já vám dám PSP.....smradi jsou rok od roku horší.....vidím to doma....zmrazil bych vánoce na dobu neurčitou........ :mrgreen: ponožky a dost
plne stebou suhlasim a potom budu otravovat za hry a pisat na fora jaky su borci ze nehraju isa :lol: ze oni su na svetlej strane za cudzie prachy :lol: :lol: :lol:

BTW: mam doma tiez dva kusy :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0

Já si taky všechnu elektroniku financuju sám. začalo to symbianem 7610 tam jsem měl příspěvek narozeninám. PSP už za peníze z brigády a co se nastřádá za rok. Jinak rodiče dostaneě na to že se v tom výborně prohlížej fotky třeba u babiček atd. Ten display je tak velkej že to vidí i děda. Když máš foták sony tak jen přehodíš kartu a je to. Navíc PSP použiješ jako Mp3 player takže taky výhoda. prostě multifunkční zařízení.

Odkaz ke komentáři

• 0
cau mam takovej mensi prob. chtel bych k vanocum PSPcko a nevim jak mam prekecat rodice, mama ta by tak trochu ustoupila ale otec ne. ten mi dycky rekne ze me staci kompl a nebudou se kupovat dalsi kravoviny a ze teda jestli chcu playstation(je mu jedno jakej) tak ze se proda komp ale to nechci chci mit PSP a PC zaroven a nevim jak je mam premluvit aby me to koupili

thx za napady

zjisti kam schovávaj prachy, vem si tolik kolik ti potřebuješ na psp a skoč si ho koupit, hlavně to nějak narafič aby to vypadalo, že ty prachy šlohnul brácha, ségra nebo třeba pokojská:)

Odkaz ke komentáři

• 0

thx za napady

zjisti kam schovávaj prachy, vem si tolik kolik ti potřebuješ na psp a skoč si ho koupit, hlavně to nějak narafič aby to vypadalo, že ty prachy šlohnul brácha, ségra nebo třeba pokojská:)

hej tak to nevim :-D voni by se pak ptali kde sem sehnal PSP :-D

Odkaz ke komentáři

• 0

thx za napady

hej tak to nevim :-D voni by se pak ptali kde sem sehnal PSP :-D

rekni ze si ho nasel...upplne novy, zabaleny value pack lezel na ulici :D :D

Odkaz ke komentáři

• 0

jestli ti ho nechcou koupit a neustoupí tak jim to oplat .... řekni že sereš na vánoce že nic nechceš at si všechno strčí do prd... a musíš bejt na ně ted celou dobu nasranej a oni možná pochopí jestli si nechcou skur...t vánoce tak ti to radši koupí

u mě to zabralo

Odkaz ke komentáři

• 0
jestli ti ho nechcou koupit a neustoupí tak jim to oplat .... řekni e sere na vánoce e nic nechce at si vechno strčí do prd... a musí bejt na ně ted celou dobu nasranej a oni moná pochopí jestli si nechcou skur...t vánoce tak ti to radi koupí

u mě to zabralo

heh, takovy tvrdy vydirani :D :twisted:

Odkaz ke komentáři

• 0

no ja kdyz budu delat ze su nasranej tak mi donesou este vetsi howno

sem rekl bud PSP anebo K750i a ze nic jinyho me radost neudela a budu mit zkazeny vanoce takze si bud vyberou k750 a PSP bude SNAD na narozky anebo naopak :-D takze su SNAD zajistenej

Odkaz ke komentáři

• 0
jestli ti ho nechcou koupit a neustoupí tak jim to oplat .... řekni že sereš na vánoce že nic nechceš at si všechno strčí do prd... a musíš bejt na ně ted celou dobu nasranej a oni možná pochopí jestli si nechcou skur...t vánoce tak ti to radši koupí

u mě to zabralo

nebo se na něj fakt vy*erou a bude... :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu