Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Premlouvani rodicu - help

ScH0ll_kIll3r

Otázka

cau mam takovej mensi prob. chtel bych k vanocum PSPcko a nevim jak mam prekecat rodice, mama ta by tak trochu ustoupila ale otec ne. ten mi dycky rekne ze me staci kompl a nebudou se kupovat dalsi kravoviny a ze teda jestli chcu playstation(je mu jedno jakej) tak ze se proda komp ale to nechci chci mit PSP a PC zaroven a nevim jak je mam premluvit aby me to koupili

thx za napady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
tak pak hlavne dobre cti instrukce az budes downgradovat at tady neni dalsi nestastnik co si posere psp

Neboj, kudli si ho neposere :D . Že ne?

Jinak přemlouvání dalo celkem zabrat, mluvil jsem o tom, ukazoval časopisy s tím a nic (prej že to je 2. počítač a další mačkání tlačítek :lol: ). Tak jsem se smířil že nebude a asi po tejdnu se mě táta zeptal, kde se to prodává. :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
já jsem rodič a koupil bych vám ....nic abych byl slušnej.....já vám dám PSP.....smradi jsou rok od roku horší.....vidím to doma....zmrazil bych vánoce na dobu neurčitou........ :mrgreen: ponožky a dost

No je sice fakt, ze chovani nekterych pritomnych je lehce spratkoidni, ovsem "Jaky si to vychovas, takovy to mas."

Odkaz ke komentáři

• 0

zdar no ja jsem to udělal tak že jsem řekl máti že chcu PSP ona řekla že je to moc drahý no a ja ji pak žřekl že se na tom mužeš dívat na filmy maš to místo mp3 přehrávače mužeš na tom pařit super hry a mužeš chodit na internet no a ona žekla že ještě uvidí no a dopadlo to tak že mit o PSP nakonec koupila BABIČKA :D

Odkaz ke komentáři

• 0
zdar no ja jsem to udělal tak že jsem řekl máti že chcu PSP ona řekla že je to moc drahý no a ja ji pak žřekl že se na tom mužeš dívat na filmy maš to místo mp3 přehrávače mužeš na tom pařit super hry a mužeš chodit na internet no a ona žekla že ještě uvidí no a dopadlo to tak že mit o PSP nakonec koupila BABIČKA :D

a nechavas ji na tom parit ? :D :D :D

Odkaz ke komentáři

• 0
cau mam takovej mensi prob. chtel bych k vanocum PSPcko a nevim jak mam prekecat rodice, mama ta by tak trochu ustoupila ale otec ne. ten mi dycky rekne ze me staci kompl a nebudou se kupovat dalsi kravoviny a ze teda jestli chcu playstation(je mu jedno jakej) tak ze se proda komp ale to nechci chci mit PSP a PC zaroven a nevim jak je mam premluvit aby me to koupili

thx za napady

No já bych to viděl tak že bys rozebral kompa a součástky (RAMky,procesor...) ty by sis nechal a někde doma schoval...a tu bednu,jako jenom ten plech bys prodal nějakým tragédům co tomu vůbec,ale vůbec nerozuměj :D no a rodiče by pak za ty prachy z toho "kompa" bby ti z nich koupili PSP :) a ml bys oboje...jak jednoduché :D

Odkaz ke komentáři

• 0
2JANIS: :D:D tak to sem se docela ted pobavil :D:D:D ,,rodice mi ho koupili k vanocum ale ja priplatil 5000,- :D:D tak to je darek jak stehno...kolik ti do toho rodicove zainvestovali? :D:D:D:D

Hele já sem rád že alespoň něco přispěli (stalo mě to dost času překecávání) a tech 5 000 sem vydělal o prázdninách na brigádě a stejně sem vůbec nevěděl co za ně koupit...a zainvestovali myslím 2500 + sem dostal WRC...akorát mě nasralo že sem dostal Value pack a o 200 draší byl giga pack...

Odkaz ke komentáři

• 0

thx za napady

hlavně neříkej že to je na hry:D

česko rodičovský slovník>>> hry=ztráta času jejich potomka :Dlol

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu