wizzy Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Tak je to tu už od včera je na download Ninja Gaiden II Tak by mě zajímaly vaše názory na tuto hru :bash: Tak pište pište 8)8) Je to o Ninjovy co dal rict.No jestli si hral DEAD ˇOR ALIVE 4 tak tam ten ńinja je snad Hayabusa nebo nejak tak.No a za nej hrajes pribeh.Uz na xbox 1 byl Ninja Gaiden tam sem to dohral. Original Wizzy PS: Já to ted dovypálil takže asi 30 min mam uhraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 O čem, že to vůbec je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 ja taky tak 30 minut.. a prijde mi to hooooodne podobne devil may cry.. tzn pokud se nekomu libilo, jasna volba. jsem zvedavy, jak se to bude vyvijet dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2008 me se moc nelibilo Devil my cry 4 ale je to stejny jako Ninja Gainden 1 na xbox ,jenom lepsi grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forgetten Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Čau lidi chtěl bych se zeptat jesli někdo neví,jak u téhle super hry porazit v 7 kole s názvem Flying Fortres Deadalus toho druhého bose měl by to být reaktor,vždycky když ho zabiju, tak vzbuchne a zabije i mě.Díky za odpovědi.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 rád bych ti poradil ale tak daleko nejsem :D jsem myslim ze v 6 misi a vubec newim jak se dostat pryc hned na zacatku jak jste v ty vode (zabili jste tam bose mise 5)nabehne intro spadne kousek znejaky strechy a mam okno :D poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o_O Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 forgetten: Staci poodbehnout o kousek dal a drzet LT pro blokovani. MalickyBobrik: Musis vyuzit dvou sloupu a plosinky k vyskakani na polorozborenou strechu. Btw. Doporucuji vsem, co hraji tuto hru pouzivat manual save (umozni vyber slotu), neb po dohrani hry se otevira jednak New Game+ (dosavadni vybava snizena na 1.level, oklestene ninpo a zivoty), ale predevsim mate moznost jet Successive play (veskera ziskana vybava bez zmeny levelu - nutne pro ruzne weapon-runy a zisk achievementu) - kterou spoustite nactenim savu s oznacenim All Chapters Completed, pokud pak zapocnete New Game a mate nastaveny auto-save, tato polozka se prepise a vy muzete rovnou zacit uplne od zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Cus all,piste sem co si o tehle hre myslite(samozrejme jen ti,co ji hrali).Ja ji tedka rhaju,a docela brutal,jako odreagovacka super,ale chvili muze vadit i velka obtiznost.Co se tyce grafiky 9/10 a ovladani to stejne.Celkove bych hre dal 8/10:).Co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Pro mne momentálně nejoblíbenější hra, obtížnost je vysoká, tedy motivující. Hra je propracovanou rubačkou a hodnotnou replayability. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 no já už jsem to dohrál a musí souhlasit je to jedna z nej her na xbox 360 a nepřišlo mi to až nějak brutálně obtížné jako jo nějakou misi jsem dělal i na 10x ale co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Piste kdyztak i hodnoceni:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 :)Tak jestli je pro vas tohle tezky,tak bych vas chtel videt u NG1,ktery mel latku obtiznosti hodne vysoko a taky mi pripadal vyrazne lepsi. I tak to ,ale nic nemeni nic na tom ze je to nej hra na xku a dal bych ji tak 9/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Neukamenujte mě za to ,ale já v tom tak velký zázrak nevidím.co se týče masakrování je to nej hra kterou jsem viděl ,tohle sem fakt eště nikde jinde neviděl GOW se může schovat...Bohužel to je všechno co se mi na téhle hře líbí ,ty boje ,jinak nic víc ,moc mě to nechytlo nevím jestli je to těmi lokacemi nebo grafikou nebo dějem...Každopádně je to SUPER hra ,ale né pro mně ,nezaujala mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Vsakv poho,hend na uvod jsem psal,piste co si o tehle hre myslite+hodnoceni kdo chce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Tahle hra se mi moc líbí především díky soubojům a své osobité brutalitě. Bohužel mě naprosto zaráží ubohost a doslovné schazování jakéhokoli pokusu o příběh v této hře. Souboje super ale každá cutscéna je jako pěst na oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Hra se mi jako dost líbí a vůbec jsem nevěděl že mě bude bavit stáhl jsem jí proto že na torrentech měla asi jenom 4gb(jsem se učil vypalovat)co mě na ní štve je obtížnost a někdy kamera blbne ale jinak ¨9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Uvazju ze ninja gaiden stahnu, ale chci slyset vas nazor ninja gaiden 2 vs Devil may cry 4 .. DMC jsem hral, a zasekl jsem se tam nekde a pak sem to musel vratit :-D ale bavilo me to a nebylo to ani tak tezke ... tak jestli to nekdo muze zhodnotit : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 no DMC4 jsem hrál myslim si že ninja gaiden 2 je lepší....určitě stojí za stáhnutí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Jo souhlasim lepší je NG2 je to fakt dobrá rubačka ani jsem netušil že mi tak chytne...ale teď mam zásek u toho velkýho ohnivýho ježka jak k němu skočíte na motorce z toho velkýho letounu. Když ho dobiju do konce jeho energie tak vybuchne a mě zabije tim výbuchem...poraďte pleas :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Omg, staci drzet levy trigger a po dobu vybuchu se tak kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ja jsem skončil u toho kostlivce nejde mi zabit nemate nekdo nejaky navod jak bych ho dal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Ji2:dík to mi nenapadlo... MalickyBobrik:já ho furt sekal do nohou a on si pak sedne a to ho múžeš sekat ještě líp,ale taky jsem ho dal až asi na podesátý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arok Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 zdravim, vetsi blbost jsem nehral....ta kamera me nici, furt se otaci nekam jinam nez kam je potreba videt...potom system hodnoceni (vydelani) taky neni nic moc...krome bezmezneho mlaceni do protivniku je to o nicem... jak tu jiz nekdo uvedl na chvile nudy a pro odreagovani dobre...treba co nechapu..psy s katanama v ustech a rezou rychleji nez moje clawsy na max lvl :-D + v 8 lvl treba ty manici s raketometama... nc ale jinak dobra hra asi do 3 lvl docela zabava :? Omg, staci drzet levy trigger a po dobu vybuchu se tak kryt. nebo si aktivovat ten ozivovaci amulet, ale je to trosku drazsi varianta :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny12 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 mam velký problém v teto hře, sem teprv v 2kapitole, a bojuju tam stym ninjou v tom ohni a vubec mě nejde zabit zeberumu ani ne čtvrtku a hned mě dorazí je moc rychlej a silnej. jak na něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 mam velký problém v teto hře, sem teprv v 2kapitole, a bojuju tam stym ninjou v tom ohni a vubec mě nejde zabit zeberumu ani ne čtvrtku a hned mě dorazí je moc rychlej a silnej. jak na něj? Hlavne pouzivej blok a uhybej jeho utokum.Jakmile dokonci kombo tak zautoc,staci 3-4rany a hned bez od nej dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.