Honza222 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Mam zasek s Petrzelkou v teto misi kdyby nekdo vedel jak na to urcite napiste.... To kolo ja snad nemozny dat dokonce ani s cheatama sem to nedal.... za tou misi jsou ale maso bossove... :).asi to nebude v sile armady.... Pro ty co nemuzou udelat tuhle misi na internetu jsem nasel navod je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Edit prvni ho prispevku : EDIT : Jak uz samozrejme vite, patapon vysel pred nekolika dny i v anglictine. A tak jako u jednicky tak i u dvojky si nekdo nevi rady co s nejakou misi. Tak se muzete ptat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Tak prave sem u posledniho bose pataponu 2 uz me z toho boli hlava musim rict ze me tahle hra hodne prekvapila a doufam ze vyjde zase za rok i 3 jinak obtiznost je dobre vyrovnana...Tak radim komu se libila 1cka nebude litovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nevíte, kde sehnat Kasu Seed? Potřebuju to na výrobu toho Mage Patapona a netuším, kde to najít, dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susman Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nějak se nemůžu dostat přes missi 22 Ground Zero. Buším do tý houby i toho velkýho moba jak vzeklej ale nic. Stále na mě jen spawnuje malý i když z nich padaj pěkný zbraně tak ho prostě nemůžu zabít. Je v tom nějakej fígl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Neni to tnhle pripad? Originally Posted by Honza222 View Post Mam zasek s Petrzelkou v teto misi kdyby nekdo vedel jak na to urcite napiste.... To kolo ja snad nemozny dat dokonce ani s cheatama sem to nedal.... za tou misi jsou ale maso bossove... .asi to nebude v sile armady.... Pro ty co nemuzou udelat tuhle misi na internetu jsem nasel navod je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susman Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Nene neni to tahle mise. Je to mise 22 presnej nazev je At Ground Zero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Nene neni to tahle mise. Je to mise 22 presnej nazev je At Ground Zero. ted jsem tam taky došel, musíš mít co nejsilnějsší armádu a bušit do něj tak dlouho hokud nepadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Kdyby nekdo udělal tema z Pataponem 2 popis vyvojoviho stormu atp jak uz to tu je z pataponem jedna byl bich stedrej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Pokud vim tak na www.gamefaqs.com tam ten strom je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chrisatko Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ˇčau lidi hle včera sem začal s Patapon 2 a je to good sem u mise 19 jmenuje se: Shiny Star and Black Star přijdu tam s moí armynou a ta hvězda se nasere napíše see you later a jde někam do prčic lidi pls pokud víte co stim se mi ozvěte na icq:441769880 nebo na skype :micopulosovi :psp: díky vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red_Bull_F1 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ja se ve vsech hrach negde seknu takze jich mam rozehranejch asi 20 tady sem se seknul asi ve 3 misi :-D jse na me nakej drak a dicky me zabije :-D hold sem lama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 ja se ve vsech hrach negde seknu takze jich mam rozehranejch asi 20 tady sem se seknul asi ve 3 misi :-D jse na me nakej drak a dicky me zabije :-D hold sem lama... jestli máš toho hrdinu Tatepona (týpek z mečem a štitem) tak si ho vemeš a muíš do Feveru a dávat to uplně přesně pokud ti to pude tak máš prakticky nesmrtelnou armádu protože tne hrdina udělá štít pokud nevíš jak se přepinaj hrdini tak se to dělá čtverečkem když ho equipuješ Pokud toho Tatepona nemáš tak skus taky občas používat Chaka song nebo třetí možnost máš slabou armádu uďelej pár loveckejch misí a udělej novy patapony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda1995 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 potřebuju pomoct, jsem u mise (někde u začátku) kde je hned na začátku mise po spuštění takovej týpek s kosou a něco říká, ale jak přestane mluvit napíše mi to MISSION FAILED. nevíte co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 potřebuju pomoct, jsem u mise (někde u začátku) kde je hned na začátku mise po spuštění takovej týpek s kosou a něco říká, ale jak přestane mluvit napíše mi to MISSION FAILED. nevíte co s tím?? RAIN MIRACLE POTREBUJES vrat se do misi z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda1995 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 do jaký?,všechny jsem už parkrát prošel (já vim jsem lamer) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 do jaký?,všechny jsem už parkrát prošel (já vim jsem lamer) uz si nepamatuji myslim v neaky lovecky kde je totem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda1995 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 no v tý jsem byl a ten totem pak zmizel, to u toho mám dát nějakej jinej příkaz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 jj musíš opakovat co je na tom totemu treba je tam pon pata pon pata tak musíš zahrát co je na něm on vyskočí a znova a takhle asi 3x a on ti pak vyhodí miracle deště a tam budeš mýt další zásek :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedBoss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 potřebuju helpnout... dostal jsem se do mise 39 kdy unesli Meden. Jdu pořád za nima a útočim na vozejk, když jdu na horkej písek dám Miracle of Rain a jdu dál a potom Meden vypadla z toho vozu a Mission Failed. Občas se mi to stalo i před tím horkým pískem. Nevíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 potřebuju helpnout... dostal jsem se do mise 39 kdy unesli Meden. Jdu pořád za nima a útočim na vozejk, když jdu na horkej písek dám Miracle of Rain a jdu dál a potom Meden vypadla z toho vozu a Mission Failed. Občas se mi to stalo i před tím horkým pískem. Nevíte jak na to? Musis mit silnou armadu hlavne nestrilet zapaleny sipy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 pata pata pata pon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Zdravim chtel bych se zeptat jak se daj v pataponu vyrobit napr ty na tech ptacich nebo magicove bo tak....vyrobil sem ty tlustochy,kone a hudebniky...pls o radu..dam nejake to kredo:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Zdravim chtel bych se zeptat jak se daj v pataponu vyrobit napr ty na tech ptacich nebo magicove bo tak....vyrobil sem ty tlustochy,kone a hudebniky...pls o radu..dam nejake to kredo:psp: Vse je evoluce na vyrobu ptaku musis mit banky....nevim jak se to jmenuje myslim liquid a jeste neco zkousej si hrat s evuluci save/load Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 a je velky rozdil mezi patapon a patapon2? Ma to cenu stahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.