Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Já teda jo už ted moje sestra který jsou 4 roky dohrála Loco Roco zkoušela patapon, ale moc jí to nešlo pak hraje často Tony Hawka P8 (co ona tam hází je nemožný, ale naučit jí to :roll:) a GTA VCS a co vy ?????? :bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 ne nemám mladšího sourozence akorat segra(17) se minule cekovala jak sem valil Fifu street 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 hm to jo i muj tata paří na mém psp nějakej fotbal, ale to on i doma na svém pc blázen už jak já od rána do večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 mymu bratrovi je 18 psp ho nezajima prej sou na to hry kraviny on hraje jenom na xku jinak muj 3-letej bratranek presel snad vic her nez já. jinak ale kdyz hraje na psp PES 08 tak já dám víc gólů na superstar nez von na amateur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 h to moji bratranci oboum jim jsou 4 pařej přes lan carbony a jiné auta oba maj volanty a že si to dávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 ja mam 2 synovce...jsou jim teprf 2,5 ruku takze maji jeste cas..ale uz se tesim az je zasvetim do toho kouzelneho sveta her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Počítají se i vlastní děti?:-) Pokud ano, tak samozřejmě ano!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 hm to když mé sestře bylo 2,5 roku zkoušela na volantu midtown madness spíš jen tak točila doprava a doleva, ale časem to bylo lepší a lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukys Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 no vzhledem k tomu že děti zatim nemám, a brášku mám v čechách, tak jsem nikoho moc zasvětit nemohl, leda přítelkyni, ale ta je dospělá.... ale teď si vzpomínám, že jsem ho zkoušel jednou učit tekkena :psp: ale moc mu to nešlo, popravdě to nedokázal ani pořádně vzít do ruky, když mu sou 3 roky EDIT: jo a teď si vzpomínám, že sem v Cardiffu učil jedno dítě mojeho kámoše pařit fifu 07... teď je mu 6 a už mě s přehledem dává třeba 5 : 0 njn, pro dobrotu na žebrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 4 letýho bratrance učim GTA. Docela mu to jde xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 kdybych mel brachu k ho ucit jak nehrat, protoze je to jen zrout casu a bohuzel i meho casu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 sestra hraje ruzne Flash hry - webove hry... obcas zapari treba The Sims2 ci Mafii.. Jinak si obcas da nejakou arkadu, kdyz nema co delat.. Na me 9500 casto pari Bounce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Muj čtyřlety bracha hraje Turoka na PS3 a The Club na PC (a to sakra dobře) Však jsem ho zaznamenal : http://youtube.com/watch?v=s63okkqx7dI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Mám Bráchu 5 let... Nejvíc ho baví Crash:The Titans. Dohrál to asi 4 krát xD. Jinak asi za 15 hodin dohrál GoW(občas sem mu pomohl). Uvažuju o tom že mu koupím jeho vlastní konzoli abychom mohli hrát po wifině. Ty malý děti jsou neuvěřitelně šikovný... PES 08 hraje o dost líp jak já xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 ja som naucil seckych v rodine mastit soul caliber na ps2 a gran turismo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Ja se segrou davam každej večer Gta vcs ona(10) ma taky PSP :D ale davam si ji jinak paří všechno co ji tam dam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Muj čtyřlety bracha hraje Turoka na PS3 a The Club na PC (a to sakra dobře)Však jsem ho zaznamenal : http://youtube.com/watch?v=s63okkqx7dI hej tak to je husty takovejhle vyraz ma presne muj 5ti lety synovec kdyz pari ratcheta :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 takovejdle výraz má moje setra když hraje na mobilu totali spies (špionky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nalim Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ja mam segru a kdyby se dotkla PSP tak ji servu :cheesygrin: no spis bych ji ho vytrhnu z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Sestra hraje na PSP hlavne Ape Academy( vsechyn dily!:censored::? ) a na NDS nintendogs a mario:D Celkem mi to uz zacina vadit takze sem ji ted levne sehnal od kamose Gameboy Color + Advance a pokemony a maria:D;) takze super ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Já hrál chvíli s tátou PES 2008 a teď hrajem Uefa Euro 2008.A vždycky řve:ty vole to byla akce :lol: . Jinak sestra se celej den šprtá takže to je trapka:dozey:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 jj mladší sourozenec 4roky paří na PSP crash bash .... kdyš mu to nejde upe se rozčiluje :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Se ségrou hrajeme na střídačku Assasin creed :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4A8georgeCZ Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Se ségrou hrajeme na střídačku Assasin creed :) assasins creed na psp???? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Sry přehlídl jsem že jsem v PSp sekci :D Assassin bohužel není na PSP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.