En3mY Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 presne tak-CoD4 je zatim uplne nejlepsi CoD -uz me ty kar 98-yky,mp40-ky a lasmky thompsony nudej,konecne muze v tyhle hre clovek "drzet" v pazoure M4-ku,a nebo kalacha :D Sem zvedavej co bude v tom novym codovi,pac skoro kazdej CoD je vetsinou skoro to samy,jenom grafika se tak nejak meni...aby me world at war zaujal,musel by se predelat kompleten styl CoDa,muselo by tam bejt hodne novinek :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 me se libi jak se bude dat lizt do vody , na to se docela tesim a ajeste jestli pujde lezt na stromy tak to bude zupa..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 presne tak-CoD4 je zatim uplne nejlepsi CoD -uz me ty kar 98-yky,mp40-ky a lasmky thompsony nudej,konecne muze v tyhle hre clovek "drzet" v pazoure M4-ku,a nebo kalacha :D Sem zvedavej co bude v tom novym codovi,pac skoro kazdej CoD je vetsinou skoro to samy,jenom grafika se tak nejak meni...aby me world at war zaujal,musel by se predelat kompleten styl CoDa,muselo by tam bejt hodne novinek :cheesygrin: přesně tak, kosit mojí oblíbenou M4kou s kolimátorem jednoho teroristu za druhým, s němcema je to furt stejný. Alespoň že ve WaW budou japonci, jen doufám že to nedopadne jako MoH Pacific Assault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 trailer na CO-OP mod http://www.fz.se/filmer/?id=2761 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 hoj lidi mam dostat tuto gamesku od mlade na vanoce a vubec nevim co mam od ni ocekevat ( krome trofeji ) reknete mi sve nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 je kratka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Co takhle se podívat na videa,recenze apod. a jestli si hrál předešlé díly tak je to čím dál tím lepší :) Hra se střídá mezi rusem ptv.petrenko a pvt. Miller amík v japonsku. A jak už bylo řečeno je škoda že je to tak krátké ale stojí to za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 tak to jsem rad mi nevadi ze je to kratke ja u her nevydrzim moc dlouho to jsou ty nazory co potrebuju slyset dik synci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Hele a jak to vypadá s on-line multiplayerem? Je taky lepší něž v předchozích dílech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krajta.23 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 dobry den. mam plejaka 3 a hraju call of duty5 ovsem na nejakem zahranicnim servru.prosim o radu jak se dostat na cesky servr nebo na kluky co jsou z cr.jsem zacatecnik a prosim pokud nekdo umi nastavit tento servr na plejaku at me poradi jak se to nastavuje abych mohl hrat s cechama.dekuji moc roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 dobry den.mam plejaka 3 a hraju call of duty5 ovsem na nejakem zahranicnim servru.prosim o radu jak se dostat na cesky servr nebo na kluky co jsou z cr.jsem zacatecnik a prosim pokud nekdo umi nastavit tento servr na plejaku at me poradi jak se to nastavuje abych mohl hrat s cechama.dekuji moc roman Zadnej CZE server neni najdi si nekoho s fora zalozite party a hrajete..... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr.black Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jsou cheaty na tohle COD? a jestli jde v zombie modu online hrát ve dvou na jednom ps3 a další dva co se připojí? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Ahoj, nenajde se tu par pařanů,co si koupilo mapy se Nazi Zombie a zaparilo by Private Match? Funguje mi s PS3 i Nokia Bluetooth sluchatko,tak muzem u toho nadávat společně :-D Jinak se Nazi Zombie mapami ma hra uplne jiny rozměr.. Fakt pecka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkEyy Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Ahojky všichni co hrajou CoD5 aktivně a hrají i nazi zombies tak at sem do komentářů napíšou svoje PSN ID, ja si vás pak přidám at už mužem pařit! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzak Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 muj PSN nick: ruzak-cz- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Muj PS nick je : Pappy84 a mam všechny 3 Map Packy,což znamená celkem 4 NAZI Zombie mapy.. Pokud mate sluchatko,tak by to byla pekna řežba. Mě napr. funguje obyc Bluetooth sluchatko od Nokie a je to super.. Význam slova NAZI : Nevěděl jsem,co to znamena NAZI a bylo mi to celkem jedno. Do doby kdyz jsem si psal s nekym pres PS3 chat a slovo mi to vyhvezdickovalo - cenzurovalo.. Ve slovniku jsem zjistil,ze to znamena celkem - Nacistické Zombie :-) Přišlo mi to zajímavé,že toto slovo Sony cenzuruje,tak jsem se jen podělil o poznatek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 zdar all. hraju na pS3 CoD5 singl na veterana, nemuzu v jedne misi zabit toho snipera jak hrajete za toho vasilij zjaceva SgT.Reznov vam rekne ze ho mate zastrelit, nekolikrat sem vvystrelil uz primo do nej kdyz tam vykouk a nic, neumre, nevite nejakyy trik?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 mozna strilis do ty helmy kterou tam dava aby jsi se prozradil kazdopadne bude nekdy nalevo a muzes ho sejmout kdyz prebiha nebo rychle kdyz na tebe miri . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warmi Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Cau Chtel bych se zeptat jestli by nekdo nezahral pres net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 sice mam cod 5 pučeny ale napiš mi na icq 243821590 muzem se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Pokud by jsi si chtěl zahrát call of duty 5 písni na mail:xploded@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Zdravím, zombíci sou super, tak si to chci zahrát ve 4, ale s angličanama to není ono, neměli byste zzájem? 454 102 537 PSN LegionCZ Mám všechny DLC a Headset :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ex1tus Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Pokud ještě stále hledáte, kde se dá něco podobného najít, rozhodně se podívejte http://www.supergamer.cz/playstation-3-hry-na-ps3-c-953_1132.html Z vlastní zkušenosti mohu doporučit, právě CoD5 jsem si v tomto obchodě (kde pravidelně kupuji ps3 hry) koupil a ceny jsou více než dobré;) Rozhodně "+" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Stále nikdo nemá zájem si zahráut ve 4? Nebaví mě to hrát s rusama a amíkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlamikCZ Odesláno Únor 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2012 FlamikCZ si mě přidej a pak napiš ale ještě nemam šechny mapy na Zombie.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.