Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty 5: World at War

tekken90

Recommended Posts

presne tak-CoD4 je zatim uplne nejlepsi CoD -uz me ty kar 98-yky,mp40-ky a lasmky thompsony nudej,konecne muze v tyhle hre clovek "drzet" v pazoure M4-ku,a nebo kalacha :D Sem zvedavej co bude v tom novym codovi,pac skoro kazdej CoD je vetsinou skoro to samy,jenom grafika se tak nejak meni...aby me world at war zaujal,musel by se predelat kompleten styl CoDa,muselo by tam bejt hodne novinek :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

presne tak-CoD4 je zatim uplne nejlepsi CoD -uz me ty kar 98-yky,mp40-ky a lasmky thompsony nudej,konecne muze v tyhle hre clovek "drzet" v pazoure M4-ku,a nebo kalacha :D Sem zvedavej co bude v tom novym codovi,pac skoro kazdej CoD je vetsinou skoro to samy,jenom grafika se tak nejak meni...aby me world at war zaujal,musel by se predelat kompleten styl CoDa,muselo by tam bejt hodne novinek :cheesygrin:

přesně tak, kosit mojí oblíbenou M4kou s kolimátorem jednoho teroristu za druhým, s němcema je to furt stejný. Alespoň že ve WaW budou japonci, jen doufám že to nedopadne jako MoH Pacific Assault

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 4 months later...

Co takhle se podívat na videa,recenze apod. a jestli si hrál předešlé díly tak je to čím dál tím lepší :) Hra se střídá mezi rusem ptv.petrenko a pvt. Miller amík v japonsku. A jak už bylo řečeno je škoda že je to tak krátké ale stojí to za to :)

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

dobry den.

mam plejaka 3 a hraju call of duty5 ovsem na nejakem zahranicnim servru.prosim o radu jak se dostat na cesky servr nebo na kluky co jsou z cr.jsem zacatecnik a prosim pokud nekdo umi nastavit tento servr na plejaku at me poradi jak se to nastavuje abych mohl hrat s cechama.dekuji moc roman

Odkaz ke komentáři

dobry den.

mam plejaka 3 a hraju call of duty5 ovsem na nejakem zahranicnim servru.prosim o radu jak se dostat na cesky servr nebo na kluky co jsou z cr.jsem zacatecnik a prosim pokud nekdo umi nastavit tento servr na plejaku at me poradi jak se to nastavuje abych mohl hrat s cechama.dekuji moc roman

Zadnej CZE server neni najdi si nekoho s fora zalozite party a hrajete..... ;)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Muj PS nick je : Pappy84 a mam všechny 3 Map Packy,což znamená celkem 4 NAZI Zombie mapy.. Pokud mate sluchatko,tak by to byla pekna řežba. Mě napr. funguje obyc Bluetooth sluchatko od Nokie a je to super..

Význam slova NAZI : Nevěděl jsem,co to znamena NAZI a bylo mi to celkem jedno. Do doby kdyz jsem si psal s nekym pres PS3 chat a slovo mi to vyhvezdickovalo - cenzurovalo.. Ve slovniku jsem zjistil,ze to znamena celkem - Nacistické Zombie :-) Přišlo mi to zajímavé,že toto slovo Sony cenzuruje,tak jsem se jen podělil o poznatek :-)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

zdar all. hraju na pS3 CoD5 singl na veterana, nemuzu v jedne misi zabit toho snipera jak hrajete za toho vasilij zjaceva SgT.Reznov vam rekne ze ho mate zastrelit, nekolikrat sem vvystrelil uz primo do nej kdyz tam vykouk a nic, neumre, nevite nejakyy trik?? diky

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Pokud ještě stále hledáte, kde se dá něco podobného najít, rozhodně se podívejte http://www.supergamer.cz/playstation-3-hry-na-ps3-c-953_1132.html Z vlastní zkušenosti mohu doporučit, právě CoD5 jsem si v tomto obchodě (kde pravidelně kupuji ps3 hry) koupil a ceny jsou více než dobré;) Rozhodně "+" ;)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu