aaischa Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 repro by šlo zapojit pohodově, pc vystup 5.1 uz mas na psko by si to holt zapojil jakozto stereo, problem by to nebyl, a casem bys udelal 5.1 vystup prez digital nebo tak .. dalsi moznost je ze telka vzadu bude mit 5.1 audio , cili z pska to pude hdmickem a cinche vylezou zadem z telky :) pak neni co resit kdyz preferujes alzu, klidne ber toho samsunga je to 51cka coz kazdej centimetr navic je fajne... smart vecicky at tam sou nebo nejsou do niceho se ti nepopletou kdyz to mas jen jako zobrazovaci zarizeni... zajdi kouknout nekam do elektroworldu nebo tak ci do alzyna centralu si li z prahy, a koukni na obraz obou televizi a vyber.. co ti padne lip do oka, jestli je najdes vystaveny ci si tam cinkni jestli je tam maj .. pac kazda znacka a model maj proste malicko jiny podani barev tak uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Tak ještě jednou děkuji za užitečné rady. Na televizi se sjedu kouknout a asi si jí rovnou u vezmu domů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 ahoj jaky máte zkusenosti s plazmouvkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Pozitivní, mám přes 3 roky LG 50 palcovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 http://aukro.cz/42-panasonic-th-42ph20u-hd-plazma-hdmi-i4261292812.html co rikas na tuhle?? koukal jsem na netu na recenze plazmovek..a cetl jsem tam neco o vysviceni,vypaleni atd :/ a nebo jeste tahle ale je to lcd http://aukro.cz/televize-lcd-samsung-le40a558-i4249558943.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Já se v televizích moc nevyznám, pokud máš peníze, radši kup novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Tak plazmovka funguje jinak a vypalnej obraz byl z toho kdyz na obrazovce byl dlouho statickej obraz ale ted uz jsou plazmy jinde nez pres par rokama ale nova je nova a osobne bych sel do LEDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Jednoduché pravidlo...chceš TV do obýváku kde ho používá během dne i rodina, je to světlá místnost atd...kup LED...chceš televizi pro sledování filmů, hraní her jen pro sebe a umíš v mistnosti s ní vytvořit tmavší podněbí...kup plazmu...Plazmy od své podstaty mají mnohokrát lepší obraz za podmínky, že jim dopřeješ tmavé prostředí..i frekvenčně jsou daleko dál než LEDky takže sport na nich vypadá lépe..LED oproti tomu podávají lepší obraz v dobře osvětlené místnosti. Spotřebu netřeba řešit, je u obou typů dnes již podobná respektive to co si připlatíš za 50" LED aby tolik nežrala jako 50" plazma ti stačí na provozování dané TV do skončení její záruky a častokrát i dále..Plazmy i dnes přesto, že se rádo řiká, že tomu tak není trpí vypalováním obrazu a obzvášť je to vidět na černé...já osobně koupil 51" plazmu asi za 13 000 a k tomu za další 2000 +3 roky záruku a mám s televizí na 5 let vystaráno. Samozřejmě v podmínkách, ve kterých jí provozuju se víc ujme plazma..kdybych měl kupovat televizi pro rodinu do obýváku na které i hraju tak jdu do LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory1468628670 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Zdarvím, může mít TV nějaký vliv na plynulost hry na PS3? Momentálně jsem k PS3 připojil novou tv a mám pocit, že v GTAV je pomalejší odezva na ovládání a hra se občas maličko trhá (při průjezdu graficky náročnějším terénem). Odezva se projeví např že zatočím a ve hře to zatočí a maličko později...je to dost nepříjemný. Může na tohle na mít vliv TV? Když to napojím na tv co jsem měl před tím, tak mi přijde že to jde líp. Obě tv jsou fullHD, ale novější je LED a smart od Samsungu. Setkal se někdy někdo s něčím podobným? Nečekal bych že novější a "lepší" tv by s tím mohla mít větší problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 zapni si na TV game mode nebo tak nejak a odezva by se mela zlepsit, s plynulosti je to tak ze ta hra jede stejne porad pod 30 fps takze s tim nic neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mně ten gamemod u Samsungu omezuje v nastaveni obrazu proto ho nepoužívám a i bez něho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory1468628670 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Možná blbej dotaz, ale kde ten game mode najdu? Jediný co jsem vypátral na tv byl fotbal mode. Má Samsung UE32H6200AW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory1468628670 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Herní režim nalezen. Jen mě nejdřív zmátlo že jde zapnout jen při zapnuté konzoli. Co přesně změní tento režim v nastavení TV že by měli jet hry rychleji? Všiml jsem si že hned při aktivaci výrazně rozjasnil obras a zvýšil konrast. Předpokládám že při jeho vypnutí se veškeré nastavení vrací zpátky do normálu, že? Jinak hry už běží mnohem lépe, takže děkuji za radu :) Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem hory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Gamemod obecne hlavne vypina oprimalizace na strane TV, aby byla minimalni odezva, zpozdeni (to u jineho typu obsahu neni na zavadu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.