sysasysa Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 BTW kdyby někdo Chtěl Pink a má Slimko, tak vyměnim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 cartman pekne .. jinak ja mam ice silver ale chystam se na ceramic white nebo nejakej uplne jinej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Díky sadete Jinak já chtěl dycky silvera , ale v obchodě měli zrovna jenom black a já nechtěl čekat:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Díky sadeteJinak já chtěl dycky silvera , ale v obchodě měli zrovna jenom black a já nechtěl čekat:D:D to te chapu a pridavam se s pochvalou. vypada to hezky. jen aby to tak zustalo co nejdyl. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurijatko Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 jak jinak než černý ale uvažuji o nějakím skinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 moje barva PSPéčka je ceramik white.a chtel bych skin naruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drift_king Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 piano black:dozey::lol:jo super barvicka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Mám black fat, ale uvidíme co Sony předvede na E3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 mam piano black a jsem nadmíru spokojen ale uvazuji ze bych si koupil kryt novej a v nejake originalni barve treba v modre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Modráááá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Já mám sice psp 2004 ice sliver... Ale stejně přemýšlím o tom že bych si koupil černý kryt ta stříbrná se mi nějak moc nelíbí :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 piano black a nikdy jinak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Piano Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 piano black..... bílý se mi moc nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 taky mam piano black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temppo Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Ja mám SILVER sou nejhezčí!!! na tom nejsou vidět otisky a jinej bordel..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 taky black..sem moc línej si to měnit ..:bash:..už 383 lidí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Klasická černá, nechci se odlišit :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Mám SILVER :D a nestezuju si :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 mam cernou ale radsi bych nakou bilou nebo tak protoze ta cerna je takova obycejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Já mám PSP Slim & lite piano black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti89 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 cerna je cool, mam vsechno cerne az na PS3 tu mam bilou obednanou az z japonska sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 uz white ale měl jsem ICE silver ptoe jsem si to prekrytoval na ceramic white Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Ice silver. Dovedu si ale představit psp v méně fádní barvě, než je stříbrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Fat jsem měl černé a pak jsem měl 3 slimka černý, jedno silver a teď jedno white:love: Nejkráásnější barvička..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.