zozy Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Caute mam dotaz,existuje nejaky emulator ktery by dokazal spustit hry z xka na pc?diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 omg, dost hloupa otazka.. uz jen kvuli technickym specifikacim XBOX 360tky.. http://hardware.teamxbox.com/articles/xbox/1144/The-Xbox-360-System-Specifications/p1 pochybuji, ze mas takovy HW :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Takze neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 :D :D :D to určitě neexistuje, pokud chceš emulovat hry s nějaký konzole , tak musíš mít minimálně 2x lepší hardware než ta konzole, což si myslím že takový pc asi nikdo nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 No tak to se budu muset spokojit s emulatoren na ps2:Da jinak dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 myslim že jde emulovat puvodni xbox,gamecube,dreamcast,PSX,PS2 a oldskoll konzole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Takze anonymous:dnes mi kamos donesl cd a na nem emulator na xbox360,nevim cim to je ale stahl jsem gta4 na xko a co se mi nestalo proste to funguje,je to v jakesyk cinstine ale hlavne ze to fachci,takze jestli nekdo chce tak az budu mit cas tak to uploadnu;)OPRAVDU JSEM TO NECEKAL ZE TO PUJDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Takze anonymous:dnes mi kamos donesl cd a na nem emulator na xbox360,nevim cim to je ale stahl jsem gta4 na xko a co se mi nestalo proste to funguje,je to v jakesyk cinstine ale hlavne ze to fachci,takze jestli nekdo chce tak az budu mit cas tak to uploadnu;)OPRAVDU JSEM TO NECEKAL ZE TO PUJDE nj jasně že to funguje já rozjedu z Xboxu 360 Gta 4 v pěti oknech (debile) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Takze anonymous:dnes mi kamos donesl cd a na nem emulator na xbox360,nevim cim to je ale stahl jsem gta4 na xko a co se mi nestalo proste to funguje,je to v jakesyk cinstine ale hlavne ze to fachci,takze jestli nekdo chce tak az budu mit cas tak to uploadnu;)OPRAVDU JSEM TO NECEKAL ZE TO PUJDE Co to je za lzi? dukaz ..... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 :D :D :D to určitě neexistuje, pokud chceš emulovat hry s nějaký konzole , tak musíš mít minimálně 2x lepší hardware než ta konzole, což si myslím že takový pc asi nikdo nemá. Myslim ze jeste vic..........nez 2 krat lepsi ;)...ne to si ho radsi kup..neni to tak drahy..(oproti pc...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Takze anonymous:dnes mi kamos donesl cd a na nem emulator na xbox360,nevim cim to je ale stahl jsem gta4 na xko a co se mi nestalo proste to funguje,je to v jakesyk cinstine ale hlavne ze to fachci,takze jestli nekdo chce tak az budu mit cas tak to uploadnu;)OPRAVDU JSEM TO NECEKAL ZE TO PUJDE omg tak za takovy keci bys zaslouzil pekne za usi....:dozey: Jinak samozrejme ze to nejde , vzdyt ani ps2 emulator nebezi vubec dobre , na nejakym dobrym komplu tak 10-15 fps , takze xobox neprichazi v uvahu si myslim minimalne v rozmezi 5ti az 8mi let :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Zasmeju se svama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 TENTO TOPIC JSEN NEZALOZIL JA BYLO MI UKRADENO HESLO VSEM SE OMLOUVAM POKUD BY TO SLO TAK PLS SMAZAT TENTO TOPIC...TED JDU HLEDAT TOPICI KTERE STIHL ZALOZIT TEN HA.ZL,uz mam heslo zmenene takze by uz to melo byt ok,opravdu nvm jak se to mohlo stat:(:(:(a jeste jednou sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
Caute mam dotaz,existuje nejaky emulator ktery by dokazal spustit hry z xka na pc?diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts