D4X Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 jak už jsem řekl, jsem rozumný mladý člověk 8) a žádný jiný auto mít nebudu... jak se mi bude spát když si řeknu "mohl jsem mít Audi TT" a venku stojí škoda fabia? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 já osobně bych si koupil Golfa .. je to božský autíčko a hlavně se dá krásně vylepšít :-) hlavně když tukneš Golfa tak tě to tak nemrzí páč za oprvu dáš pár korun narozdíl od toho když tukneš TT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 V dnesni dobe je dulezite se divat na cenu dilu, spolehlivost a hlavne spotrebu ( benzin 33kc ). Doporucoval bych ti koupit si neco mensiho s malym obsahem uz jen pro to ze usetris na pojistce a taky na jizdnem. Takova toyota yaris nebo fiat punto II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 takze ... cetl jsem nazory 1) nekdo tady ukazoval american muscly ... na to rovnou zapomen to nemas senci uridit. To je uplna jina kategorie. 2) TT myslim si taky neni moc dobra volba , starsi rocniky byly trosku vice nespolehlive a mnoho mladych ridicu v nich naslo smrt a na novejsi si myslim nemas. 3) nevim co chces v 18 reprezentovat ... 4) nezapomen ze koupi auta to nekonci , cim starsi auto tim poruchovejsi ... 5) benal , pojistka ... schrnuto : myslim si ze ta skodovka by byla pro tebe idealni , mozna nejaky golf ... a taky mam jeste jeden velmi krasny tip ... kamos ma Hondu Prelude (1989) ale musis se v tom umet hrabat a pecovat o to ... prece jenom je to uz to je starsi vuz sezenes i za 30 litru a porad je to krasavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 co todle to se mi libi :D http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6454188 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 a taky mam jeste jeden velmi krasny tip ... kamos ma Hondu Prelude (1989) ale musis se v tom umet hrabat a pecovat o to ... prece jenom je to uz to je starsi vuz sezenes i za 30 litru a porad je to krasavice Noo novější je ještě hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 a taky mam jeste jeden velmi krasny tip ... kamos ma Hondu Prelude (1989) ale musis se v tom umet hrabat a pecovat o to ... prece jenom je to uz to je starsi vuz sezenes i za 30 litru a porad je to krasavice Noo novější je ještě hezčí ja mam slabost pro starsi rocniky s odklapecima svetlama , nizkou karoserii a hranatyma tvarama ... tomu rikam styl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 ja mam slabost pro starsi rocniky s odklapecima svetlama , nizkou karoserii a hranatyma tvarama ... tomu rikam styl :D no ty odklapeci svetla v dnesni dobe ztraceji smysl, pac svetla museji bejt podle soucasnych silnicnich predpisu zapnuty porad cili to ma zbytecnej odpor se kterym se pri designovani nepocitalo jinak co jeste muzu doporucit je octavia...nechapu proc jsi psal ze jediny co bys bral je fabie...fabie je osklivej skret proti octavii nebo jeste co me napada je ford mondeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 no ty odklapeci svetla v dnesni dobe ztraceji smysl, pac svetla museji bejt podle soucasnych silnicnich predpisu zapnuty porad cili to ma zbytecnej odpor se kterym se pri designovani nepocitalo a veril bys ze se mi to libi ikdyz jsou rozsvicene ? (vyklopene rozklopene ... jak chcete :D ) a navic kdyz to nekde stoji zaparkovane tak nemusim mit vyklopene svetla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 no hlavně to není od roku 96 vejš, takže o tom ani neuvažuju :) jinak mě se líbí starčí Celica, právě s těmahle světlama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Ford mondeo JASNÁ VOLBA nebo se koukni do peugotů, rozhodně pro tebe nedoporucuju renolta je to rodinny vuz a jestli te ma reprezentovat jako nekoho jineho nez cloveka, který živý rodinu tak nekupuj. U skody totez az na oktavku a superba-drahý. Jinak z těch aut na začátku je nejhezčí TT, ale to benzinově neutahnes ani nahodou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 FIAT PUNTO rok výroby: cca 2001 cena cca 80tis. Kč mě se líbí ... a pro mladý je akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 FIAT PUNTO rok výroby: cca 2001 cena cca 80tis. Kč mě se líbí ... a pro mladý je akorát fiat = first in all troubles . fiaty jsou low endovy auta. jeste muzu poradit mazdu 3 nebo nejakou hondu nebo mitsubishi lancer...japonci delaji kvalitni veci opravdu...predevsim s tema mazdama ma moje rodina dobrou zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 U mě to zatím po dlouhém přemýšlení vypadá takhle: - Audi TT Coupé nebo Roadster (za tu cenu beru cokoliv :D ) - Fiat Barchetta 99-00 - Peugeot 406 Coupé ... připomínky? :) (kromě - "na to budeš balit kundy a rozstřelíš se" myslím :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 U mě to zatím po dlouhém přemýšlení vypadá takhle:- Audi TT Coupé nebo Roadster (za tu cenu beru cokoliv :D ) - Fiat Barchetta 99-00 - Peugeot 406 Coupé ... připomínky? :) (kromě - "na to budeš balit kundy a rozstřelíš se" myslím :D ) na to nestihneš zbalit kundy, protože to hned roztřelíš :lol: jinak dobrý výběr až na ten FIAT bleee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Co porad mate proti fiatum? Barchety se pohybuji kolem 100k a vypadaj fajn na to ze to moc nestoji. Vim ze tadle znacka ma sve jmeno ve svete automobilismu ( trochu vetsi poruchovost atd. ) ale ja sam mam punto I a jsem spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Fiat nebrat...Hnije to jako prase, bratranek dela v servise a v porovnani s nemeckyma autama je to nebe a dudy...Koncern VW (Toho Peugeota jeste mozna) ale nic jineho nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ok ale ja mam pozink castlu tak nasr*t mam tam i odchlipeny lak a jde videt ze to neni obycejny kov natoz plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Fiat nebrat...Hnije to jako prase, bratranek dela v servise a v porovnani s nemeckyma autama je to nebe a dudy...Koncern VW (Toho Peugeota jeste mozna) ale nic jineho nebrat... Stejnej názor, když auto, tak japonský nebo německý, nekupovat renault:!: a italské zančky. Němci maj nejspolehlivější káry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectorman Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Zdravim, prodavam karu, ktera by te mohla zajimat. Krasny sportovni italsky cabriolet v cervene barve (FERRARI) Barchetta 1,8i 16V r. v. 7/96,96kW(130PS) manualni prevodovka, servisni kniha, okna a zrcatka v elektrice, elektricka vysouvaci antena, imobilizer, stavitelny volant, shrnovaci strecha, ABS, airbag, original autoradio s kodem, centralni zamykani, ALU kola, sportovni sedadla, sportovni podvozek, dobre PNEU atd. , po výměně mot. oleje (Castrol magnatec) + filtru, řemene, renovovana shrnovaci strecha (okno), najeto cca. 125tis km, ve velice dobrém stavu, privezeno z DE, jsem prvni majitel u nas, veskera orig. dokumentace vc. manualu a faktur od auta (dily, servisy), nehavarovano, nova STK+ME, VIP SPZ. , pripraven na sezonu, bez dalsich nutnych investic! Cena: 99000,- Specha Koukni na: http://tuning.sbazar.cz/cabrio-barchetta-spider-1-8i-16v-trinec-o1710259.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Subaru Impreza :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 hmmm asi nechce jezdit za 20l ...kdyz se to poradne rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 jednoznacna volba, kup si Chevy Impala ročník '64 s ebaye, vejde se ti do 120 000 a zrenomovaný :) btw. jen ty kola bych vymenil za orig :) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___1964-impala-frame-up-restoration_W0QQitemZ250275786670QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item250275786670&_trksid=p3756.m14.l1318#ebayphotohosting :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 TAK NJÁKÉHO HIBRIDA TED SEM VYDĚL JEDNOHO SICE ZA 212000 asle spotreba jen 1,9l což je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 kup si Chevy Suburban to by ti melo stacit xD rikal jsi ze te spotreba nesere ne ?:D jestli ti teda nebude moc malej ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.