Deniszek Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Jo ty LS tam dam zejtra, nebo mozna dneska vecer uvidim... A jestli dragon GS tak bych si udelal ten Brynhidr je to z Pink iana a azur lose.. a vylepsuje se uplne od zacatku z ceho , mam pocit ze titenria .....nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 jsem asi mimo...ale o jakých zbraních je řeč? MH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 jsem asi mimo...ale o jakých zbraních je řeč? MH?no jasny ze MH , co jinyho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tak z názvu topicu to moc poznat nejde....kdyby se dodržovali pravidla jak maj že název topicu má odpovídat jeho obsahu tak vím hned ...když se topic jmenuje diskuze o zbraních asi těžko budu normální uživatel....který navíc hru nehrál vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tak z názvu topicu to moc poznat nejde....kdyby se dodržovali pravidla jak maj že název topicu má odpovídat jeho obsahu tak vím hned ...když se topic jmenuje diskuze o zbraních asi těžko budu normální uživatel....který navíc hru nehrál vědět máš pravdu, mohla by tam být zmínka, že je to diskuze o MH zbraních.. ale na druhou stranu je to ze sekce sport club, který je už vlastně celý jenom o MH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 bohužel sport club vůbec nesleduju, co se týče tak jsem četl zbraně tak že kouknu pak vidím hloupé názvy tak to trochu znám že tu jsou blázni do MH, tak jsem usoudil že asi z něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tak to kdyztak prosim prejmenuj, jestli mas tu moc :) rozhodne tady nechceme nikoho mast diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 SRy za OT, ale nedá se celý Sports Club něják přejmenovat na MH Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 SRy za OT, ale nedá se celý Sports Club něják přejmenovat na MH Club Souhlasim, to bylo nebylo spatny.. Dante: Sorry za mystifikaci, ale koukam ze uz je to prejmenovany... Ty LS sem hodim co nevidet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 jo já řekl tekkovi ať to přejmenuje, teď už je to jak to má být a radši mi řekněte proč má cenu tuhle hru hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 protoze je husta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 pac je silene komplexni a nic podobnyho proste na PSP nesezenes :) ma slusnou grafiku, efekt nasranosti a zadostiucineni pri boji s kazdym monstrem, ma vyborne zvladnutej Multiplayer ovsem stejne prostoru i pro Singl a hlavne - zabijis tam draky, a to prakticky pouze draky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Já tu hru hraju teprv od včerejška a je to fakt šupa, budu to hrát celou dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tohle je dost OT:cheesygrin: ale stacilo rict,ja sem to ted jeste jednou prejmenoval, strucnejsi a vystiznejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tohle je dost OT:cheesygrin:ale stacilo rict,ja sem to ted jeste jednou prejmenoval, strucnejsi a vystiznejsi jj, lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeero Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Jo ten hacek je fajn =)Tenhle LS ma smulu pac ma docela silnyho konkurenta, toho Gaelica.... Mě se Gaelic nelíbí vzhledově :-)...víc mi to sluší s tímhle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Mě se Gaelic nelíbí vzhledově :-)...víc mi to sluší s tímhle :-) Hehe, ani jeden neni moc hezkej.... =D Vim ze uz sem to rikal ale proste Peerless slasher rulez ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Hehe, ani jeden neni moc hezkej.... =D Vim ze uz sem to rikal ale proste Peerless slasher rulez ... tjn, fata LS je moc peknejale celkem by me zajimalo, co se vam nelibi na Ultimate gaelic flamu:blink:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 [;386144']tjn' date=' fata LS je moc peknejale celkem by me zajimalo, co se vam nelibi na Ultimate gaelic flamu:blink:?[/quote'] nene, Fata Scythe je sice peknej ale ja mluvil o upgradu Divine Slasheru. A na Gaelicovi se mi nelibi ta pochva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 nechcu rejpat , ale kdy bude ten seznam LS :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 nene, Fata Scythe je sice peknej ale ja mluvil o upgradu Divine Slasheru.A na Gaelicovi se mi nelibi ta pochva :D )did jo.. ja myslel upgrade divine slasheru, to je prece taky fatalisackej LS;) a mas pravdu bez pochvy by gaelic vypadal lip.. ale i tak je peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 [;386188'])did jo.. ja myslel upgrade divine slasheru' date=' to je prece taky fatalisackej LS;) a mas pravdu bez pochvy by gaelic vypadal lip.. ale i tak je peknej[/quote'] Aha, ja bral Fatalisackej jako ten primo jenom z Fatalise... ok =) Deni: ztrpeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 peerless slasher je ten tenoulinkej a dlouhej ne? bych se bal ze ho zlomim pri krajeni chleba, natoz pri mlaceni do wyvern :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 kde se da vzit hornetaur head potrebuju to na lance..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 kde se da vzit hornetaur head potrebuju to na lance.....tipuju ze mlacenim hornetauru (ti brouci co lozej po zemi, napr. v Jungle ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.