dan-dan-dan Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 mužu se zeptat jak to nahráváte chtěl bych taky něco zkusit. jo a Waiete ty videa jsou fakt krásný a u těch dvou fata to HR6 tak ten konec hmm jedno z nejhezčích videí co jsem na fatalise viděl.a k MHF proč jsou a YT videa na nejvíš HR 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Vysvětloval sem ti to v jinym topicu... Existujou questy pod HR100 ( HR11, HR17, HR22, HR41, HR51, HR61, HR71, HR81, HR91 ) a questy NAD HR100, tzn prostě HR100+. Nejvyšší rank ve hře je HR999, ale to jenom odráží jak dlouho hraješ/kolik questů si dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 už to taky mam tak to chápu dik a všiml jsem si že v jp. verzi je město větší a vypadá jina že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 MHFO kr je už tejden nebo dva na 6.0 MHFO jp má za tejden update na 8.0 Města jsou stejný ;) Nový videjko ^^ HR61 Volganos + Red Volganos, ale dávali sme jenom Volganose ( main target ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 pls chtěl bych se zeptat od kolikátého HR se dá dostat raketomet s ultra rapid fire a z koho např. je děkuji za každou odpověd.jsem borec už mam HR 8 hmm to se mam co vytahovat :-) jen mi štve že na začátku neni moc velkej výběr questů ,už se těšim na HR 22 to už toho pár přibide.a v kolikátém HR je nejníže chameleos a white fata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 LBG s ultra rapid fire sou HR100+ Chameleos je 22, 41, 71 a 100 White Fata je 91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 a v tom kr jsem zatim viděl hráče co měl nejvýše HR 87 výše ne jak to?a ta pokke farm je tam jak tam můžeš až od HR 31 ??? a děkuju už se těšim na white fata a ještě kolik EXP potřebuješ tak na 1 HR teď ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Jsou tam i hráči s vyššim hr.. Do My Garden můžeš už teď. Nevim kolik potřebuješ HRp.. podívej se sám ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 A kde je ta zahrádka já ji nenašel a myslel jsem kolik tak potřebuješ na jedno ty jetli se to nějak hodně ztěžuje a muj kámoš sem nemůže psát ale má takový problém má HR10 11749 pointů do dalšího potřebuje 11750 a ten 1 point nemůže dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Na levo ve vesnici, přijdi k jedněm z těch dvou vchodů a sjeď dolu, myslim, že 3. možnost. Já potřebuju okolo 13000 HRp na další HR, klidně i víc. Musíš dát Urgent quest, myslim, že zazami. Jdi ke chlápkovi s dýmkou a pokecej si s nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 jj dík už je vše v poho a hned další dotaz kde je AKANTOR poprv´ý nechtěl jsem tě s tim otravovat takovou blbostí že se juknu na you tube ale nějak mi teď blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Akantor je HR71 Fatalis HR51 Crimson HR81 White HR91 Paria puria HR31 + HR100 Espinas HR31, HR51 + HR100 Orange Espinas HR51, HR81 White Espinas HR61 Silver Rathalos HR51 + HR100 Nono/Kamu Orugarons HR61 + HR100 Berukyrosu HR81 + HR100 Kushala a jiný elders HR22, HR41, HR71 + HR100 Akura Vashimu HR51 + HR100 Akura Jebia HR71 Bright Hypnok HR31, HR51 Silver Hypnok HR71 Garuga HR51 + HR100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 mam s tim takovej problém ve městě mi nedou brát věci do bedny nic když se tam podívam začne mi to tam psát to co u event questů a za ten přehled fakt dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Musíš mít Hunters Life Course, za to se platí, jinak ti fungujou jenom bedny doma a u smitha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 vypadá roztomile něco z update na 8.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 lol roztomile, no vypadá jako RAWR, že by moh bejt zábavnej. Už jenom pár dní >:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 lol roztomile, no vypadá jako RAWR, že by moh bejt zábavnej. Už jenom pár dní >:-D Náhodou mě se tenhle tip monster líbí :love: jo a od kterýho hr se objevuje TIGREX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 HR31 nebo 51 je první kdy ho můžeš dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Jak to že mi nejde na MHFO vybírat pokke farm ? nemusí na to být také to premium jo a už budu mýt HR 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Neni to Pokke farm, ale My Garden a chodí se tam přes stejný dveře jako do tvýho domu. Jdi k těm dveřim, sjeď šipkama dolu a vyber jinou možnost. btw, dneska byl update MHFO jp na 8.0 :) Už jsem zkoušel nový monstrum - Deyuragaua a hned jsem to i natočil.. Teď se to uploaduje, hned jak to bude, tak to sem hodim. První dojmy? Je super! EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Neni to Pokke farm, ale My Garden a chodí se tam přes stejný dveře jako do tvýho domu. Jdi k těm dveřim, sjeď šipkama dolu a vyber jinou možnost.btw, dneska byl update MHFO jp na 8.0 :) Už jsem zkoušel nový monstrum - Deyuragaua a hned jsem to i natočil.. Teď se to uploaduje, hned jak to bude, tak to sem hodim. První dojmy? Je super! EDIT: kdyby tak na psp přidavaly nove monstra :( doufam že aspon ten wii emulator rozjedu :D jinak super monstrum kombinace tigrex a naruga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Docela težkej jste borci a dik my garden už jsem našel han mi to tam vysvětlil taky ještě jednou už mam HR16 luxus to je něco jinýho než portable už se těšim na HR17 zas pár novejch monster.zatim jsou na YT jen dvě videa s touto bestií :-).a je pravda že s updatem 8.0 přišel styl zbraně slash axe? psal mi to někdo na korejskej nightmare.a jak jsi psal tu japonštinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Deyuragaua mi připadá oproti Tigrexovi dost malej, ale je fakt krutej... Škoda že i do PSP verze nepřidávaj nový monstra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 závidím :( fakt krásný monstrum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 S 8.0 se všem zbraním přidaly nový útoky. Ale aby to nebylo tak jednoduchý.. Capcom si jako vždycky něco vymyslel :D Aby se daly ty nový útoky odemknout, musíš posbírat nějakej typ "elder book" - ta se combinuje z červený, modrý a zelený book. S elder book můžeš dávat Hardcore questy ( ハドコアクエスト ), který sou HR500+. V těhle questech sou monstra, který maj nový útoky ( např. Kut Ku vystřelí plamenomet a zůstane po něm ohnivá čára na zemi ). Z těhle questů by měly bejt v rewardech nějaký tickety, pomocí kterejch, si dostaneš na zbraně nový útoky. Je to zmatený a ještě jsem toho moc nezkoušel, taky to neni jednoduchý zjistit, poněvadž vyčíst takovýhle věci ze hry, když je to všechno japonsky neni prdel :D Deyu je docela malej, doufam, že HR100 verze bude větší a tim i těžší >:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.