bambitka Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 sem na gymplu,známky velice dobré a dostanu za ně ledatak čokoládu od babky :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 sem na gymplu,známky velice dobré a dostanu za ně ledatak čokoládu od babky :D :D Tak tak)))docela zavidim nekterym co dostanou ps3ku...nekdy by se bodlo mit zivot zaplacenej od rodicu))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Jestliže jsi šprt a známky máš velice dobré za celé tvé školní působení, tak nepotrebujes motivaci, jelikož jsi talent. Ale my hlupáci potřebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 :lol: jediny co jsem opsal byla chemie to uznavam a jeste mozna dejepis to jsou predmety ktery me totalne nezajimaji...ja se ucim jenom to co me zajima z chemie a z dejepisu jsou mi prave ty znamky ukradenya kvuli papiru? pockej za dva roky az se budou delat grafy goniometrickych funkci, tak teprve budes litovat ze ses neucil "kvuli papiru" kdyz des na obchodku tak bys mel mit z matiky lepsi znamku nez 4 ;) hm asi chodis na zakladku vid? jak tady uvadel priklad psp, takovy znamky jsou na gymplu nad prumerem ;) to rikej ucitelum oba vime ze ta vase grupa opisovala uplne vse od diny a karoliny....jinak matika mi vzdycky sla ale kdyz to zacali bejt jen vzorecky a naky trojuhelniky a blbosti tak to uz podle me neni matika, ktera by mela byt spis o logickem mysleni a ne o tom se nasrotit 50 vzorecku...proto mam z matiky za 4 odmitl jsem se ucit vzorecky ktery mi budou uplne k nicemu. uzitecny jsou podle me hlavne jazyky cj aj a nj , protoze jen ty vim ze budu 100% pouzivat i v dospelosti..... matika jen do 7-8 tridy . bizule se hodi aspon vim jak to ve me funguje aspon priblizne .fyzika k nicemu od zacatku do konce(pro me zadnej fyzik nebudu), zemak ten se hodi kvuli obecnym znalostem, dejak zase obecny znalosti ale podrobnosti co se ucime k nicemu. driv sem mel znamky lepsi nez ty v prime a v sekunde, ale po tom sem se prestal ucit tak je mam snad nejhorsi z cely tridy ;-) EDIT: jeste k ty motivaci. me kdyby rodice slibili TV ps3 bo xko tak se stejne neucim a nesnazim se , protoze pak muzu jit o prazdninach na brigadu a vydelat si na to sam a mam z toho i lepsi pocit nez kdyz to dostanui za opsani par testu a uceni takhle aspon zjistim co opravdu umim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 :-D no je mi stejně jak tobě , jsem na gymplu a mám 3 dvojky ... ok tak to se ti omlouvam ;) ale tu poznamku sis mohl odpustit to rikej ucitelum oba vime ze ta vase grupa opisovala uplne vse od diny a karoliny....jinak matika mi vzdycky sla ale kdyz to zacali bejt jen vzorecky a naky trojuhelniky a blbosti tak to uz podle me neni matika, ktera by mela byt spis o logickem mysleni a ne o tom se nasrotit 50 vzorecku...proto mam z matiky za 4 odmitl jsem se ucit vzorecky ktery mi budou uplne k nicemu. uzitecny jsou podle me hlavne jazyky cj aj a nj , protoze jen ty vim ze budu 100% pouzivat i v dospelosti..... matika jen do 7-8 tridy . bizule se hodi aspon vim jak to ve me funguje aspon priblizne .fyzika k nicemu od zacatku do konce(pro me zadnej fyzik nebudu), zemak ten se hodi kvuli obecnym znalostem, dejak zase obecny znalosti ale podrobnosti co se ucime k nicemu. driv sem mel znamky lepsi nez ty v prime a v sekunde, ale po tom sem se prestal ucit tak je mam snad nejhorsi z cely tridy ;-) rikam, dejepis a chemii jsem opsal, uznavam ostatni jsem delal sam...a jemi jedno jestli mi veris nebo ne...proc bych ti neco dokazoval ;) moji radost ze znamek ktery jsem si sam vybojoval mi nezkazis ;) o tom jestli v prime a v sekunde jsi mel lepsi znamky se s tebou nebudu hadat...taky by to k nicemu nevedlo aspon ze priznavas tu soucasnost ;) edit: no mozna porad nejhorsi nejses...prece mame ve tride i reparaty :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Rodiče byli potěšeni tím, že mám vyznamenání (na gymnáziu). Za vysvědčení dostanu asi tři tisíce a nějaký oblečení. PS: Chtěl bych vidět rodiče, jak za dárek za vysvědčení dají 40 tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 zaplať panbůh, že jsem od maturoval pouze průměrně mohlo to být lepší kdybych si nevytáhl takové otázky, které jsem absolutně nečekal zkrátka smůla a já to věděl, že to tak bude... Hlavní je, že tam nebyl žádný čtverec... A na odměnu bych i s vyznamenáním čekal marně...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Já myslel že se clovek vzdelava pro sebe a ne pro Xbox ci PS3... Jn souhlas .... nemusím za vzdělání chtít xoboxe nebo ps3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja za vizo dostanu letenku do irska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja za vizo dostanu letenku do irska :D letenku do Irska bych bral taky, ale prece jen mam ty prazdniny natřískaný a nemuzu vedet jestli mati uz nema ps3 koupený.8):wohow: Edit: jo a jak tady vsichni rikate ze vzdelani si delate pro sebe, tak zkuste si odmítnout ps3, kdyz vam to rodice sami nabídnou xD takovi srdcari nejste. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 asi me nakoupi nejakej chlast na rozlucku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja dostanu velky hnědy...a i kdybych měl znamky dobry tak dostanu max cokoladu za 10 kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 ja dostanu velky hnědy...a i kdybych měl znamky dobry tak dostanu max cokoladu za 10 kc... treba priste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Ja by som mal ist na tyzden do Prahy s rodinou a potom na 8 dnovi poznavaci zajazd do Velkej Britanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 já dostanu tak maximálně pěstí za moje známky :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Já si asi koupim za vysvědčení Xko:D(za moje peníze:dozey:) a to něco málo co dostanu koupím nakou hru nebo prislusentstvi k X360:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Ja by som mal ist na tyzden do Prahy s rodinou a potom na 8 dnovi poznavaci zajazd do Velkej Britanie... tak to ti nepreju ja na takovym ted byl se skolou a bylo to PEKLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak to ti nepreju ja na takovym ted byl se skolou a bylo to PEKLO nj se nedivim se skolou kdyz jste tam byli vsichni cesi, jed nekam sam a uvidis ze to je fajn ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak to ti nepreju ja na takovym ted byl se skolou a bylo to PEKLO ja tam byl taky asi pred 3 lety a bylo to celkem zazivne, pro zacatek jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Sem dostaval do 5.tridy... Ze bych tedka slysel od maminky ''Patricku jestli se budes hezky ucit a nebudes mit na konci roku zadnou trojecku tak ti koupim nejaky pekny darecek''. Zblaznili ste se?Prej PS3... :roll: Ale tak v poho...Jestli nekoho motivuje k uceni PS3 a ne aby nebyl blbej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 já jako odměnu dostanu ve čtvrtek vejplatu na praxi za dva měsíce..to bude jedna odměna druhá bude večer.. tu popisovat nebudu;) od rodičů dostanu akorát tak nas**no za 3x čtyřky a "N" z tělocviku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Já myslel že se clovek vzdelava pro sebe a ne pro Xbox ci PS3... Sem dostaval do 5.tridy...Ze bych tedka slysel od maminky ''Patricku jestli se budes hezky ucit a nebudes mit na konci roku zadnou trojecku tak ti koupim nejaky pekny darecek''. Zblaznili ste se?Prej PS3... :roll: Ale tak v poho...Jestli nekoho motivuje k uceni PS3 a ne aby nebyl blbej... asi tak ....no doba se mění a lidi by se asi jinak neučili vůbec xD btw já dostanu NIC .. a nějak mě to neser* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 asi tak ....no doba se mění a lidi by se asi jinak neučili vůbec xDbtw já dostanu NIC .. a nějak mě to neser* Edit : blba odpoved, nechtel sem se chlubit jen sem se chtel dozvedet co dostanou ostatni. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ta závist, to je vec co ? ted mam pocit ze te ani nezajimalo co dostanou ostatni, spis ses chtel jen pochlubit ze dostanes ps3 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Já bych, upřímně, zrovna před letníma prázdninama žádnou konzoli nechtěl... Jsou přece jen lepší způsoby trávení času... Podle mě je ideál - pro ty, co se i zvládnou učit (třeba já) - v září/ na Vánoce :)) A jinak já si koupím sám za výdrž Nixony :roll: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.