Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Odměna za vysvedceni

parak

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

:lol: jediny co jsem opsal byla chemie to uznavam a jeste mozna dejepis to jsou predmety ktery me totalne nezajimaji...ja se ucim jenom to co me zajima z chemie a z dejepisu jsou mi prave ty znamky ukradeny

a kvuli papiru? pockej za dva roky az se budou delat grafy goniometrickych funkci, tak teprve budes litovat ze ses neucil "kvuli papiru"

kdyz des na obchodku tak bys mel mit z matiky lepsi znamku nez 4 ;)

hm asi chodis na zakladku vid? jak tady uvadel priklad psp, takovy znamky jsou na gymplu nad prumerem ;)

to rikej ucitelum oba vime ze ta vase grupa opisovala uplne vse od diny a karoliny....jinak matika mi vzdycky sla ale kdyz to zacali bejt jen vzorecky a naky trojuhelniky a blbosti tak to uz podle me neni matika, ktera by mela byt spis o logickem mysleni a ne o tom se nasrotit 50 vzorecku...proto mam z matiky za 4 odmitl jsem se ucit vzorecky ktery mi budou uplne k nicemu. uzitecny jsou podle me hlavne jazyky cj aj a nj , protoze jen ty vim ze budu 100% pouzivat i v dospelosti..... matika jen do 7-8 tridy . bizule se hodi aspon vim jak to ve me funguje aspon priblizne .fyzika k nicemu od zacatku do konce(pro me zadnej fyzik nebudu), zemak ten se hodi kvuli obecnym znalostem, dejak zase obecny znalosti ale podrobnosti co se ucime k nicemu. driv sem mel znamky lepsi nez ty v prime a v sekunde, ale po tom sem se prestal ucit tak je mam snad nejhorsi z cely tridy ;-)

EDIT: jeste k ty motivaci. me kdyby rodice slibili TV ps3 bo xko tak se stejne neucim a nesnazim se , protoze pak muzu jit o prazdninach na brigadu a vydelat si na to sam a mam z toho i lepsi pocit nez kdyz to dostanui za opsani par testu a uceni takhle aspon zjistim co opravdu umim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-D no je mi stejně jak tobě , jsem na gymplu a mám 3 dvojky ...

ok tak to se ti omlouvam ;) ale tu poznamku sis mohl odpustit

to rikej ucitelum oba vime ze ta vase grupa opisovala uplne vse od diny a karoliny....jinak matika mi vzdycky sla ale kdyz to zacali bejt jen vzorecky a naky trojuhelniky a blbosti tak to uz podle me neni matika, ktera by mela byt spis o logickem mysleni a ne o tom se nasrotit 50 vzorecku...proto mam z matiky za 4 odmitl jsem se ucit vzorecky ktery mi budou uplne k nicemu. uzitecny jsou podle me hlavne jazyky cj aj a nj , protoze jen ty vim ze budu 100% pouzivat i v dospelosti..... matika jen do 7-8 tridy . bizule se hodi aspon vim jak to ve me funguje aspon priblizne .fyzika k nicemu od zacatku do konce(pro me zadnej fyzik nebudu), zemak ten se hodi kvuli obecnym znalostem, dejak zase obecny znalosti ale podrobnosti co se ucime k nicemu. driv sem mel znamky lepsi nez ty v prime a v sekunde, ale po tom sem se prestal ucit tak je mam snad nejhorsi z cely tridy ;-)

rikam, dejepis a chemii jsem opsal, uznavam ostatni jsem delal sam...a jemi jedno jestli mi veris nebo ne...proc bych ti neco dokazoval ;) moji radost ze znamek ktery jsem si sam vybojoval mi nezkazis ;)

o tom jestli v prime a v sekunde jsi mel lepsi znamky se s tebou nebudu hadat...taky by to k nicemu nevedlo

aspon ze priznavas tu soucasnost ;)

edit: no mozna porad nejhorsi nejses...prece mame ve tride i reparaty :lol:

Odkaz ke komentáři

zaplať panbůh, že jsem od maturoval pouze průměrně mohlo to být lepší kdybych si nevytáhl takové otázky, které jsem absolutně nečekal zkrátka smůla a já to věděl, že to tak bude...

Hlavní je, že tam nebyl žádný čtverec...

A na odměnu bych i s vyznamenáním čekal marně...:?

Odkaz ke komentáři

ja za vizo dostanu letenku do irska :D

letenku do Irska bych bral taky, ale prece jen mam ty prazdniny natřískaný a nemuzu vedet jestli mati uz nema ps3 koupený.8):wohow:

Edit: jo a jak tady vsichni rikate ze vzdelani si delate pro sebe, tak zkuste si odmítnout ps3, kdyz vam to rodice sami nabídnou xD takovi srdcari nejste. :D

Odkaz ke komentáři

Sem dostaval do 5.tridy...

Ze bych tedka slysel od maminky ''Patricku jestli se budes hezky ucit a nebudes mit na konci roku zadnou trojecku tak ti koupim nejaky pekny darecek''.

Zblaznili ste se?Prej PS3... :roll: Ale tak v poho...Jestli nekoho motivuje k uceni PS3 a ne aby nebyl blbej...

Odkaz ke komentáři

Já myslel že se clovek vzdelava pro sebe a ne pro Xbox ci PS3...
Sem dostaval do 5.tridy...

Ze bych tedka slysel od maminky ''Patricku jestli se budes hezky ucit a nebudes mit na konci roku zadnou trojecku tak ti koupim nejaky pekny darecek''.

Zblaznili ste se?Prej PS3... :roll: Ale tak v poho...Jestli nekoho motivuje k uceni PS3 a ne aby nebyl blbej...

asi tak ....no doba se mění a lidi by se asi jinak neučili vůbec xD

btw já dostanu NIC .. a nějak mě to neser*

Odkaz ke komentáři

Já bych, upřímně, zrovna před letníma prázdninama žádnou konzoli nechtěl... Jsou přece jen lepší způsoby trávení času... Podle mě je ideál - pro ty, co se i zvládnou učit (třeba já) - v září/ na Vánoce :))

A jinak já si koupím sám za výdrž Nixony :roll: ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu