Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 lol.. to je doba, davat synackovi veci za tisice, aby se ucil.. pochopte, znamky jsou pro vas, budete mit koule? Prolitnete.. vase rodice to stvat nebude, protoze v 18 potahnete se zakladnim vzdelanim, minimalnim platem ven a budete v oranzovejch vestach uklizet ulice.. .. ja dostanu, jako kazdej rok, maximalne tak par pres hubu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 lol.. to je doba, davat synackovi veci za tisice, aby se ucil..pochopte, znamky jsou pro vas, budete mit koule? Prolitnete.. vase rodice to stvat nebude, protoze v 18 potahnete se zakladnim vzdelanim, minimalnim platem ven a budete v oranzovejch vestach uklizet ulice.. .. ja dostanu, jako kazdej rok, maximalne tak par pres hubu :D To není pravda :blink: , většinu rodičů to štvát bude... Však ty na to časem přijdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 za znamky jsem vzdy dostal tak mozna prez gule a tento rok se to nijak nezmeni... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 zazobanci.. já dostanu max. hovno. možná pudem někam na večeři nebo něco za 150 ale PS3? lol :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jo to je pravda mam asi 5 nebo 6 trojek já ani nevím. za vysvedceni sem jednou dostal 1000kč od babicky mami taty apod. na triko ale to je tak vse. v teto dobe dostavam casteji pohlavky za znamky nez darecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Asi tak lidi, já na vysvědčení nikdy nic nechtěl, ale když babička vnucuje 2000kč, kdo by nebral, že :D Ale to, že bych někdy dostal nějakou elektroniku? nikdy! jak na vánoce, tak na narozeniny a vysvědčení vůbec. Vše si kupuji sám, pak je k tomu "větší vztah". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 lol.. to je doba, davat synackovi veci za tisice, aby se ucil..pochopte, znamky jsou pro vas, budete mit koule? Prolitnete.. vase rodice to stvat nebude, protoze v 18 potahnete se zakladnim vzdelanim, minimalnim platem ven a budete v oranzovejch vestach uklizet ulice.. .. ja dostanu, jako kazdej rok, maximalne tak par pres hubu :D +1:dozey:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Mno mně nikdo nédá ani korunu a ani se nedivym:D aspon se v patek ožeru a zhulimxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Jestliže jsi šprt a známky máš velice dobré za celé tvé školní působení, tak nepotrebujes motivaci, jelikož jsi talent. Ale my hlupáci potřebujem. mno,ještě k tomu,šprt fakt nejsem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Ja tiez nedostanem nic... ale nejako my to nevadi ... Budem mat 1 x 3 a ostatne 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ^^ ja taky presne..jinak nic nedostanu ...max. jenom to, co rikal Arcane.. ps: taky sem mel do 5.tridy samy..presne do paty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Za ukonceni studia na VOS titulem DiS. jsem dostal od maminy aspikovou podkovu (mam to rad) s napsanym svym jmenem a titulem + penize a od taťuldy Metal gear 4: GoP Special Edition :) + penize od tety, babicky,... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 ja do mamky dostanu stribrny prstynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drifterx Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 ja dostanu RC himoto stadium truck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Mno mně nikdo nédá ani korunu a ani se nedivym:D aspon se v patek ožeru a zhulimxD tak nějak to mam i já:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Ja doufám že dostanu nějakou hru na PS3 nebo originalku FF VII: Crisis Core na PSP :love: :) ale klidně nic..vubec mi to nevadí budu spokojenej že mam dobré vysvědčení,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.