Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Umyslny brick psp? - Jak nato?


Smajlík

Otázka

Bry den, mel bych jednu takovou otazecku... Jeste predtim bych chtel rict, ze jsem pouzil "hledat" a nic podobneho jsem tu nenasel, takze se ptam...

Koupil jsem si od jednoho cloveka pspcko... Napsal, ze je ve 100% stavu, ja bych to videl spis na tech 50% :D. Je cely poskrabany a zvlaste na display jsou skrabance opravdu znat... + nefunguje konektor na sluchatka (hraje pouze jedno sluchatko). Tak a ted se k tomu dostanu: chtel bych si ho nechat reklamovat, jenze s rozbitym konektorem mi asi novy nedaj, takze bych ho chtel bricknout a hodit na reklamacku, abych dostal novy... Jenze se bojim, aby mi nato neprisli a nevybodli se na me... Mate s tim nekdo nejaky zkusenosti? Poradi mi nekdo? A jeste posledni otazecka, jak dlouho to asi muze trvat?

Diky moc vsem...!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
format flash0,flash2,flash3 pres recovery se do nich dostanes a ve winech je formatnes a mas total brick

tim neudelas total brick, ale jen brick..

ve flash3 neni idstorage, je obnovitelna/postradatelna..

.. jednoduse, udelej si pandoru, jakykoliv binarni soubor (treba nejake avi video, nebo hru) prejmenuj na nand-dump.bin a hod ho na root karty (MMS) a dej start+select+L+R .. ale predtim si jeste udelej zalohu nandu ( [] ) - tu si schovej a pak az tam nahraj ten tvuj "FAKE" nand-dump.bin.. pak das obnovit, nand se cela kompletne prepise nesmyslama, PSP jiz bez zalohy nepujde opravit, musi ti dat nove..

.. avsak pozor - pokud je poskrabane a podelany konektor, jo dost mozne, ze ti to kvuli tomu nevyreklamuji (spatne zachazeni) - pak by prisla na radu ta tva zaloha, musel by jsis to zpet obnovit a byt rad, za to, co mas ;)

EDIT: nebo druhy zpusob, pres DCv3 si nahraj 3.71 M33 - 2 a pripoj se k flash0 a nech opakovane nahravat/mazat souvisly 2MB soubor - jeste lepe, ruzne soubory.. pak mas taky total brick ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ale nejlepsi je sformatovat flash0,1 pres pc

heh, tim ziskas jen ubohy brick, takze ti PSP unbricknou a poslou z5.. Myslim, ze chtel nove PSP ;) - leda ze by tohle udelal 3x za sebou (tzn. 3mesice bez PSP :D ) a pak by to bylo jako 3x stejna zavada a vraceni penez ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Ja to udelal tak zejsem do nej pustil 19v kdyz byl bez baterky a nechal ho bezet pekne se to prehralo a pak vzalo za sve ale budes muset hledat jinej zdroj se stejnym konektorem a nebo jako ja mit digitalni zdroj.

a hlavne vyndej tu baterku a bacha at to nezapalis.

No omg! :D A to ti reklamujou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu