west-- Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Zdravim, mam nasledujici problem.. Hodil jsem do psp moc zajimavy clanek v pdf, ktery bych si chtel nekdy precist v metru po ceste do prace. V irShellu si pdf otevru pomoci Bookru, ale ten neumi zobrazit znaky s hacky a carky :( V options bookru se da sice zmenit font, takze se tam daji dodat ceske znaky, ale tato moznost funguje jen pro txt:? chtel bych se zeptat, jestli treba nekdo nevi o nejakem triku, jak naucit pdf reader v bookru ceske znaky nebo bych vas chtel alespon porosit, zda byste mi poradili nejaky program na upravu pdf, kde je funkce nahrazeni znaku, ze bych alespon ty chybejici znaky nahradil znaky bez diakritiky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 a co třeba zkusit nějakej PDF to TXT konvertor..by bylo nejjednoduší ne ? ;) např http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/foxit-pdf-text-converter/ a nebo rovnou v Adobe Readeru dát Uložit jako text ;)..pokud není PDF chráněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 a co třeba zkusit nějakej PDF to TXT konvertor..by bylo nejjednoduší ne ? ;) např http://www.stahuj.centrum.cz/podnikani_a_domacnost/kancelarske_aplikace/ostatni/foxit-pdf-text-converter/ ani ne.. jsou k tomu i obrazky s popisem, to jsem mozna mel zminit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Ja bych pouzil treba http://www.pdftransformer.com/, prevedl bych pdf na doc, zmenil bych font na nejaky CZ a vratil zpet do pdf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 to by slo, diky;) edit: teda jako font tam je ceskej, ale ten pdf reader v bookru ty cesky znaky neumi zobrazit... ale kdyz to pdf prevedu do doc, tak tam aspon budu moci nahradit znaky s diakritikou stejnymi znaky bez diakritky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 To je divny. Minimalne verze bookr0.7.1forALLFWs3.xx ceskou diakritiku u pdf urcite umi. Vis jiste, ze to je cesky font? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 bookr umí česky jen do doby dokud se mu chce ... a pak musíte zkoušet a zkoušet dal aby to nějak naběhlo .. jinak mi čeština šla v pdf vpohodě jinak jsem si doc soubory převáděl přes virtuální PDF tiskárnu primoPDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Je tam dost aspektu - font, kodovani... Bookr cestinu umi, ale ne ve vsech formatech, kdyz mu ji podstrcite v nejakem sux formatu, tak se pak nedivte, ze vam to nezobrazi... To PDFko, jak rikal metuj, bud do doc a z5, nebo rovnou convert do obrazku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 ja mam samej problem akorat to mam v PDB formatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 vyreseno...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.