tekken90 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Bye bye, 1.50!Due to the almost sure probability to abandon 1.50 kernel on future releases 'cause of better compatibility and security on 3.xx/4.xx, some new devs were asking me how to port their knowledges to 3.xx kernel, and of course also their own apps. I did all of them redirect to this post on ps2dev, a little tuto from CpuWhiz that explains the way to do so :) Even though changing it to 4.xx kernel it will change some things on this tuto, it's a very easy and direct way of doing this process. Hope it helps, credits go for the one who made it. But anyway, does this change to superior kernels is necessary? Indeed it is. It allows a greater range of thinks that can be done, plus solving tons of problems on 1.5 kernels. Therefore, having the oportunity to use this ones with the actual cfws, why not to do so? Open to debate. 24 Jun, 2008 | Alek | bylo na čase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 tekku das sem i preklad?:D plsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 tekku das sem i preklad?:D plsky Kvùli témìø jisté pravdìpodobnosti k tomu, aby zanechala 1.50 jádro na budoucích vydáních ' pøíèiny lepší kompatibility a bezpeènosti 3.xx/4.xx, nìjaký nový devs ptala se mì jak portovat jejich znalosti 3.xx jádro, a samozøejmì také jejich vlastní aplikace. Já všichni z nich pøesmìrovali tato pošta na ps2dev, malý domácí uèitel z CpuWhiz to vysvìtluje zpùsob jak dìlat tak Tøebaže výmìna toho 4.xx jádro to zmìní nìjaké vìci na tomto domácím uèiteli, to je velmi snadný a pøímý zpùsob dìlání tìchto procesu. Doufat to pomáhá, dá kredity šly pro jeden kdo udìlal to. Ale v každém pøípadì, toto mìnit nadøazený jádrùm je nezbytný? Vskutku to je. To dovoluje vìtší øadu myslí které mùže být dìlané, plus øešící tuny problémù 1.5 jádra. Proto, má pøíležitost použít tento s aktuální cfws, proè ne - dìlat tak? Otevøený pro debatovat. by PC Translator 08 myslim si ze tomu jde i trosicku rozumet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 :D si to radsi prelozim z anj sam:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Sorry za offtopic ale PC Translator je strasnej shit :D A jinak konecne dali zbohem 1.50:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 diky tomuhle se mozna konecne dockam timebaby na slimu (bez pouzivani timemashine,kterej jsem doted ani nezkousel :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Jo vubec mi to nevadí ,pro uživatele slimu radim už jen Eloader..jinak jsem 1.50 ani nezkoušel MAMUTH: taky doufam že bude timebaby... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Tak nevím, ale mně osobně to přijde jako docela blbá zpráva. Hromada starýho homebrew už nepůjde prostě spustit - což je dost špatný (a musíš mít zdrojový kódy k tomu homebrew, abys ho zprovoznil pod 3,xx kernelem - což u většiny není uveřejněný). Vlastníkům Slima to je asi docela jedno, ale mě to docela štve. No já každopádně zůstávám na 3,90 m33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Tak nevím, ale mně osobně to přijde jako docela blbá zpráva. Hromada starýho homebrew už nepůjde prostě spustit - což je dost špatný (a musíš mít zdrojový kódy k tomu homebrew, abys ho zprovoznil pod 3,xx kernelem - což u většiny není uveřejněný). Vlastníkům Slima to je asi docela jedno, ale mě to docela štve. No já každopádně zůstávám na 3,90 m33. +1 presne tak, jestli timto je konec 1.50 addonu, koncim s jakymkoliv updatem a uz navzdy zamrznu na 3.90 M33 - 3 .. protoze je tu takovych app - napriklad prehravac avi videi - ktery nejde ani pod eLoaderem, kde autor je neznamy japonec a zdrojaky nejsou.. A hafec vyvojaru, nechalo sve app v 1.50 podobe a proste se na ne vybodnou a urcite je neupdatnou, proste si reknou - kaslete na 1.50? Ok, kasleme na svoje appz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 To bylo trefní, Anonymousi! Taky zůstanu na 3.90M33-3 páč 4.00 nepřináší nic novýho, co by mě tak nadchlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 k cemu to vlastne nekteri ty aplikace jen pro 1.50 delali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 tak to ja pri nejhorsim zustanu na 4.01 bo tam je taky jeste 1.50 Kernel ale hodil by se naky programk na predelan HB z 1.5 na 4.xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 tak to ja pri nejhorsim zustanu na 4.01 bo tam je taky jeste 1.50 Kernel ale hodil by se naky programk na predelan HB z 1.5 na 4.xx Muj pripad :) taky zustanu na 4.01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 k cemu to vlastne nekteri ty aplikace jen pro 1.50 delali? omg, mozna protoze poprve sly aplikace prave na 1.50? Kdyz byla 1.50, tak asi tezko mohli predvidat 3.XX kernel a vyrabet app na nej.. :roll: tak to ja pri nejhorsim zustanu na 4.01 bo tam je taky jeste 1.50 Kernel ale hodil by se naky programk na predelan HB z 1.5 na 4.xx Ano, ja jsem taky na 4.01, prave protoze tam NAKONEC 1.50 addon je, Dark_Alex se probral a pochopil, ze vyradit 1.50 je kravina.. Takze, ted uz neni problem s updatem - ackoliv neprinasi nic noveho.. Heh, nejde jentak predelat nejakou aplikaci, 1.50 kernel a 3.XX kernel maji uplne jine instrukce.. To je stejne, jako kdyby jsi rekl, ze by jsi chtel program, co by dokazal prevadet aplikace MAC OS X na Windows xD Nebo linuxove aplikace na Windows :D Vzdy se musi predelat a prekompilovat.. Bez zdrojovych kodu to nejde.. Muj pripad :) taky zustanu na 4.01. J, ted uz neni problem.. Navic, pokud mas slima, tak ti 1.50 kernel muze bejt u zadku, protoze na slimu ho stejne nerozjedes, takze u slimu neni treba nad timto vubec uvazovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 1.50kernel to je jako kus psp to se proste neda vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 berte to tak že jednou to prostě musí zkončil...myslíte že někdy budete mít FW 9.81 a eště s addonem kernel 1.50? :lol: xD prostě musí se někdy ten 1.50 zahodit...a být jenom na novější;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 berte to tak že jednou to prostě musí zkončil...myslíte že někdy budete mít FW 9.81 a eště s addonem kernel 1.50? :lol: xD prostě musí se někdy ten 1.50 zahodit...a být jenom na novější;) Ale proč se někdy musí zahodit? Je to úplně zbytečný + evidentně tvůrcům 4.01 m33 FW nedělalo žádný problém dodělat 1,50 kernel. A dokud prostě existují aplikace jen pro 1,50 kernel, tak je hloupost ho oddělávat. Je to jako kdybyste byli rádi, že v nejnovějším CFW chybí přehrávač videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 @ (+|___|+): Souhlasím. Zkrátka na 1.50 kernel zapomenout a přinutit vývojáře, aby appz předělali na 3.xx či 4.xx, což ale nedoufám, že by se kdy stalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.