suchac500 Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 graficky o 2 tridy niz jak shift :lol: .... ze mi to nejak neprijde... xD ale i tak... shifty byly zabavny ale asi tak tejden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osc Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── \\//\\//\\//\\//\\/█\\//\ \ \/ /┌─┐┌─┐┌─┐\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\ //\\//\\//\\//\█▀█\█▀█\█▀█/ /\ \ ─┤├─┐│ │//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\// ───────────────▀▀▀─▀▀▀─▀▀█──────└─┘└─┘└─┘─v1.0.1───────[http://abgx360.net]──── ▀▀▀ Checking for updates to GameNameLookup.csv and abgx360.dat... Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving C:\Users\OSC\Downloads\Forza.Motorsport.3.PAL.X360-Allstars\DVD1\all-fm3a.dvd is valid Checking Game ISO: "C:\Users\OSC\Downloads\Forza.Motorsport.3.PAL.X360-Allstars\DVD1\all- fm3a.iso" Size: 7838695424 bytes (SplitVid 3rd wave) Files in ISO: 4, Folders in ISO: 0 Total bytes used: 13492224 (0.18%) Game appears to have random padding Checking default.xex Disc Number: 1 of 2 Original PE Filename: default.exe Original PE Timestamp: 2009/09/04 03:47:29 Game Name: Forza Motorsport 3 Developer: Turn 10 Studios Publisher: Microsoft Game Studios Genre: Racing Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore XEX CRC = 0A65EC19 XEX Media ID: D04B0F84D8B61E503D556C06-5DD89BE4 Region Code: 0x00FF0000 PAL Checking SS Timestamp of Authoring: 2009/08/28 00:00:00 Timestamp of Mastering: 2009/09/21 22:58:44 SS CRC = D992A149 (RawSS = 4C4BE5CB) SS Media ID: D04B0F84D8B61E503D556C06-5DD89BE4 (matches game) SS looks valid Checking DMI Timestamp of Authoring: 2009/08/28 00:00:00 (matches SS) DMI CRC = 8063FE19 DMI Media ID: D04B0F84D8B61E503D556C06-5DD89BE4 (matches game) DMI looks valid Checking PFI PFI CRC = 2A4CCBD3 PFI matches known data (3rd wave - requires iXtreme v1.51 or later) Video partition found Video CRC = 0E58FB9D (V0 = CF942E7B, V1 = 4809B37A) Video partition matches known data (3rd wave - requires iXtreme v1.51 or later) Stealth check passed! Starting Verification Looking for D992A1490A65EC19.ini in the online verified database There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination Verification failed Starting AutoFix Looking for Xex_0A65EC19.ini in the online verified database There are no verified rips of this Xex in the online database Failed to find a verified ini file for this Xex AutoFix Failed, Stealth is still unverified Press any key to exit . . . muzu to hrat bez obav nebo mam cekat?:/ thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 osc : urcite cekej do 23.10 ,ale ani pak to nemas 100% jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ngeo Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Cau nemuzu najit ve forze REPLAY mam jen disk 1 jsem uz starsi kmet dekuji za pochopeni a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Cau nemuzu najit ve forze REPLAY mam jen disk 1 jsem uz starsi kmet dekuji za pochopeni a radu Caues nevim to jiste ,ale myslim si ,ze pro replay musis mit hru nainstalovanou na HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nevíte jak je to s těmi bonusovými auty ihned po vydání?Prý u nás v čr nebude obsahovat kartičku s kódem pro jejich stažení.Je nějaká možnost sehnat u nás hru ze zahraničí, krom objednání rovnou z ciziny?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mne jse stalo to sami co vsacanovi. a to mam origo hru.nastavim to jak pisou vsetko ok.ale ked si dam rychlej zavod bum a xko death.musim vypnout a zapnout na tvrdo.nevite nekdo co stim je. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Caues nevim to jiste ,ale myslim si ,ze pro replay musis mit hru nainstalovanou na HDD . Ani nie tak nainstalovanu, ale hlavne aby mal HDD. Replay je ponuknute v menu po preteku iba s HDD. To bolo aj pri Forza 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Nevíte jak je to s těmi bonusovými auty ihned po vydání?Prý u nás v čr nebude obsahovat kartičku s kódem pro jejich stažení.Je nějaká možnost sehnat u nás hru ze zahraničí, krom objednání rovnou z ciziny?Díky Kartička tam skutečně není, stejně tak jako v manuálu nenajdeš zmínku o Live. :( Zahraniční verzi u nás neseženeš, jedině objednat ze zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 tak hra jako taková docala dobrý,grafika ujde no a jedna vec co me totalne nas.ala....kde je kua Ferrari 458 Italia!!!na youtube je videi ze tam bude a ho.no,nevite o tom neco? jinak mám carreru GT a zvuk skoro jak real :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Hrajete už na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Pokud se nepletu, tak vydání je až zejtra, ne? Takže po live jako fakt ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak podle vyjádření Xzone by v hraní na Live už dnes neměl být velký problém. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 tak tady mám takovej muj malej rekord,kolik jste jeli vy nejrychleji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 tak ze panove a damy podelim se osve skusenostibouzel ne primo shrou i kdyz bych moc rad to zapnul ajel ale chybi hardisk ale co je veci problem mam doma sinka a ten to ma dostat podstromecek ale sjednou veci se podelit muzu mam tu limitovanou edici a co se tice privezku a te flesky tak to nema chybu tak ze klicenka je jasna taje kovova zejo skoda ze neni kovova i ta fleska nojo ale to bychom chteli moc otevirat jde velice stuha no snad neco vydrzi no avyrobce sandisk tak ze znamej krabice ala parfem navod vevnitr je cesky,slovensky a madarsky jinej tam neni:-Dale co me fakt stve kde je ten kupon na stahnuti toho dalsiho obsahu co si MS o sobe ubec mysli jinak popravde oni sou stejni jak SONY co si budem povidat az na jednu vec ato ze aspon MS neco udela pro cehy ato treba ti titulky to u sony si clovek o tom muze nechat jen zdat jinak obal jak to rici je decentni prome osobne nic moc jinak spokojenost za tu cenu co bych tel vice ze jo sem zvedavej co nabydne pak sony u GT nato se tez moc tesim jinak moje skusenosti s GT proluge nebyli moc dobre teda po graficke strance hratelnost u sla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Podle tvýho písemnýho projevu bych čekal že právě ty na něj čekáš až bude pod stromečkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Nevíte, jak dostanu screeny ze hry do PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 zdravím, nevíte někdo co vše se nachází na disku 2 když má obsah přes 7 GB a instaluje se na hadr jen 1,9 GB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 zdravím, nevíte někdo co vše se nachází na disku 2 když má obsah přes 7 GB a instaluje se na hadr jen 1,9 GB ? Auta + par trati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 zdravím, nevíte někdo co vše se nachází na disku 2 když má obsah přes 7 GB a instaluje se na hadr jen 1,9 GB ? Ten nepoměr je daný komprimací. Takže to není tak, že by ti na tom disku 5 GB prostě někde lítalo. Jenom to prostě z toho DVD na ten hadr zabalí tak, aby to nezabíralo tolik. Jak s tím potom pracuje se mě neptej, to jsem už nezkoumal, ale o těch algorytmech, které to mají na svědomí něco na Googlu určitě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 zdravím, nevíte někdo co vše se nachází na disku 2 když má obsah přes 7 GB a instaluje se na hadr jen 1,9 GB ? Doopravdy je na tom dvd 2 jen 1.9gb dat, zbytek jsou jen prázdná data.Nic víc tam není.Všechny hry na xbox hlásí stejnou velikost i když fyzicky ty data neobsahují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 přesně... obraz cd(iso) nezajímá nakolik je dvd zaprané ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Chtěl jsem se zeptat... hraju karieru ale startuju furt z poslední pozice... když to hraju na těžší obtižnost tak je docela těžký se dostat na 1.místo :-D nikde jsem nenašel třeba kvalifikaci... nevíte o tom něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Chtěl jsem se zeptat... hraju karieru ale startuju furt z poslední pozice... když to hraju na těžší obtižnost tak je docela těžký se dostat na 1.místo :-D nikde jsem nenašel třeba kvalifikaci... nevíte o tom něco?? Jj ze začátku to tak je, ale postupně se zvyšující úrovní řidiče se budeš posouvat dopředu a už nebudeš startovat z poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ja jsem na urovni ridice 23 a jsem stale na posledni pozici :-) ,ale daji se predjet v poho. na manual a na vyssi obtiznost. jen mit to spravny auto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.