razziel Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Snídaně :D:D tak to mně vubec nic neřiká ráno ani nestíhám bus už kuli pozdním příchodům mam 2ku z chovaníxDjelikoz muzem prijit 3krat pozde do pul roku a ja chodim do tejdne:Dsnidam az ve skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 co by chleba nebo rohlyk nebo tousts mazaci cokoládou a nebo kdyz BABA koupi nejakou blbost tak treba ciny minis a podobne krávoviny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Dneska sem si koupil Nesquik, tak uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 fuj ke snidani cigaro ! ja 2 caje a chleba s necim nebo smazeny vejce nebo conr flakes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Vstávám v 06:55 a vlak mi jede v 07:09, nádraží je asi 500m od domu a na to mám 4 minuty, takže umeju, oblíknu a běžim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 vstanu, do tasky hodim housku se salamem, do kapsy margot a utikam do skoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Vstávám v 06:55 a vlak mi jede v 07:09, nádraží je asi 500m od domu a na to mám 4 minuty, takže umeju, oblíknu a běžim. máme stejné problémy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 máme stejné problémy :D Nepříjemné tohle :( a ještě k tomu když to frnkne, což se nestává tak často ale přeci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 ty jo tak obvykle nesnidam nic tak jelikoz ve skole hned jak dojdu no ted uz tezko kdyz do skoly nechodim momentalne tak sem vetsinou posnidal ve skole a ted kdyz vztanu pokud nejdu do prace tak rovnou obedvam asi taj nejak :D a nebo vetsinou to byvalo rano vztanu umyju se cestou do skoly zapalim a ve skole posnidam a tak to chodivalo celej ten zkurv**j rok :D ale tak jinak jak tady nekteri 15ti leti (teda jeden 15ti lety) dodal ze poranu nejlepsi cigareta tak ty jo v 15 letech takto kourit myslim ze je to malinko machrovinka taky sem si rikal jaky sem machr s cigaretou ale nejak sem nekouril necitil sem se na tom zavisly ze bych to potreboval to mi prislo az ted asi v tech 17 letech kdy sem zacal kourit vic a za chvily mi je 18 takze v 15ti to je pro me no mozna i pro ostatni moc blba pripominka od tebe ze je po ranu nejlepsi cigareta za zasiti to neni pravda obcas i ted kdyz se rano nenajim nebo treba rovnou vztanu a zapalim si tak se je mi blbe sice velice zridka ale kdyz mam hlad poradny a jeste si na to zapalim tak mi z toho fakt nejak dobre neni sice malo kdy ale stane se a takove ty machrovinky od takovych pomalu decek nerikam ze ja nejsem decko ale tak proste ze po ranu cigareta nejlepsi je fakt blba pripominka sice kourim taky ale fakt bych byl radsi kdybych nekouril a zkousel sem to prestat ale nejak mi to vazne nejde hlavne kdyz sem s kamaradama a oni kouri taky tak me to laka si zapalit ale co uz se da delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 i kdyz prijde takovy will a lock :dozey: :D už jsem něco takovýho lock????? Si nepamatuju......a jak víš, že sem to byl zrovna já????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Kazdy vecer si pripravim snidani , nejcasteji vyvar ,pokud nestiham vyvar, rano to odnese bud ovoce nebo treba i chleb ale i vejce dle toho kolik mam casu. Byla doba kdy jsem jako nekteri z vas lital testne na vlak a staval 10 minut pred odjezdem. Po vredech v zaludku se clovek nauci rano vstat o 30 minit drive aby jiz takovy problem se zazivanim nemel. Vsem muzu je doporucit po ranu teply vyvar nebo jakou koli teplou snidani, navic co jsem zacal pravidelne snidat tak jsem vecir prestal vyjidat lednici a sel o 20kg dolu, jinak snidane je motorem pro cely den a vecer uz nejsem unaveny tak jako predtim kdyz jsem nesnidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 moje rec.to same co ty jidam take.mna:chef: si muj clovek :D kdo si neumi vychutnat jidlo je starej dedek :D proste jist se musi a to co nejlip.. ne do sebe hodit cigaro a kafe no fuj.... v zaludku to pak urco vypada jako tovarna na h.... :D mimochodem dneska tio chce mexickou snidani :D takze :chef: pripravime si panev a pravou slaninu na tenke platky... hodime na panev a osmahnem :D udelame si fazole s parkama (tez na panvy) a pridame to tam :D udelame si volske oka 2-3 podle chuti :) a k tomu chili papriku a par normalni papriku nakrajime na platecky a poklademe na fazole :) podavame ihned a jako napoj doporucuji mineralni vodu pac budete muset cim hasit krk :chef: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 už jsem něco takovýho lock????? Si nepamatuju......a jak víš, že sem to byl zrovna já????? ne to bylo spatne mysleno sry :) ja jen ze ty si takova popravci cetta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 si muj clovek :D kdo si neumi vychutnat jidlo je starej dedek :D proste jist se musi a to co nejlip.. ne do sebe hodit cigaro a kafe no fuj.... v zaludku to pak urco vypada jako tovarna na h.... :D mimochodem dneska tio chce mexickou snidani :D takze :chef: pripravime si panev a pravou slaninu na tenke platky... hodime na panev a osmahnem :D udelame si fazole s parkama (tez na panvy) a pridame to tam :D udelame si volske oka 2-3 podle chuti :) a k tomu chili papriku a par normalni papriku nakrajime na platecky a poklademe na fazole :) podavame ihned a jako napoj doporucuji mineralni vodu pac budete muset cim hasit krk :chef: :D jj.mnam.tohle jsem uz nekde asi jet bo co.prostve jidlo je ume na 1miste.mamka mi vzdycky rika ze kdyz jesdem nekam na navstevu tak vsechny ostatni zajimaji hracky a me co bude k jidluzrovna pred tydnem sem prijelz recka a ty jejich speciality hmmmmmm:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 no ja to reknu este tak zvrha se to v diskuzi o jidle :) ja miluju jidlo taky ale proste snidat se snad nenaucim :) jinak sem kuchar ktery huli tak nechtejte vedet jake zravky si doma pripravuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 No ale nastesti ja si snidat muzu dovolit.. vetsina z nas snad nejakych 80% si to nemuze dovolit uz treba kvuli nadvaze ale ja vazim furt stejne a to mmuzu snis treba 50 tycinek snikers atd.. rd se cpu.. jidlo miluju a nepribiram co vic si prat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Kazdy vecer si pripravim snidani , nejcasteji vyvar ,pokud nestiham vyvar, rano to odnese bud ovoce nebo treba i chleb ale i vejce dle toho kolik mam casu.Byla doba kdy jsem jako nekteri z vas lital testne na vlak a staval 10 minut pred odjezdem. Po vredech v zaludku se clovek nauci rano vstat o 30 minit drive aby jiz takovy problem se zazivanim nemel. Vsem muzu je doporucit po ranu teply vyvar nebo jakou koli teplou snidani, navic co jsem zacal pravidelne snidat tak jsem vecir prestal vyjidat lednici a sel o 20kg dolu, jinak snidane je motorem pro cely den a vecer uz nejsem unaveny tak jako predtim kdyz jsem nesnidal. Vážně děkuju za inspiraci, protože se zažíváním mám docela velké potíže. Vždycky mě to chytne ve škole což je fakt nepříjemný a o víkendu se naobědvám jdu na PC, po chvíli jdu na záchod a po hodině mám sra*ku... Nevím čím to je, začal jsem jíst Activii ale právě si myslím že to je tím ránem, takže to zkusím podle tvého životního stylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 omg reste tu jestli mate rano sracku nebo po obede a jestli Activii nebo Actimel nebo neco teplouckeho do briska :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 já si dam většinou buchtu nebo njáké misli z mlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 chleba/rohlik s maslom, kakao... nic moc ranajky ale po obede si to vynahradzam :D Casto Ramen a ine blbosti :D a furt chudnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 sklinku vody a nasipu do sebe prasky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 ráno si udělám pražený maté - abych ten den vydržel a k tomu většinou bebe, v úterý si dám klidně i 2 balení ( den za dobrou snídani )...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 o prázkách nesnídám.. (rovnou obědvám :D ) a normal snidam nějaké ty vločky.. sice to je sr*čka jak prase ale je to jediné co do sebe po ránu dostanu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Kuličky Nesquik, jinak nic....a ve skole anglickej rohlik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 kakao s vejcem,smetanu,špagety,veku,chléb,slaninu,kuře,pečený prase,mámu ,tátu,sestru,židly,kafe,bomb-ony,a to je asi vše:lol: jinak ve všední den nic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.