Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ufo,ghost

razziel

Recommended Posts

verim ale ne moc.. skoro vsechny videa v dnesni dobe se staci vic propracovat , lip natocit a muzeme se zacit bat..

dobry..

:D:D:D

treba jak bylo na nove ze nejaci typci z ameriky natocili toho mimozemstana za voknem tak to se jim divim ze to dali vubec do televize..

myslel sem toto - http://www.youtube.com/watch?v=pSTcgn6IaZo&feature=related

ne toto - http://www.youtube.com/watch?v=h1Gt-GY2y0o :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no v ufo...ufo je všechno 90% lidi si pod tim představi létající talíř ale je to neidentifikovatelný létající předmět...(snad víte) já si myslim že sou jiny osídleny planety ale jejich vesmirny prostředky si představuju jak v seriálu Stargate a ne jako nějakej taliř se světlama...

Odkaz ke komentáři

Hej kámo v zal jsi moji myšlenku!!!

Tohle téma jsem chtěl založit já...

Ale co to už je stejně jedno, jinak ty ufoni jsou snad všude zelený ufon fofr net za pouhých 594,- CDMA modem pro notebook je jasnou volbou rychlost okolo 1,5 MB i více

Tak so si víc přát...:pspgamer:

Odkaz ke komentáři

Tak co vjeříte na duchy nebo ufo koukal sem na netu je hrozně moc videj.. npř chtěl bych o tom rozběhnout diskuzi ja osobně na duchy i ufo vjeřim neznáte nějaké good videa ?..

misto mudrcovani o necem co neni dokazany by ses mohl naucit psat...uz jsem videl dost veci ale napsat ve slove věřit misto "ě" "je" je vazne vrchol..

jsem stejneho nazoru jako woko :dozey:

Odkaz ke komentáři

Ze by sme byli jako jediny v cely galaxii?To fakt ne...Na 80% nekde ''Neco'' je ale mozna ani ''Oni'' o nas nevedi...

Proc by nekde nemohla byt dalsi planeta obyvana lidma jako u nas na Zemi?

Duchove...Nevim...Verim mozna trochu ale ne tak jako ufo a ''Jine svety''...

Odkaz ke komentáři

UFO.... Na UFO verim pretoze ked z okna vychrachlujem chrachel a ten co stoji pod oknom nevie ci je to chrachel alebo utrzok z papierika tak je to UFO teda undefined flying object .

Ale teraz fakt. Na mimozemske civilizacie verim. Podla mna neni mozne aby sme boli co i len jedini v galaxii a este aj galaxii su vo vesmire miliony. Sak teraz uz tusim budu robit tie vrty na marse - voda - zivot a ked je na marse nejaky zarodok zivota tak niekde inde moze byt vyvinutejsi zivot urcite :) Ludstvo je na zemi tisicky rokov. Predstavte si ze na nejakej planete ziju "tvory" ktore existuju uz miliony rokov :shock: a vobec nemusia vypadat ani trochu jak my. Priklad - na planete je mala gravitacia teda tieto tvory nepotrebuju nohy. Mozno sa pohanaju pomocou plynov. A mozno nemaju oci. Mozno sa riadia podla zvukov. A v atmosfere je zvysena koncentracia helia - tak dychaju helium...a mozno im idu ruky z hlavy a bambus z... no :oops: takto by som mohol pokracovat celu noc :D Vela krat som o tom pred spankom rozmyslal :D A duchovia ? Ano verim ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu