razziel Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Tak co věříte na duchy nebo ufo koukal sem na netu je hrozně moc videj.. npř chtěl bych o tom rozběhnout diskuzi ja osobně na duchy i ufo vjeřim neznáte nějaké good videa ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 zajimavy video.. jinak tady je dalsi podobny : http://www.uloz.cz/show/file/66023-Poltergeist_activity.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 veřím v UFO,všichni o mně říkaj že jsem DEMENT :D. co si o tom myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 no ja na duchy verim... uz sem i stalo ze sem se vecer probudil a opravdu sem slysel hlasy nebo plac.. ale ufo se mi zda uz moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ses dement..to si myslim... at to uvidim uverim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 o tom jestli si dement? fakt nevim neznam te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ja v ufo verim, ale tem videím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 verim ale ne moc.. skoro vsechny videa v dnesni dobe se staci vic propracovat , lip natocit a muzeme se zacit bat.. dobry.. :D:D:Dtreba jak bylo na nove ze nejaci typci z ameriky natocili toho mimozemstana za voknem tak to se jim divim ze to dali vubec do televize.. myslel sem toto - http://www.youtube.com/watch?v=pSTcgn6IaZo&feature=related ne toto - http://www.youtube.com/watch?v=h1Gt-GY2y0o :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ja teda este nikoho v noci neslysel,ale na duchy i ufo věřim,treba stalo se vam nekdy,ze dete ekde v noci,treba v lese,nebo po zahrade,a mate ten neprijemnej pocit ze je nekdo u vas,i kdyz tam nikdo neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ja teda este nikoho v noci neslysel,ale na duchy i ufo věřim,treba stalo se vam nekdy,ze dete ekde v noci,treba v lese,nebo po zahrade,a mate ten neprijemnej pocit ze je nekdo u vas,i kdyz tam nikdo neni? jj taky to mivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Mno já když du v noci sám ve tmně tak si vždy vzpomenu na všechny horory hororový videa atd:D:D co řikáte třeba na tohlen video http://youtube.com/watch?v=ncecwD3xRWc taky další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 tak ten je bud Fake nebo ho lituju:D...olšový ruce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 tak ten je bud Fake nebo ho lituju:D...olšový ruce:D fake to neni, asi moc nectes zpravy a ani je nesledujes ... je to znamy tenhle clovek, ma nakej syndrom ale nazev nvm .. ale uz ho lecej a nevim co to ma co delat s ufem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 no v ufo...ufo je všechno 90% lidi si pod tim představi létající talíř ale je to neidentifikovatelný létající předmět...(snad víte) já si myslim že sou jiny osídleny planety ale jejich vesmirny prostředky si představuju jak v seriálu Stargate a ne jako nějakej taliř se světlama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Hej kámo v zal jsi moji myšlenku!!! Tohle téma jsem chtěl založit já... Ale co to už je stejně jedno, jinak ty ufoni jsou snad všude zelený ufon fofr net za pouhých 594,- CDMA modem pro notebook je jasnou volbou rychlost okolo 1,5 MB i více Tak so si víc přát...:pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Tak co vjeříte na duchy nebo ufo koukal sem na netu je hrozně moc videj.. npř chtěl bych o tom rozběhnout diskuzi ja osobně na duchy i ufo vjeřim neznáte nějaké good videa ?.. misto mudrcovani o necem co neni dokazany by ses mohl naucit psat...uz jsem videl dost veci ale napsat ve slove věřit misto "ě" "je" je vazne vrchol.. jsem stejneho nazoru jako woko :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 pravda..jednou sem slysel naky divny zvuky...z dolniho patra.........nakonec tam muj bratr nakladal jeho mladou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Neměl bys tam nějaké video o zjevení svaté pany Marie??? Myslím, že to bylo někde v Jížní Americe, jak se tam zjevila na té zdi to byl hukot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 pravda..jednou sem slysel naky divny zvuky...z dolniho patra.........nakonec tam muj bratr nakladal jeho mladou.. Sry za OT :):) WoKo takovej zachvat smíchu jsem dlouho neměl....:):) brians: video jsem bohužel nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Neměl bys tam nějaké video o zjevení svaté pany Marie???Myslím, že to bylo někde v Jížní Americe, jak se tam zjevila na té zdi to byl hukot... Jj to sem vyděl to bylo i v televizi zkusim ho najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Ze by sme byli jako jediny v cely galaxii?To fakt ne...Na 80% nekde ''Neco'' je ale mozna ani ''Oni'' o nas nevedi... Proc by nekde nemohla byt dalsi planeta obyvana lidma jako u nas na Zemi? Duchove...Nevim...Verim mozna trochu ale ne tak jako ufo a ''Jine svety''... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 UFO.... Na UFO verim pretoze ked z okna vychrachlujem chrachel a ten co stoji pod oknom nevie ci je to chrachel alebo utrzok z papierika tak je to UFO teda undefined flying object . Ale teraz fakt. Na mimozemske civilizacie verim. Podla mna neni mozne aby sme boli co i len jedini v galaxii a este aj galaxii su vo vesmire miliony. Sak teraz uz tusim budu robit tie vrty na marse - voda - zivot a ked je na marse nejaky zarodok zivota tak niekde inde moze byt vyvinutejsi zivot urcite :) Ludstvo je na zemi tisicky rokov. Predstavte si ze na nejakej planete ziju "tvory" ktore existuju uz miliony rokov :shock: a vobec nemusia vypadat ani trochu jak my. Priklad - na planete je mala gravitacia teda tieto tvory nepotrebuju nohy. Mozno sa pohanaju pomocou plynov. A mozno nemaju oci. Mozno sa riadia podla zvukov. A v atmosfere je zvysena koncentracia helia - tak dychaju helium...a mozno im idu ruky z hlavy a bambus z... no :oops: takto by som mohol pokracovat celu noc :D Vela krat som o tom pred spankom rozmyslal :D A duchovia ? Ano verim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.