Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ISO jdou všechny který šli na SE-C a vypadá to, že taky všechny který nešli nejdou :( ..Nefunguje No-UMD mod a jsou tam homebrew na 3.00, na který zatím nejde irshell pro 2.71 ani devhook, i když dark_alex píše že port bybyl jednoduchej...+ luxusní růžový recovery :) PSX hry jsem ještě nezkoušel....

sry za OT ale pred nedavnem se tady spekulovalo ze DA konci a ted udelal tohle, takze asi nekonci ze?

Odesláno
ISO jdou všechny který šli na SE-C a vypadá to, že taky všechny který nešli nejdou :( ..Nefunguje No-UMD mod a jsou tam homebrew na 3.00, na který zatím nejde irshell pro 2.71 ani devhook, i když dark_alex píše že port bybyl jednoduchej...+ luxusní růžový recovery :) PSX hry jsem ještě nezkoušel....

sry za OT ale pred nedavnem se tady spekulovalo ze DA konci a ted udelal tohle, takze asi nekonci ze?

jj asi nekončí, jinak by neudělal tenhle FW :)
Odesláno
BIA jede :D Zatim jsem nenarazil na zadnou chybu, at zije Dark Alex :lol:

Díky moc, ještě vědět kompatibilitu save a jak vypadá MGSPO a bude to dokonalé. Možná bych si BiA mohl také sehnat, jen to nebýt na rapidu :)

MGSPO jede taky :lol: Se sejvama bude asi trochu problem, ten z BIA mi funguje, ten z MGSPO ne...

Dík :)

Já si rozehrál DS: ToA a mám tu ještě save z Tekkena (poslední sada zápasů do mastera nebo jaký je ten nejvyšší titul z Dojo) a ještě tu mám Wipeout Pure (už musím dojet jen poslední rychlost v turnajích; ne že bych to na to stíhal .)). Tak mne jen tak zajímalo jestli to půjde nebo ne. Holt co se dá dělat, ozkouším a uvidím.

*Modlí se, aby nebyl brick*

To Georgeos: Nerozumím tomu s tím rýpnutím (???).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu