Georgeos Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 No nešel mi THP8 a ten nejde pořád, navíc mi to zas nechce načíst savy z PES6, takže devhooku se stejně nevyhnem...Ty hry jsou myslim ten Golf, Crash Bandicoot a Tekken 2.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 thp8 někomu funguje na tomhle skus si pohrát s nastavením v recovery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zack Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 mam mozna hloupou otazku, ale budu moc tohle pouzit na psp s fw2.71 (TA-082) nebo raci neriskovat ? :X Nebo je to jen pokracovani cesty 1.5 -> 2.71SE -> 3.02OE? nebudes (presne tak, oe-a je vlastne se-d) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 ISO jdou všechny který šli na SE-C a vypadá to, že taky všechny který nešli nejdou :( ..Nefunguje No-UMD mod a jsou tam homebrew na 3.00, na který zatím nejde irshell pro 2.71 ani devhook, i když dark_alex píše že port bybyl jednoduchej...+ luxusní růžový recovery :) PSX hry jsem ještě nezkoušel.... sry za OT ale pred nedavnem se tady spekulovalo ze DA konci a ted udelal tohle, takze asi nekonci ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Jediná PSX hra která jde je Hot Shots Golf 2 ...Je to na pspiso ...Zatím od Sony vyšli jenom 3...Nevysli 3 vysli 5 a vsetky vysli 4. 12. 2006 Tekken 2 Crash Bandicoot Hot Shots Golf 2 Cool Boarders Syphon Filter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 ISO jdou všechny který šli na SE-C a vypadá to, že taky všechny který nešli nejdou :( ..Nefunguje No-UMD mod a jsou tam homebrew na 3.00, na který zatím nejde irshell pro 2.71 ani devhook, i když dark_alex píše že port bybyl jednoduchej...+ luxusní růžový recovery :) PSX hry jsem ještě nezkoušel.... sry za OT ale pred nedavnem se tady spekulovalo ze DA konci a ted udelal tohle, takze asi nekonci ze? jj asi nekončí, jinak by neudělal tenhle FW :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Kvuli GT2 bych do toho sel taky.Ale to abych si koupil jiny psp :cry: Za blbost se plati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epatrik Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Nainstalovano vse fuguje v pohode i Wifi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 návod zde: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=102352#102352 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Taky už ho mám, jdu testovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Jde nainstalovat i z 2.80 (od výroby 2.01) HB mi normálka jde - takže nevim zda se to vyplatí risknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Hele lidi mato nejaky zasadni zmeny nebo je to praktycky zatim furt to same co SE-C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Hele lidi mato nejaky zasadni zmeny nebo je to praktycky zatim furt to same co SE-C? jedou upravene PSOne hry,jinak Mp3 visual player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Hmmm, takze nic moc zajmaveho, aspon tedy pro me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Chtěl sem se zeptat jestli na tomto custom fw jedou hry (iso bez použití hybridu) jako jsou MGS:PO, BiA další už nevím, které nešli čistě na 2.71 SE-C. Díky za odpověď :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 BIA jede :D Zatim jsem nenarazil na zadnou chybu, at zije Dark Alex :lol: Tohle je ten nejlepsi darek k vanocum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Pro ty, kteri si uz zvykli na sve vlastni fonty, gameboot, pozadi, atd... DA uvolnil FW3.02 OE Customizer v1.0, pomoci ktereho si muzete 3.02 OE-A upravit podle svych predstav :wink: http://dl.qj.net/FW3.02-OE-Customizer-v1.0-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/11869/catid/190 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 BIA jede :D Zatim jsem nenarazil na zadnou chybu, at zije Dark Alex :lol: Díky moc, ještě vědět kompatibilitu save a jak vypadá MGSPO a bude to dokonalé. Možná bych si BiA mohl také sehnat, jen to nebýt na rapidu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 []DA uvolnil FW3.02 OE Customizer v1.0, pomoci ktereho si muzete 3.02 OE-A upravit podle svych predstav :wink: Musim si rejpnout, je to od BadBoye :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 BIA jede :D Zatim jsem nenarazil na zadnou chybu, at zije Dark Alex :lol: Díky moc, ještě vědět kompatibilitu save a jak vypadá MGSPO a bude to dokonalé. Možná bych si BiA mohl také sehnat, jen to nebýt na rapidu :) MGSPO jede taky :lol: Se sejvama bude asi trochu problem, ten z BIA mi funguje, ten z MGSPO ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 BIA jede :D Zatim jsem nenarazil na zadnou chybu, at zije Dark Alex :lol: Díky moc, ještě vědět kompatibilitu save a jak vypadá MGSPO a bude to dokonalé. Možná bych si BiA mohl také sehnat, jen to nebýt na rapidu :) MGSPO jede taky :lol: Se sejvama bude asi trochu problem, ten z BIA mi funguje, ten z MGSPO ne... Dík :) Já si rozehrál DS: ToA a mám tu ještě save z Tekkena (poslední sada zápasů do mastera nebo jaký je ten nejvyšší titul z Dojo) a ještě tu mám Wipeout Pure (už musím dojet jen poslední rychlost v turnajích; ne že bych to na to stíhal .)). Tak mne jen tak zajímalo jestli to půjde nebo ne. Holt co se dá dělat, ozkouším a uvidím. *Modlí se, aby nebyl brick* To Georgeos: Nerozumím tomu s tím rýpnutím (???). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 To Georgeos: Nerozumím tomu s tím rýpnutím (???). Georgeos reagoval na příspěvek od west][, psal totiž, že ten customizer vydal DA, ale je to jinak :wink: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 jj nemyslel jsem tebe, nějak sem si tu shodu nicků neuvědomil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 jj nemyslel jsem tebe, nějak sem si tu shodu nicků neuvědomil :) Hehe a já jsem tu úžasu zíral "Co jsem to vlastně udělal?" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 []DA uvolnil FW3.02 OE Customizer v1.0, pomoci ktereho si muzete 3.02 OE-A upravit podle svych predstav :wink: Musim si rejpnout, je to od BadBoye :) pohoda, to jsem nevedel... a hned jsem o neco chytrejsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts