MArval Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 HEj ale me nejde system setings...:-)vam de? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 HEj ale me nejde system setings...:-)vam de?Co ti to dela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 mě to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 chyba a pak to hodi tu modrou obrazovku ...znamou:Da vypne se...:(...NO....fkt newim..co proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 chyba a pak to hodi tu modrou obrazovku ...znamou:Da vypne se...:(...NO....fkt newim..co proc? presne tohle se mi stalo taky, ale po opetovnem zapnuti psp se objevi pruvodce nastavenim a pak uz system settings chodi v poho :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 no me ne:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 no me ne:-(nemas nahodou japonsky PSP? potvrzovani koleckem apod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 no me ne:-( byt tebou, zkusil bych to jeste jednou preflashovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 jaok znovu fleshnout ten 302??se a??bez dg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 jaok znovu fleshnout ten 302??se a??bez dg?zase downgradujes na 1.5 a upnes to na 3.02OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 jaok znovu fleshnout ten 302??se a??bez dg?zase downgradujes na 1.5 a upnes to na 3.02OE-AJá bych tam normálně nahrál ten seoflasher do game150 a flashnul to znova, přes 1.50 je to moc zdlouhavý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 NO ja abych to neposrAL KDYZ TO ROBVNOU ZAS FLESHNU:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 jaok znovu fleshnout ten 302??se a??bez dg?zase downgradujes na 1.5 a upnes to na 3.02OE-AJá bych tam normálně nahrál ten seoflasher do game150 a flashnul to znova, přes 1.50 je to moc zdlouhavý ...az na to, ze se nedostane do menu ;) Proto taky ten downgrade na 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 JJ hele vis proc nam to asi nejde??prtze smeneformatli kartu:-)ú????ja teda spon ne:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Dit píše že mu nejdou jen system settings :) Mně to taky napoprvý nešlo, ale pak jsem zmáčknul při startu to O na opravu a zž to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasnosta Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 hele georgesi ty si downgradeoval z 3,02 na 2,71 SE? ja mam 2,80 a nejdou mi tam iso takze kdybych si upgradeoval na 3,02 OE-A tak by mi iso sli jestli sem to spravne pochopil, sem zacatecnik takze bych se chtel zeptat co bych potreboval za soft aby mi tam pak ty iso sly...nebo to pak staci jen hodit na kartu a je hotovo? vycerpavajici dotaz predem dekuji za odpoved... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 mno z 2.80 MUSIS nejdriv downgradovat na 1.50 a až pak muzes na 3.02 OE A..... A když budes na 3.02 tak zadnej soft nepotřebuješ!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasnosta Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 thx ale nikde sem zadnej downgrade z 2.80 nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 thx ale nikde sem zadnej downgrade z 2.80 nenaselzejtra ho tu najdes...jeste ho sem totiz nikdo nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasnosta Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 ok diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 thx ale nikde sem zadnej downgrade z 2.80 nenaselzejtra ho tu najdes...jeste ho sem totiz nikdo nenapsal Ty kráso a já bych se vsadil, že tady byl topic s dg z 2.80 na 1.5 a, že tu lidé psali, že už to udělali. Asi už si musím jít dneska lehnout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 thx ale nikde sem zadnej downgrade z 2.80 nenaselzejtra ho tu najdes...jeste ho sem totiz nikdo nenapsal Ty kráso a já bych se vsadil, že tady byl topic s dg z 2.80 na 1.5 a, že tu lidé psali, že už to udělali. Asi už si musím jít dneska lehnout :) to sice, jo, ale pochybuju ze to ti novacci zvladnou podle instruktaze nakopiruj do PSP a pust xploader a dej kolecko a cekej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 thx ale nikde sem zadnej downgrade z 2.80 nenaselzejtra ho tu najdes...jeste ho sem totiz nikdo nenapsal Ty kráso a já bych se vsadil, že tady byl topic s dg z 2.80 na 1.5 a, že tu lidé psali, že už to udělali. Asi už si musím jít dneska lehnout :) to sice, jo, ale pochybuju ze to ti novacci zvladnou podle instruktaze nakopiruj do PSP a pust xploader a dej kolecko a cekej :D Díky :). Už sem začínal přemýšlet nad tím, jestli si nemám vzít nějaká antipsychotika, protože bych se vsadil, že to tu bylo :). Jinak máš samozřejmě pravdu, ale topicy s dotazy čekej i s návodem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Jak je to teda s tema savama? Je jich hodne nekombatilnich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Jak je to teda s tema savama? Je jich hodne nekombatilnich? To ti asi nikdo přesně nepoví (alespoň zatím). Některé jdou, některé prý ne. Ale pořád můžeš zkusit k tomuto cf i Devhook a emulovat si to na ty save (pokdu jsi to, tak dělal předtím :)).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts