WItekS Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 nevidis :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj mohl bych poprosit nejakej navudek na prevod save z 2ndG do UNITE? zkousel sem ten import a to nejde tak jestli se nemusi prepsat nejak ta slozka nebo co a jak moc prosim zkousel sem to tu i hledat a prd:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj mohl bych poprosit nejakej navudek na prevod save z 2ndG do UNITE? zkousel sem ten import a to nejde tak jestli se nemusi prepsat nejak ta slozka nebo co a jak moc prosim zkousel sem to tu i hledat a prd:( hodne stesti... jeto strasna mrdacka... bych ti to udelal, ale ukradli me PSPcko... takze sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ou to je v prdeli jelikoz sem uplne "blbej" a neudelal sem ani z 2 do 2nd G tak se nekoho tazi zda by byl tak ochotnej a za vsechny moe kredity by mi to neudelal moc prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ou to je v prdeli jelikoz sem uplne "blbej" a neudelal sem ani z 2 do 2nd G tak se nekoho tazi zda by byl tak ochotnej a za vsechny moe kredity by mi to neudelal moc prosim http://forums.minegarde.com/index.php?showtopic=13023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Po dlouhem boji s navodem sem podlehl :cry: nepodlo se mi to zasekaval sem se FREECHEATU (uplnej zacatek :( ) takze stale a dal nabizim cca 6k kreditu a budu to zkouset dal ale sve zrucnosti vubec neverim... (popripadne save tady : http://leteckaposta.cz/485255993 mozna se nekdo najde) ----------------------------------------------------------edit------------------------------------------------- Muze mi aspon nekdo pomoct s rozebehanim FREECHEATU ??? mam FW 5.00 M33-6 zkousel sem vsechny co sem nasel na netu co byly v tom navodu co byly i v jinejch navodech na Youtubku a furt to stejny: http://www.youtube.com/watch?v=vrNwPQHOu70 (nez povolej to video..(vsechny seepluginy vypli jenom ten jeden) zapnu hru dam notu a hodi mi to cerny okynko a nic se nedeje sekne se psp:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 ahoj,mam problem a potřeboval bych pomoc..zapnu mh2g,vše mi jde,pak dam spustit new game a to taky jde,ale jak mile dodelam postavu a chci hrat,tak se mi spustí videoukazka a pak loading game a tim to skonci,nic nenabehne,mam tam patch a nevím čim to je,normálně bych sem nepsal a stahl rovnou jinou verzi hry,ale nejde mi moc net a dnes jsem snad po dvou dnech konecne sosl tu hru z pspisoz,kde stahuj dene xxxxx lidí,tak je mi divný že by tah hra nefungovala...Je to jak kdyby na skype.com ten skype co si stahnete nefungoval..ale nevím možný to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 hoj dotaz z ceho se dela piersing kterej ma ESP (ja ho ztm nemam otevrenej) preem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 brytro panove :) tak sem tuto srdcovku zacal znova hrat :) daji se nejak prevest savy z 2g do noveho unite ? edit - resp. kdyz dam nekomu sve savy, prevedete mi to pls ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Koukněte :) _mqaKwuRqE0 U žádnýho jinýho questu se nemusim tolik soustředit a dávat pozor, jako tady. Spolu si HR100 Berukyoros jsou to asi nejtěžší questy ve hře. ( př:: ten vír co umí vystřelit vás dá na jednu ránu i s 1200+ defense a dobrou res proti ice o_O ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Koukněte :) _mqaKwuRqE0 U žádnýho jinýho questu se nemusim tolik soustředit a dávat pozor, jako tady. Spolu si HR100 Berukyoros jsou to asi nejtěžší questy ve hře. ( př:: ten vír co umí vystřelit vás dá na jednu ránu i s 1200+ defense a dobrou res proti ice o_O ) fakt hustý!:thumbup: Klobouk dolu...:cheesygrin: Jsem rád, že je tu ještě někdo, kdo jsem přidává videa, vždycky se na ně z radostí koukám...:D A jak je to s tim Frontier, za to musíš platit, že to hraješ, nebo zaplatíš jenom za tu hru když jí kupuješ, nebo jak je to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Hru stáhneš zdarma na stránkách capcomu. Zaregistruješ a deš hrát. Jak se ale dostaneš na HR2 zjistíš, že abys moh dávat vyšší HR questy, musíš zaplatit. 30 Dní = 1400 dp (=14 dollarů ) 60 Dní = 2660 dp (=26,60 dollarů ) 90 Dní = 3780 dp (=37,80 dollarů ) + k tomu je fajn si koupit takzvanej Extra Course ( 4 dollary ). Když máš Extra, můžeš si kupovat věci jako Flash Bomb, Catalyst, Power Seed, Armor seed, Honey atd prostě všechno co se běžně hodí ( kromě Sm Bone Husk >.< ). Taky můžeš používat Item Boxy rozházený různě po městě, nejenom ten co máš doma a u Weaponsmitha. Heh a videí bude víc, mam parádní zbraně který stojí za to ukázat ve videu. Po Vánocích, až bude víc času, zase něco uploadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Hru stáhneš zdarma na stránkách capcomu. Zaregistruješ a deš hrát.Jak se ale dostaneš na HR2 zjistíš, že abys moh dávat vyšší HR questy, musíš zaplatit. 30 Dní = 1400 dp (=14 dollarů ) 60 Dní = 2660 dp (=26,60 dollarů ) 90 Dní = 3780 dp (=37,80 dollarů ) + k tomu je fajn si koupit takzvanej Extra Course ( 4 dollary ). Když máš Extra, můžeš si kupovat věci jako Flash Bomb, Catalyst, Power Seed, Armor seed, Honey atd prostě všechno co se běžně hodí ( kromě Sm Bone Husk >.< ). Taky můžeš používat Item Boxy rozházený různě po městě, nejenom ten co máš doma a u Weaponsmitha. Heh a videí bude víc, mam parádní zbraně který stojí za to ukázat ve videu. Po Vánocích, až bude víc času, zase něco uploadnu. tak to je síla, to si rozhodně nezahraju... Platit za to fakt nechci..:D Ale videa přidávej, aspoň se nebudu nudit...:D Mohl bys točit nějaký tutorial, jak se co dělá, jak zabít monstrum co nejjednodušejš atd..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Hehe neni to zadarmo, ale určitě to za to stojí. MHP2G je takový slušný demo, v porovnání s Frontierem. Tutoriálů jak na monstra je na YouTube až až. Kouknul bych sem -> AdmiredFob ChromDeathRazor Biscuit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Hehe neni to zadarmo, ale určitě to za to stojí. MHP2G je takový slušný demo, v porovnání s Frontierem. Tutoriálů jak na monstra je na YouTube až až. Kouknul bych sem -> AdmiredFob ChromDeathRazor Biscuit tak na to se koukam často, ale od tebe by to bylo nejlepší...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Hahaha fakt ne, je jich dost už teď ;) Jestli něčemu nebudeš rozumnět tak napiš, poradim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Hahaha fakt ne, je jich dost už teď ;)Jestli něčemu nebudeš rozumnět tak napiš, poradim. Nebo udělej video, jak s hammerem... :cheesygrin:Ani by ses nemusel zdržovat těma základama, jenom video s různýma vychytávkama a radama s českýma popiskama, to na YT určitě neni... :D Jinak jsem zkoušel napsat do vyhledavače WITEKS a docela to našlo dost videí, na všechny jsem koukal a fakt pecka...:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 pres to wifi max vam to jede bez lagu ?nechce se mi procitat tolik stran sorry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 čus chci se zeptat jak vas muze bavit Monster Hunter Freedom Unite kdyz si to zahtaju tak me to vubec neba porad nejakej vycvyk pls poradte vsichni pisou ze je to dobra hra chci zabijet a ne trenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 čus chci se zeptat jak vas muze bavit Monster Hunter Freedom Unite kdyz si to zahtaju tak me to vubec neba porad nejakej vycvyk pls poradte vsichni pisou ze je to dobra hra chci zabijet a ne trenovat Jak chceš lovit monstra když to neumíš?:D Věr tomu, že ten výcvik stojí za to... až do nějaký HR 4 je to celkem nuda....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Prosim poradí mi někdo jak z PSP natočit videa chtěl bych taky nějaký zkusit našel jsem nějakej program ale to jsem nějak nepochopil. A ještě jak získam ty zbylý awardy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Nejlepší bude použít remotejoy a v komplu nahrávat přes fraps, envím jeslti existuje program přímo na PSP, ale takhle to dělám já... Jinak btw stáhl sem si MHF:UNITE a rozjel novej save... 65 hodin: full GMoonZ, fullUcamuZ, fatalis slayed :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Nejlepší bude použít remotejoy a v komplu nahrávat přes fraps, envím jeslti existuje program přímo na PSP, ale takhle to dělám já...Jinak btw stáhl sem si MHF:UNITE a rozjel novej save... 65 hodin: full GMoonZ, fullUcamuZ, fatalis slayed :-D 65 hodina uz tyhle sety ? :D:D:D:D:D:D nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 No jakože na gmoon sem musel dát přes 50 Grank rathianů, ale je to tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 mam to taky podobně mam 72 h a mam clear vše ve village low rank a high rank včetně one-Horned devil grrr vrrr rrrr ten byl ze singlu asi nejtěžší a teď jsem s kámošem rozehrál multi mam vše clear do 6. hvězdičky ale nemam 1 quest to si počkam až budeme 4 i sbratracem 8goldenfish nejhorší quest ze hry teda alespoň pro mě a hlavně i nejnudnější :-( měl bych ho mýt po víkendu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.