xDante1986 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 nds málo kdy zklame a myslím že si s tím natolik vyhrajou aby to byla super hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 Vzpominam jeste jak jsem na GBA SP hraval GTA Advance...No to bylo nevo dokonalyho (pohled zvrchu jako GTA 1) pokud tento dil bude viden take z vrchu a bude podporovat funkce DSka tak to bude neco dokonalyho :D Zadny 3D :dozey: Presne tak. GTA s pohledem zhora, radeji strizlivejsi grafika a o to vetsi volnost, RPG prvky jako u GTA:SA a mam duvod zabavit dcerce DS:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2008 to jí zabav i tak :D jak vidím tu fotku ve vaně :D si ho tam jednou vezme :D a máš po DSku :D to gta co bylo na GBA bylo dobře dělané :) hrál jsem dlouho na emu pak kvůli reinstalu winu nedohrá l :( ale hra super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Viděli byste jako pozitivum, kdyby do toho zapletli minihry? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 btw řekl bych že by to mělo utáhnout gta ve 3d .Však na GBA byla Driver 3 což bylo takove gta ve 3d! Tak proč ne na nds :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 No teda drivera sem hral ale to bylo neo hoznyho. Jako to radsi fakt 2Dcko udelany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Uplne by stacila grafika GTA 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 to mě teda taky ale radši bych nějakou 3D třeba todle vím že je to jasný fake ale bylo by to good ,, ,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Uz chci nejaky info :[ Nebo screeny, videa, cokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 to mě teda taky ale radši bych nějakou 3D třeba todle vím že je to jasný fake ale bylo by to good ,, ,, heh to je gta 3 s par efektama aby to nevypadalo ze to ma tak dobrou grafiku :D:D jinak styl gta2 by nebyl špatny ale 3d by bylo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Uz chci nejaky info :[ Nebo screeny, videa, cokoliv... Jediný info, co teď je je http://www.dsko.eu/2008/08/zvesti-o-gta-chinatown-wars/ . A stejně jsou to jen zvěsti, ale imo to nemá moc smysl tolik řešit, nevěřím, že to letos vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 ohledně pohledu (3d nebo ze zhora) jsem četl na stránkách nintenda.viz http://www.nintendods.cz/index.php?modul=news&strana=detail&id_news=529 . žwe se hra bude ovládat stylusem takže si myslím že to bude ve 3d protože to z ptačí perspektivy ňák šmrdlat stylusem mi přijde divný. navíc : "Hra se bude ovládat kompletně přes dotykový display a využity budou i funkce online služby Nintendo Wi-Fi Connection." Takže bude mulťák po netu hurá :) sem na to teda hooodně zvědavej btw pišou že ty hry vyjdou na podzim nebo v zimě takž to vyjde tenhle rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Tak to me trochu nastvalo na PSP skoncily s GTAckem a na NDS bude novy GTA proc nemuze byt i na PSP ale kazdopadne jsem zvedavej co to bude zac ovladat dotykove GTA to jako namirim stylus na nepritele a kliknu a on bude jako zastrelenej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Ne. Namíříš, klikneš a ono to vystřelí xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Ne. Namíříš, klikneš a ono to vystřelí xD Tak to je skoda ja myslel ze na nej kliknu a bude kaput no nic videl jsem na youtube videa na to a vipada to hur nez na psp to se dalo cekat hodne mi to pripomina Gta 3 a je tam asi i snih ten v tom videu tam behal ve snehu tak uvidime co to bude do zimi to ma bejt v prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Tak to je skoda ja myslel ze na nej kliknu a bude kaput no nic videl jsem na youtube videa na to a vipada to hur nez na psp to se dalo cekat hodne mi to pripomina Gta 3 a je tam asi i snih ten v tom videu tam behal ve snehu tak uvidime co to bude do zimi to ma bejt v prodeji žádný video ze hry ještě není :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 žádný video ze hry ještě není :blink: Jak to muzes rikat ja uz videl na youtube video od rockstaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Na youtube je spousta videi fake EDIT:sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Na youtube je spousta videi fake Samozrejme nemuzu vedet jestli to tak bude ci nebude o tom se nehadam ale vypadalo jako na moznosti NDS myslim ze neco podobnyho co jsem vydel by to mohlo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Jak to muzes rikat ja uz videl na youtube video od rockstaru dokud nebude video např. na gamespot.com nebo ign.com, tak se jedná o fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Zajímavá zpráva, že bych si pořídil Nintendo DS? Začnu o tom vážně uvažovat. GTA by na dotykovém displeji nemuselo být špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Zajímavá zpráva, že bych si pořídil Nintendo DS? Začnu o tom vážně uvažovat. GTA by na dotykovém displeji nemuselo být špatný To ja o DSku neuvazuju vubec NDS nema takovy mosnosti jako PSP bude to neco jako GTA 3 tohle novy Gtacko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 To ja o DSku neuvazuju vubec NDS nema takovy mosnosti jako PSP bude to neco jako GTA 3 tohle novy Gtacko ehm a gta liberty city stories nebylo neco jako gta3???ninteno vítězí hratelností a inovacemi (ds wii) kdežto sony jde do výkonu.Na takovem psp si moc nedokážu představit hrát nějakou FPS nebo RTS protože by to bylo ovládání styl mobil a to opravdu nemusim.Ja radsi hry hraju ne se na ne koukám.(btw dsko si me dostalo hnd prvnim dnem co sem hral nintedogs ta skvělá kombinace touchscreenu a hlasového ovládání se prost jen tak nevidí:) Jinak nevidel si nahodou to video z gta 3 na ktery je hozečny par efektů z adobe premiere? Někdo ho postoval kousek nahoře a neříkej mi že si TAK JASNÝ FAKE nepoznal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 ehm a gta liberty city stories nebylo neco jako gta3???ninteno vítězí hratelností a inovacemi (ds wii) kdežto sony jde do výkonu.Na takovem psp si moc nedokážu představit hrát nějakou FPS nebo RTS protože by to bylo ovládání styl mobil a to opravdu nemusim.Ja radsi hry hraju ne se na ne koukám.(btw dsko si me dostalo hnd prvnim dnem co sem hral nintedogs ta skvělá kombinace touchscreenu a hlasového ovládání se prost jen tak nevidí:)Jinak nevidel si nahodou to video z gta 3 na ktery je hozečny par efektů z adobe premiere? Někdo ho postoval kousek nahoře a neříkej mi že si TAK JASNÝ FAKE nepoznal..... Jasny ze to byl fake jenom myslim ze nebude daleko od pravdy, nebavime se tu o DS Wii to je neco jinyho ale o NDS tak tu neplet Wii, jinak ten fake byl povedenej a vim jakou ma grafiku NDS a tohle bylo tak akorat a moznosti NDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiGSSaW Odesláno Srpen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2008 Jasny ze to byl fake jenom myslim ze nebude daleko od pravdy, nebavime se tu o DS Wii to je neco jinyho ale o NDS tak tu neplet Wii, jinak ten fake byl povedenej a vim jakou ma grafiku NDS a tohle bylo tak akorat a moznosti NDS ja sem wii uvadel jako priklad. situace ds vs psp a wii vs ps3/xbox360 je hodně podobná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.