DeSmond Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 please dejte sem plnou mapu..thank OMG, neumis pouzit google? http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=404845 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockermates Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Poraďte prosím jak do gta vložit svoje písničky...děkuji mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 NELZE! A pokud chces do gta sve pisnicky, tak si kup PC, GTA 3 minimalne a tam je ve slozce GTA3/MP3/ a tam to supnes. NA NDS NELZE. (A uz prosimte prestan s podobnymi dotazy, takhle to vypada, ze si vyhral mistrovstvi v uplne necem jinem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Nevite kde sehnat ten kryt? Nemuzu to nikde najit http://www.youtube.com/watch?v=pL1_k5ESQZM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Nevite kde sehnat ten kryt? Nemuzu to nikde najit http://www.youtube.com/watch?v=pL1_k5ESQZM Rekl bych ze FAKE...uz jen kvuli te krabici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 samolepka? neni problem si neco takovyho nechat natisknout na vinyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ale ty stylusy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ale ty stylusy atd. Homemade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 A Look At the Custom Chinatown Wars DS 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 A Look At the Custom Chinatown Wars DS 8) To jse viděl už na YOUTUBE ja to tak chci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 To jse viděl už na YOUTUBE ja to tak chci :( Tak si to vyrob, zas tak tezke to asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ty stylusy mi prisly hrozny :D ten vrsek si muzes nechat normalne natisknout na samolepici vinyl (papir nedoporucuju protoze se casem odira) a mas to vpodstate totez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ty stylusy mi prisly hrozny :Dten vrsek si muzes nechat normalne natisknout na samolepici vinyl (papir nedoporucuju protoze se casem odira) a mas to vpodstate totez. Me se libili ze byli udelany jako cinske hulky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ty stylusy mi prisly hrozny :Dten vrsek si muzes nechat normalne natisknout na samolepici vinyl (papir nedoporucuju protoze se casem odira) a mas to vpodstate totez. A kde to delaj a kolik to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leji Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 Ahoj Parani, Muzete mi prosim poradit? Zacal jsem hrat tuto hru GTA Chinatown na psp a jsem u mise 6 kde koupim drogy.Uniknu polici domu a tam je chci prendat z tasky do kufru ale nejde mi to.Nevim jak :-( mackam vse ale max mi jde prepnout bud na tasku nebo kufr ci koleckem se vratit zpet do hry.Diky za radu! Tak problem vyresen,nevim co bylo spatne vcera to neslo.Dnes jsem si hru zapnul,nedalo mi to a slo to hned napoprve. Kdyz mam ale PSP ve spacim rezimu a hru nevypnu,tak mi po zapnuti naskoci cerna obrazovka a text cheking media...insert a hra se nenacte.Musim jit do hlavniho menu PSP a znovu hru nacist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darth1468623100 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Ahoj, funguje vam multiplayer mezi dsky? Nam vzdy hra po par vterinach spadne. Zkouseno vice verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 mne sa to tiez nepodarilo rozbehnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.