Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Browser pro DS


HoboMaster

Otázka

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

mas dostupne wifi v okoli? Bez sifrovani, ci pouze s WEP sifrovanim, mas to v DSorganize nastavene?

.. pokud net pouzivas vice, rozhodne doporucuji investici do EzFlash 3in1 za 3kila a ziskas nejenom Exp. RAM Pack.. (opera je MNOHEM lepsi, nez to, co je v DSorganize ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

to abito, uz dostal kartu, zde bohuzel nemam pravomoce, na mazani postu..

.. mozna ti neblika, protoze mas spatne nastavene WiFi, nemuze to byt tim? Nekde je tam nastaveni, tak do nej jukni - chapu, ze by se to malo asi alespon inicializovat a zacit blikat.. Ale nvm.. Kdyztak zkus jinou verzi DSorganize..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

wed jo .. aspon daco ta karta ale nemyslim ze ho to odradi .. ale ved ok ... a ta sprava pred tim tam de sa pitam preco zelena neblika .. nemohl bys odpovedat thanks

dik .. skusim ... ted uz asi ne ale mozna zitra ...( free wifi tu mame akurat u kamosa a ten to uz vipol takze mozna zajtra ... muzu se zeptat co je s tim chalanom itachi95 ? ..ˇ) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ok, pak dej vedet - kdyztak zkus tu jinou verzi, taky jsem mel s urcitymi verzemi DSOrganize problem..

.. muzes se zeptat .. mel tolik spamu & ot a nakonec i urazku clena fora, ze nasbiral behem cca 30min 6bodu a ma tedy minimalne na 10dni od fora utrum - snad si odpocine ;) Nevim, po PM mi jeste nadaval, nevim, co jsem mu udelal - asi se mu jeho posty zdali normalni ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

heh 3kila bych rekl ze neni drahe, za vibrace, RAM a GBA hry ;) (ale tak kazdy ma jinak hluboko do kapsy ze..)

Opera je vcelku pomala, ale zato stranky jsou dokonale - ne jako na PSP, lepe se prohlizeji, lepe se pise nez na PSP, vice konfigurace, proste mnohem lepsi ;) Ale rychlejsi nez na PSP to asi je ;) doporucuju.. Ten browser v DSorganize, kdyz jsem ho rozjel, tak stejne porad padal apod..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu