Jonny1619 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2009 A neměl to teďka přidat ten poslední patch? Od té doby jsem ještě nedal LNP do mechaniky, ale myslím, že někde jsem to četl. Jestli ne tento, tak nějaký, který vyjde brzo. Citovat
souza Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2009 No bylo by to super,protože ta nabídka,co je ve hře ne vždy vyhovuje... Citovat
kane1998 Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2009 tak dneska mně přijde LBP a tak bych si skusil mulťák třeba zněkym z vás takže si mně přidejte PSN ... mam livingdeadboy na ps3 budu celej den Citovat
varinek Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Cuz hele chci se na neco zeptat, jak udelam v LBP trofeje typu Metal Gear Solid?Musim si stahnout ten pack nebo co?DIK Citovat
Jonny1619 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 25, 2009 Jo, je jasné, že si ho musíš stáhnout;). To je snad logické. Ale jestli ti jde o platinovou trofej, tak k té není potřeba ho mít stažený. Citovat
johnDOU Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2009 Zdarec, už 4 dny se snažim přeskákat ten poslední kruh v tom mechanickém kole. Nechce mě stým nekdo helpnůt? Byl bych strašně moc vděčný. Já už na to nemám nervy. Milionkrát se tam snažit dolézt a pak pokaždé umřít :( Moje ICQ je 483575646, byvám doma z práce v 3h odpoledne. Nekdo ochotný esi se najde ozvěte se a domluvíme se. Moc děkuju. EDIT: Nikdo mě nehelpne? Citovat
Hayamen Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2009 na yotube jsi to nenašel?? Citovat
johnDOU Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2009 na yotube jsi to nenašel?? Já vímjak dál, ale nedokážu to kolo přeskákat právě. Z posledního kruhu se nedostanu. Teď mě ta hra jen leží v poličce a začíná se na ňu prášit pomalu :( A tak mě bavila. Citovat
Big Tony.D Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2009 Já vímjak dál, ale nedokážu to kolo přeskákat právě. Z posledního kruhu se nedostanu. Teď mě ta hra jen leží v poličce a začíná se na ňu prášit pomalu :( A tak mě bavila. To chce jen klid a nestresovat se, soustředit se a nějak to dáš.. já to taky dával tak na 50 pokus...:bash: Citovat
johnDOU Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2009 Jásem to udělal :D:D:D:D Joooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
johnDOU Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2009 Božéééééééééééééé, mě mrdne z tech elektrických kol :( Citovat
kane1998 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 nedáte někdo LBP po netu johne kildně ty stim pomužu ale mam jednu podmínku .... :bash: a to takovou že se mnou vytvoříš jeden lelvel nebo mi ho pomůžeš dodělat ok ... a kdyžtak moje PSN : livingdeadboy :coolp: EDIT: pls help stahl sem si lelvel kit MGS a nic mi to nepřidalo z comunity itemu mi jde ta paintballka která dřív nešla ale to je všechno a mělo jen 1032 KB nebo kolem 1000 kb no Edit2 : už je to OK Citovat
Achrisoofa Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2009 na tuhle hru sem se hodne tesil když sem si ji koupil tak sem dohral kampan a vytvaření lvlu je dost težky ted už to mam asi pul roku a ubec mne to nebavý cekal sem od toho výc Citovat
marklar1468623706 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Odesláno Září 9, 2009 Čau všichni mám takovej malej problém.Pařil jsem little big planet a vše fungovalo skvěle ale potom jsem si všimnul že mi z inventáře zmizelo pár sackboyů který jsem si vystrojil (jenom prázdné vokýnko s červeným vykřičníkem), tak jsem si řek že to je v pohodě ale pak mě začaly blbnout i fotky a nokonec mi nejdou spustit ani moje levely v editoru.Co mám dělat?Mám poškozenou mechaniku,hru,ps3 nebo je to firmwarem 3.00 kterej jsem nedávno stáhl?:bash: Citovat
Atickman Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Odesláno Září 19, 2009 v trophy collection hry little big planet píšou že když udělam všechny levly bez toho aniž bych zemřel dostanu zlatou trofej (trofej-play) ,tak sem teda všechny levly udělal bez toho aniž bych zemřel a nic sem nedostal,možná mi napíšete že mi prostě nějaký levl chybí ale u každého levlu dokončeného bez zemření se v podu (pod-je to takové menu,znalci ví o co de ) u něj objeví srdcový list jako z karet,mám tak označené všechny levly krom survival challanges (v podstatě v nich sbíráte body dokud neumřete-nejde přežít) a části příběhové linie na té zeměkouli v podu sou také všechny označené srdcovým listem i bez přežití survival chalanges a nikde žádná trofej:cry:. Citovat
xDante1986 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Odesláno Září 19, 2009 a máš odemčeny všechny kola? :) Se koukni na nějaké zahraniční stránky, kde bývají trofeje rozebírány... Citovat
Atickman Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Odesláno Září 19, 2009 a máš odemčeny všechny kola? :) Se koukni na nějaké zahraniční stránky, kde bývají trofeje rozebírány... jaký kola ? Citovat
zdenur Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Odesláno Září 19, 2009 No kromě těch příběhových levelů jsou tam ještě ty vedlejší a některé se dají projít bez smrti až do konce. V tomhle případě jsem se taky zaseknul, zkus projít ještě jednou všechny u kterých nemáš srdce. Citovat
Razor1468622716 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 chci se zeptat,jak udelam abych mohl hrat s nekym pres net ve dvou stejny level? potrebuju to kvuli tem bonusum ktere se daji ziskat jen ve dvou Citovat
GameEs Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 Normálně klikneš na level a dáš místo Play on your Own - Play with Others Citovat
Razor1468622716 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Odesláno Září 24, 2009 no ja davam play online ale pokazde hraju pouze sam, moc zkusenosti s onlinem celkove na ps3 nemam, mam ps3 kratce takze bych uvital jakoukoli radu, jinak internet mam pripojeny pres wifi a funguje to takze tam problem neni(na konci levelu se mi ukaze kolikate skore na svete mam) Citovat
Andam Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 caute, nevite nekdo co chteli vyvojari rict tim trailerem s vodou? budou nejake nove levely nebo to prida vodu do editoru? sorry jestli to tu uz nekde je Citovat
susman Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Tak jsem se taky kousnul v tom předposledním levelu s tím točícím kolem. Nenašla by se nějaká dobrá duše co by mi stím helpla. Muj nick na PSN: Rychlonozka EDIT: Tak už se zadařilo nicméně by se hodil parťák pro úkoly kde sou potřeba 2 a více sackboyů Citovat
GameEs Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 caute, nevite nekdo co chteli vyvojari rict tim trailerem s vodou? budou nejake nove levely nebo to prida vodu do editoru? sorry jestli to tu uz nekde je No obojí :D. Přidá to vodu do editoru a tím vzniknou nový levely s vodou :D. Citovat
luko_cze Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2009 Hraje LBP tady ještě někdo? koupil jsem si minulý týden PS3 a LPB je pařba, rád bych si zapařil i s někym ;-) Luky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.