pumpi8 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2009 LBP mam a doporucuju ji vsem je to fakt narez je to strasne no proste nadherny a srandovni a proste COOL jsem prave v poslednim kole ve hre =) no mozna to bude tim ze nikdo se nepripojil nebo neco takovyho Citovat
Wendy Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2009 LBP jsem dohrál bez umření (trofej Play) a když už mám tu nejtěžší trofej ve hře tak bych chtěl dát i platinovku, ale vůbec nevim jak udělat ty první levely v tutoriálu, nemohl by mi někdo prosím napsat co přesně dělat v tutoriálu ? Citovat
bitskull Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 Tady to resi: http://www.psu.com/forums/showthread.php?t=173727 ( v podstate rikaji, ze je potreba zkontrolovat pop-it, protoze nektere nastroje nemaji znak otazniku, ale presto k nim je tutorial nebo neco v tom smyslu, takze bych to zkusil prolezt znovu a hodne peclive :) ) Citovat
Wendy Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2009 no ten odkaz mi moc nepomohl, ne že bych tomu nerozuměl, ale pro mě tam nic podstatnýho není, jen mě zajímá co se má v dělat v prvním tutoriálu, ale to jsem se tam nedočetl...spíš nějaký návod (nejlépe video), díval sem se i na youtube a na nic s tutoriálem sem nenarazil... Citovat
Verthandy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Máte-li konzoli PS3 a na ní vlastníte hru LittleBigPlanet, tak máte možnost si obléknout svou postavičku do oblečku Ezia. Po oblečení svého Sackboye můžete překonávat další a další ,,skákačkové levely“. Vše stojí €1.99 a stáhnout si je můžete ze svého Playstation®Store. Tak neváhejte a stahujte! Citovat
janvlk Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Chtěl bych se tě zeptat jestli jde koupit oblek helgastu pro litle,já ho ve storu nemám ale an netu jsem ho vyděl. Citovat
Verthandy Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Chtěl bych se tě zeptat jestli jde koupit oblek helgastu pro litle,já ho ve storu nemám ale an netu jsem ho vyděl. podívám se ti potom ;) Citovat
Zodi4c Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 Našel by se někdo kdo by zapařil online? kdyžtak muj psn nick: p728678247 Citovat
WaRDoG Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 čau, uvažuju o koupi, tak by mě zajímalo jak to v té hře chodí, je to opravdu tak suprovní jak se všude píše? je tam nějaký single player nebo je to čistě jen přes net? Citovat
xUltimate Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2010 čau, uvažuju o koupi, tak by mě zajímalo jak to v té hře chodí, je to opravdu tak suprovní jak se všude píše? je tam nějaký single player nebo je to čistě jen přes net? Je tam jak singl, tak i mulťák.. Mě to docela bavilo, ale moc dlouho jsem u toho nevydržel.. Citovat
FrAySr Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2010 Lidi víte o tom že před nedávnem vyšlo Little Big Planet : Game of the Year Edition ? Je tam hodně věcí který byste si museli v normálním LBP koupit přez PSN. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde tuhle LBP : GOTY Edition koupit ? Díky za info:psp: Citovat
bitskull Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 Game Of The Year Edition vysla jen v US a Asii. Koupit muzes treba na ebay. Citovat
Glutton Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 FrAySr: Pokud ovšem chceš hrát a ne jen stavět, tak je ti GOTY k ničemu. VŠECHEN ten obsah se ti stahuje zadarmo formou patchů. A když hraješ, tka můžeš všechyn DLC novinky viděť a ve stažených elvelch používat a hrát s nima. Z PSN si pouze odemkneš možnost je mít i v editoru. Takže když vyjde Valentýn pack a ty ho nekoupíš, tak nemůžeš stavět levely s těma předmětama. Ale pokud někdo jinej je použije ve svým levelu, tak ho můžeš normálně hrát a všechno tam udivíš. Citovat
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 tak jsem se trošičku sekl v levelu The Bunker, jak je tam to Wheel of death... :( Citovat
Srig Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2010 Zítra doufám že budu mít tuto hru a chci se zeptat jaké jsou nejlepší věci k tomu ze storu. Citovat
FrederickVI Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Prosím tě jdou stáhnout nějaké mapy do LBP když mám CFW?? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Duben 12, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2010 Na netu by se možná daly sehnat další http://console-forum.net/showthread.php?t=73587 btw. CFW k tomu nepotřebuješ Citovat
Srig Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2010 Tak dnes jsem si to koupil a zachvíli jdu instalovat. Citovat
sumachr Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 zdar mam asi pro vas hloupy dotaz ale nidke sem to tu nenasel (mozna sem spatne hledal), ale stahl sem si ted tu gamesku littlebigplanet ale popravde nevidim nikde ze by sla na multi ale pisete ze to umi poradite nekdo ?dik Citovat
Vychos Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 zdar mam asi pro vas hloupy dotaz ale nidke sem to tu nenasel (mozna sem spatne hledal), ale stahl sem si ted tu gamesku littlebigplanet ale popravde nevidim nikde ze by sla na multi ale pisete ze to umi poradite nekdo ?dik Pokud si dobře pamatuju,tak se online multiplayer otevře po dohrani nekolika prvnich kol.:) Citovat
sumachr Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Pokud si dobře pamatuju,tak se online multiplayer otevře po dohrani nekolika prvnich kol.:) mam uz dve kola pryc a nic... diky moc to pak bude na te zemekouli? Citovat
JohnnyX360 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 Úžasná hra, je to vážně neuvěřitelný. Chtěl jsem se zeptat, jestli tu někdo nemáte volný slot na některé stažitelné balíčky? Zajímá mne především MGS a Pirrates of the Carrabien, kdyžtak bychom mohli i nakoupit, pokud by byl zájem. Díky Citovat
KukiCZ Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 Až doděláš Gardens tak se ti otevřou 3 zeměkoule!(story,online,tvoje mapy) Citovat
Blooman Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2010 jak tu hru opattchuju? chci jít do comunity moon a píše to abych ssi to optatchoval... Jinak jak si otevřu ,, MY MOON,, ?? Edit: když stahuju nějaké obleečení přez PSN... jak ho tam vložím? do té hry... thx Citovat
KapaCZ Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2010 to se všechno děšlá automaticky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.