Nil3E Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Nevic co to tu kecáte,nikdo vás nenuti ho kupovat proste to zase nahradí PSP-2000 tak jako Slimko nahradilo fatko a tak jako 80gb PS3 nahradí 40gb... tak tady prosímvás nekecejte to je zbytečné PSP atd.... :dozey: :blink: Budte radi že SONY alespon neco dela to furt jenom vy pič*jete... Citovat
Daxter Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Nevic co to tu kecáte,nikdo vás nenuti ho kupovat proste to zase nahradí PSP-2000 tak jako Slimko nahradilo fatko a tak jako 80gb PS3 nahradí 40gb...tak tady prosímvás nekecejte to je zbytečné PSP atd.... :dozey: :blink: Budte radi že SONY alespon neco dela to furt jenom vy pič*jete... Sony něco dělá ?:roll: Jenže by se měla víc soustředit třeba na hry, k čemu ti bude nové PSP když na něm nebude co hrát ? Sry za OT Citovat
Kastan Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 kdyt za celou dobu co psp je ani nevylepšili web browser :dozey: Citovat
Luk3z^ Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Kastan: a co bys tam vylepsil? flash player a memory...ale nic jinyho nema cenu... Citovat
Kastan Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 no však právě to jsem myslel . určitě by jim to moc času nezabralo :blink: Citovat
NoXiS Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 hmmm nevim nevim by me zajimalo jestli se bude pokracovat s firmwerama ze stareho PSP nebo se udela kompletne novy ptze to bud nejvetsi sance nalezeni chyby ve fw nebo tak neco takze mozna je dobrej duvod si to koupit hned nez vyjdou security zaplaty.... ale ftipny by bylo kdyby to udelali jak na winech ze se to aktualizovalo samo.... a jeste ktomu by se to neptalo nic jen by se to treba pripojilo stahlo a naistalovalo nebo kdyz by clovek mel vybitou baterku tak by to pockalo az to nekdo zapoji do adapteru a sup aktualizace to by bylo pekne v pici panove CO? Citovat
Daxter Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 No to docela jo, ovšem ne pro toho kdo se s PSP nepřipojuje na net, ale tohle sony podle mě neudělá Citovat
NexusWright Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Hm PSP-3000 je mi jedno, zůstanu u SLIMáka stejně jako lidi co maj FAT zůstali u něj, protože to nepřínáší žádný moc extra výhody :lol: Ale osobně doufám v PSPhone nebo PSP2 :love: Citovat
ramalamadingdong Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 Hm PSP-3000 je mi jedno, zůstanu u SLIMáka stejně jako lidi co maj FAT zůstali u něj, protože to nepřínáší žádný moc extra výhody :lol: Ale osobně doufám v PSPhone nebo PSP2 :love::lol: ješte neni psp-3k a ty už bys chtel PSP 2 :roll: Citovat
netix Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 I kyž to nevypadá na moc velký změny(zatím) tak si to asi koupim(pokud to opravdu vyjde) protože si myslim že by mohli byt vylepšeni "vnitřonsti" PSP :D třeba taková 128MB ramka :lol: to už by se dalo mluvit o SaS :D Citovat
houznak Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 tohle je stejne dalsi revize normalniho psp jako dvojku cekejte tak za 3 roky ale je to normal psp se starym vykonem ale sem rad ze sony aspon neco dela Citovat
Shifter960 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2008 já si ho teda osobně koupím nějaké vylepšení uvnítř tam bude a třeba začnou zas vyrábět pořádný hry Citovat
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2008 Určitě tam bude nějáká nová ochrana, s kterou budou problémy, SONY se nenechá ojebávat napořád (viz. PS3) Citovat
NexusWright Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2008 :lol: ješte neni psp-3k a ty už bys chtel PSP 2 :roll: Myslim že by 3k mohli přeskočit a jít rovnou na 2 :roll: Citovat
NirvanaFanBoy Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2008 Četl jsem o PSP 3000 na jednom slovenskym fóru, ale tam byly fotku úplně jiný....stáhněte si archiveček s fotkou.... http://rapidshare.com/files/132895790/PSPFAKE.rar.html Citovat
houznak Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2008 taky je tam napsano FAKE Citovat
NoXiS Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2008 Četl jsem o PSP 3000 na jednom slovenskym fóru, ale tam byly fotku úplně jiný....stáhněte si archiveček s fotkou....http://rapidshare.com/files/132895790/PSPFAKE.rar.html mechcehce tohle je mega stgarej fake to urco neni od sony concept jen si nekdo hral.. ale hodne hezkej concept rozhodne hezci nez soucasnej! Citovat
jirik Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2008 na PSP2 si pockej minimalne do vanoc 2011. stejne by me zajimalo, kdy vyjde GT4MOBILE, uz na E3 2004 se o nem mluvilo a nikde nic. jak to vypada, tak asi bude skutecne az na PSP2 Citovat
ramalamadingdong Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2008 stejne by me zajimalo, kdy vyjde GT4MOBILE, uz na E3 2004 se o nem mluvilo a nikde nic. jak to vypada, tak asi bude skutecne az na PSP2 hledej brouku :dozey: Yamauchi nezabudol ani na Gran Turismo 4 Mobile pre PSP. Vraj je stále vo vývoji, no vydanie je naplánované až po premiére GT5, teda najskôr v roku 2010. Racing GT4 Mobile bol predstavený na E3 2004 ako vlajkový titul handheldu od Sony, ktorý v období premiéry GT4M bude pomaly na konci svojho životného cyklu. Citovat
jirik Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2008 ja vim, tohle je ze sector.sk , ze? taky jsem to cetl, ale o GT4 pro PSP mam vazne pochybnosti..... Citovat
Dominick Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2008 Nech je nové.... Ajtak je naj. moje PSP Fat, ktoré je veľké, ťažké (super sa drží),flashovateľné a nemá reterdovane malý krúžok. To mi FATkári snáď potvrdia... Citovat
ice22222 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2008 beztak ty fotky z toho cinskeho serveru sou jen fotomontaz... proc by jinak na tech fotkach byla ikonka u vystupu pro sluchatka sluchatka s mikdofonem kdyz uz je mikrak integrovany... delate si zbytecne nadeje a navic na tom psp je folie na displayi:D nevim ktery magor by si na testovani firemni veci dalal folii na display Citovat
liveoliverr Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2008 beztak ty fotky z toho cinskeho serveru sou jen fotomontaz... proc by jinak na tech fotkach byla ikonka u vystupu pro sluchatka sluchatka s mikdofonem kdyz uz je mikrak integrovany... delate si zbytecne nadejea navic na tom psp je folie na displayi:D nevim ktery magor by si na testovani firemni veci dalal folii na display Ten fólie je možná ... Neviděl bych to zas tak ... Jinak mám uplně stejný názor, moc to prožíváte synci ... Až to bude nějak oficiálně podložené, začnu nad tím přemýšlet ... EDIT: Ale to takhle brát nemůžeš ... Tohle je uplně něco jiného ... Citovat
ice22222 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2008 nevidim proc by se tam ta folie mela davat kdyz se to testuje??? ty kdyz si pujcis od kamarada mobil (ze potrebujes zalozni) tak si tam taky nalepis ochranou folii ze :D Citovat
NoXiS Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2008 ja nevim ale tohl je proste podle me fake! ted sem u nekoho na youtube profilu videl myslim ze u evil.bulka video s timhle PSP 3000 a bylo tam naspano u toho videa posted: 1 year ago.. .takze nevim nebo neumim cist... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.