Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3000 - obecná diskuse

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 341
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já sem to ještě u nás nikde neviděl...a jak se to u nás prodává? Jenom ty base packy jak jsou u slimek, nebo i value? Nebo teda nakonec vyšel nějaký ten bundle??

ne, v cesku to fakt nevypada na zadny bundle, nejspis alespon do vanoc, nejspis to jsou jenom Base

Takze, uz nekolikrat obvolan Euronics: PSP-3000 se stále nenachází na oficiálním skladě Sony... Co se tam asi děje??...

Dalsi tyden a Sony má v česku pouze 4 modely... Všechny pro testy... ZOMG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...
ne, v cesku to fakt nevypada na zadny bundle, nejspis alespon do vanoc, nejspis to jsou jenom Base

Takze, uz nekolikrat obvolan Euronics: PSP-3000 se stále nenachází na oficiálním skladě Sony... Co se tam asi děje??...

Dalsi tyden a Sony má v česku pouze 4 modely... Všechny pro testy... ZOMG

to asi vic nekdo asi objednal z USA ne ?

Odkaz ke komentáři

No ja jsem v zámoří (Austrálie) a vyjde to tady na 299dolarů. To je při kurzu asi 13Kč/AU necelé 3900. Docela mi to trha ho koupit, ale žadný flash žádné PSP 3000. To si raděj seženu doma staršího slima. Každopádně kdyby vyšel flash jdu do toho.

Odkaz ke komentáři

Ano ja do mesice objednavam take... na Gamepark.cz jsem nsel samotne (bez Lego Batman), takze objednavam od nich... Sice hodne lidi rika, ze ten display je fakt na dve veci, ale uz jsem ho vcera drzel v ruce (hral jsem na tom Daxter) a nic jsem s displayem nemel :).... objednavam :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu