makelele Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Tak PSP 3000 se prodava unas uz ve vsech variantach Silver, White i Black http://www.zbozi.cz/?q=PSP+3000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Já sem to ještě u nás nikde neviděl...a jak se to u nás prodává? Jenom ty base packy jak jsou u slimek, nebo i value? Nebo teda nakonec vyšel nějaký ten bundle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Já sem to ještě u nás nikde neviděl...a jak se to u nás prodává? Jenom ty base packy jak jsou u slimek, nebo i value? Nebo teda nakonec vyšel nějaký ten bundle?? ne, v cesku to fakt nevypada na zadny bundle, nejspis alespon do vanoc, nejspis to jsou jenom Base Takze, uz nekolikrat obvolan Euronics: PSP-3000 se stále nenachází na oficiálním skladě Sony... Co se tam asi děje??... Dalsi tyden a Sony má v česku pouze 4 modely... Všechny pro testy... ZOMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 http://sony.mironet.cz/sony-playstation-portable-psp-3004--base-pack--cerny+dp87738/ 3004? chyba ci skutecnost? (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 3004 - označení pro Evropu, např. USA má tušim 3001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marttyini Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 http://sony.mironet.cz/sony-playstation-portable-psp-3004--base-pack--cerny+dp87738/3004? chyba ci skutecnost? (: Ten odkaz ti nějak nefaka ne error 404 skus to spravit:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Ten odkaz ti nějak nefaka ne error 404 skus to spravit:psp: http://sony.mironet.cz/AdvancedSearch.asp?SearchButt=1&CatID=10709&EXPT=psp&M=1&SearchType=Name Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Pokud by chtel nekdo PSP-3004 PB , v bundlu s lego batman , je k zakoupeni tady :D http://jrc.cz/index.php?a=2&id=25904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 nevim no spis bych ho bral z toho mironetu .. levnejsi.. a lego?.. to je vysmech xD navic koukam ze i na electroworldu ho maj take http://www.eproton.cz/Asp/DescrView.asp?IDAView=280546550485555571&NNZ=a5x9629 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Já mam PSP-3000 ale je to stejne jako slim akorat zabudovany mikrofon na skype jinak display je tak troch při rychle akci rozmazany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 ne, v cesku to fakt nevypada na zadny bundle, nejspis alespon do vanoc, nejspis to jsou jenom BaseTakze, uz nekolikrat obvolan Euronics: PSP-3000 se stále nenachází na oficiálním skladě Sony... Co se tam asi děje??... Dalsi tyden a Sony má v česku pouze 4 modely... Všechny pro testy... ZOMG to asi vic nekdo asi objednal z USA ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Pokud by chtel nekdo PSP-3004 PB , v bundlu s lego batman , je k zakoupeni tady :Dhttp://jrc.cz/index.php?a=2&id=25904 A nepisou tam v tom prvnim odstavci tak trochu kraviny? jen se ptam. ale dik za odkaz, do Vanoc si ho take nekde sezenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xchose Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 No ja jsem v zámoří (Austrálie) a vyjde to tady na 299dolarů. To je při kurzu asi 13Kč/AU necelé 3900. Docela mi to trha ho koupit, ale žadný flash žádné PSP 3000. To si raděj seženu doma staršího slima. Každopádně kdyby vyšel flash jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petruss Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Takze ono se to uz prodava teda jo ? A jde to flashnout ? Kdyztak poradte diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 PSP 3000 flashnout nejde, je to tu psany uz mockrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerk_ Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 nejde,ale i prez to sem si ho koupil protoze je cool:-p displej je SUPRRRRR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Listopad 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 já ho videl v protonu za 5190,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 ja zase slysel ze psp 3000 ma horsi displey nez slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerk_ Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 ber to tak ze kazdej ma svy pro a proti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ano ja do mesice objednavam take... na Gamepark.cz jsem nsel samotne (bez Lego Batman), takze objednavam od nich... Sice hodne lidi rika, ze ten display je fakt na dve veci, ale uz jsem ho vcera drzel v ruce (hral jsem na tom Daxter) a nic jsem s displayem nemel :).... objednavam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lunga Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Pls jak se Flashuje psp?A jde flashnout i psp slim 3000?piste pls na lunga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 PSP 3k flashnout nejde, jak se flashujes najdes v sekci tutorialy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 jakej je tam boha rozdil oproti slimakovy ? mikrak , displej ... este neco ? krom te zakladky s problemama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 PS button místo Home, užší kroužek, zaoblenější kraje a je takové drsnější, narozdíl od Slima, které je komplet hladké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 no myslim že zůstanu u slima ... a najdou se určitě i tací co si nechaj fatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.