Yerk_ Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Zdravim mam dotaz je TV out kabel z PSP slim kompatibilni s psp3k?myslim ze by to nemel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 je úplně stejnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 A nepisou tam v tom prvnim odstavci tak trochu kraviny? jen se ptam.ale dik za odkaz, do Vanoc si ho take nekde sezenu. V tom odstavci nevidim nic co by nebyla pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House737 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 zdar hele jak poznam jestli mam to psp s tou novou deskou??????? d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 že nepůjde flashnout .... a FW při rozbalení 4.01+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 čau kluci shánim nějakej shop s psp 3000 white kdekolik se kouknu maj jenom černý zkoušel sem zboží tam je nemaj na skladě...... tak pls kdyby ste někde vyděli psp 3000 pearl white tak mi dejte vědet dik budou thx a crd (český shopy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 třeba tady : http://www.profik.com/INSHOP/scripts/detail.asp?kat=425369 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 on to chce kámoš a on nevěří shopům který tam nemaj obrázek a dodání je dlouhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premer Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Si radsi kup normalne v Cechach za 4300,- uz sezenes v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deexer Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Zdar chci si ujasnit par veci jelikoz jsem si koupil PSP3000 (+ take jsem procital tuto stranku mam par veci neujasnenejch) 1) Uz jsem to tu cetl ze "hecknou PSP3000 uz asi nelze to jako proc.....? 2) Dalsi otazka a to me na SONY totalne rozciluje je to !?PROC?! na oficialnim Firmwaru nefungujou ruzne aplikace? napriklad Bookr atd..... co nebo proc to sony neudela tak aby to slo.... (chapu hry a ani bych si je nestahoval to mi vubec netrapi) ale je na hlavu proc to neni kompatibilni.... (kdyztak me opravte jestli sony za to nemuze nebo to dela schvalne aby tam podobne veci nesli spoustet) 3) Pokud bude platit to co jsem ted napsal k cemu jsem si kupoval PSP3000 kdyz "na to ani nenahraju obrazek"? (nevim treba zazrakem to pujde treba ten bookr...atd. na to nove PSP jeste jsem nemel moznost zkusit dam si ho az k vanocum... a to me privadi dalsi myslence ani nevim co ma v zakladu za FW) Budu rad kdyz se semnou budete hadat nebo mi ujasnit par veci ale kdyz jsem procital toto forum atd... tak takovej nazor jsem si udelal BTW:(zminuju v prikladech Bookr protoze to me asi nejvic stve ze mi to tam pravdepodobne nepujde spustit) Dodatkova otazka:(zase POKUD by neslo tak krasne Flashnout jako 1 nebo 2 atd.) k cemu je vyuzitelne nove PSP3000? :D jako mp3 je to kapku drahy a hry na tom moc lidi stejne nehraje..... (filmy jen z nouze ) tak WTF? Pokud nemam pravdu budu jen rad..... proto jsem pisu abych si ujasnil moji domenku.... marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 1 ) info např tady http://console-forum.net/showthread.php?t=30664 .. PSP 3k má taky novou desku a CPU 2 ) proč by to dělali ? na žádný konzoli to tak není ... kdyby to tak nechali tak by PSP nemělo skoro žádnou ochranu ... 3 ) tak zrovna ty obrázky PSP zvládne i s ofic FW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 to Deexer: Knihy a PDF se nechaj převést na obrázky a číst na OFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Nevim, jestli to někdo viděl, ale kdyby náhodou ne, tak tady jsou nějaký info z 2.9. o japonský verzi a je tam i dost fotek . Jinak nemá někdo nějaký nový info o psp 3000? Bude to můj první, tak se těšim jak malej. Já ho mám je to mrtě má to skype a v poho se připojíš na internet akorát mě na něm nefungujou ISA ale mám ho jenom 5 dní třeba na to přídu:psp: Neví někdo jak co mám dělat aby mě na PSP-3000 s firmwarem 4.20 fungovaly ISA??Nechce se mě to přehrávat na 3.03 tak jestli neví někdo o jinym řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Neví někdo jak co mám dělat aby mě na PSP-3000 s firmwarem 4.20 fungovaly ISA??Nechce se mě to přehrávat na 3.03 tak jestli neví někdo o jinym řešení. PSP-3000 zatím nepodporuje ISO hry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=nejde flashnout........ pokud se PSP flashne,na fóru se to dozvíte!!! a příšte používej EDIT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašků Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Nová verze psp je úplně k ničemu základní přednosti vůči verz 2000 se stali jejími hlavními nedostatky ten displej je opravdu mizernej kámoš má 3000 já 2000 a co jsme tak koukali tak za prvé nešel vůbec flashonout a ten displej sice víc svítí a je na něj víc vidět ale co se tíče zobrazení fuj! jinak asi jediná dobrá věc je na tom mikrofon jinak fakt nic doporučuju tedy starší model než s tímhle omylem sony něco udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 No takze, ja mam PSP3k od Vanoc a abych rekl pravdu tak toho lituju :cry: Myslel jsem, ze to bude proste nejlepsi a PSP jsem VUBEC nerozumnel (o foru jsme predtim nikdy neslysel) Dostal jsem ho tedy pod stromecek s vedomim, ze mam to nejlepsi co ted je. Bohuzel kdyz jsem se dovedel, ze nejde flashnout jsem byl zklamany. Proste co bych dal za PSP Slim s 8GB kartou a hlavne FLASH! Na jednu stranu to je mozna zase vyhoda, ze si kupuju UMD, protoze si toho vice vazim a hraju to dyl nez kdybych nevedel co si mam vybrat.. Mozna se mnou ted nekdo souhlasi. Kazdopadne vkladam do tohoto fora velke nadeje a prosby aby po flashnuti PSP 3000 byla nekde oooobrovskaaa novinka! Myslim, ze i vetsina 1000 a 2000karu by nebyla proti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Souhlasím a chápu tě ...! Btw. stále nic ohledně flashnutí?? Chyba po Gripshift je opravena díky novému ofw, tak už by se mohlo zveřejnit, jak nové psp flashnout ... než budou další nové ofw ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 ohledne flashnuti stale nic noveho... jako kdyby ses me nezeptal naprimo;-) francouzi delaji buhvi co aby to nevypustili ven, presto ze no FW uz stejne chybu blokuji. Mozna se teprve snazi proniknout tak, aby se pomoci GRIPSHIFT dal nainstalovat na psp CFW a ne tak jak ted kdy CFW bezelo nastreamovane z karty a pri resetu se jeho funkce obnovovaly akorat pres GRIPSJIFT... Na toto tema nediskutujte. je to zbytecne. Az neco vyjde, bude to tady na foru. Prubezne to sleduju a nejsem urcite jediny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reebosh Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 zdar, vi nekdo jak zprovoznt film na psp 3000? klasicka metoda pres mp_root nefunguje. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 musíš to dávat do VIDEO přímo na kořenu karty...ale teď nevím jestli tam dou všechny formáty MP4 , když nemáš CFW...no nic šak zkusíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reebosh Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 mam vsechny filmy od sparca..jak jsou to dva soubory a ani jeden tam nejede....v zadny slozce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Patří to do x:/VIDEO Musí to jít. Častá chyba je vždy ta, když to někdo nacpe do x:/PSP/VIDEO a pak se dohaduje, že to nefunguje :) Všem to jde, takže chyba je někde u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spinder Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jsou už nějaké novinky ohledně flashnutí PSP3000? nějak to tu uvázlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 nejsou a beztak este dlouho nebudou a rikam to proto protoze kdyz reknu ze to brzo nebude tak to bude brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 psp 3000 je podle mně na h*vno pokud se neak porouchá vaší vinou a nestahuje se záruka tak stěží seženeš náhradní díl třeba displey ale jinak je supr bboooommmbaaa disain(pardon ale nevim jak se to píše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.