Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3000 - obecná diskuse

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 341
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...

Zdar chci si ujasnit par veci jelikoz jsem si koupil PSP3000 (+ take jsem procital tuto stranku mam par veci neujasnenejch)

1) Uz jsem to tu cetl ze "hecknou PSP3000 uz asi nelze to jako proc.....?

2) Dalsi otazka a to me na SONY totalne rozciluje je to !?PROC?! na oficialnim Firmwaru nefungujou ruzne aplikace? napriklad Bookr atd..... co nebo proc to sony neudela tak aby to slo.... (chapu hry a ani bych si je nestahoval to mi vubec netrapi) ale je na hlavu proc to neni kompatibilni.... (kdyztak me opravte jestli sony za to nemuze nebo to dela schvalne aby tam podobne veci nesli spoustet)

3) Pokud bude platit to co jsem ted napsal k cemu jsem si kupoval PSP3000 kdyz "na to ani nenahraju obrazek"? (nevim treba zazrakem to pujde treba ten bookr...atd. na to nove PSP jeste jsem nemel moznost zkusit dam si ho az k vanocum... a to me privadi dalsi myslence ani nevim co ma v zakladu za FW)

Budu rad kdyz se semnou budete hadat nebo mi ujasnit par veci ale kdyz jsem procital toto forum atd... tak takovej nazor jsem si udelal

BTW:(zminuju v prikladech Bookr protoze to me asi nejvic stve ze mi to tam pravdepodobne nepujde spustit)

Dodatkova otazka:(zase POKUD by neslo tak krasne Flashnout jako 1 nebo 2 atd.) k cemu je vyuzitelne nove PSP3000? :D jako mp3 je to kapku drahy a hry na tom moc lidi stejne nehraje..... (filmy jen z nouze ) tak WTF?

Pokud nemam pravdu budu jen rad..... proto jsem pisu abych si ujasnil moji domenku....

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 ) info např tady http://console-forum.net/showthread.php?t=30664 .. PSP 3k má taky novou desku a CPU

2 ) proč by to dělali ? na žádný konzoli to tak není ... kdyby to tak nechali tak by PSP nemělo skoro žádnou ochranu ...

3 ) tak zrovna ty obrázky PSP zvládne i s ofic FW :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Nevim, jestli to někdo viděl, ale kdyby náhodou ne, tak tady jsou nějaký info z 2.9. o japonský verzi a je tam i dost fotek . Jinak nemá někdo nějaký nový info o psp 3000? Bude to můj první, tak se těšim jak malej.

Já ho mám je to mrtě má to skype a v poho se připojíš na internet akorát mě na něm nefungujou ISA ale mám ho jenom 5 dní třeba na to přídu:psp:

Neví někdo jak co mám dělat aby mě na PSP-3000 s firmwarem 4.20 fungovaly ISA??Nechce se mě to přehrávat na 3.03 tak jestli neví někdo o jinym řešení.

Odkaz ke komentáři

Neví někdo jak co mám dělat aby mě na PSP-3000 s firmwarem 4.20 fungovaly ISA??Nechce se mě to přehrávat na 3.03 tak jestli neví někdo o jinym řešení.

PSP-3000 zatím nepodporuje ISO hry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=nejde flashnout........ pokud se PSP flashne,na fóru se to dozvíte!!!

a příšte používej EDIT!!!!

Odkaz ke komentáři

Nová verze psp je úplně k ničemu základní přednosti vůči verz 2000 se stali jejími hlavními nedostatky ten displej je opravdu mizernej kámoš má 3000 já 2000 a co jsme tak koukali tak za prvé nešel vůbec flashonout a ten displej sice víc svítí a je na něj víc vidět ale co se tíče zobrazení fuj! jinak asi jediná dobrá věc je na tom mikrofon jinak fakt nic doporučuju tedy starší model než s tímhle omylem sony něco udělá

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

No takze, ja mam PSP3k od Vanoc a abych rekl pravdu tak toho lituju :cry: Myslel jsem, ze to bude proste nejlepsi a PSP jsem VUBEC nerozumnel (o foru jsme predtim nikdy neslysel) Dostal jsem ho tedy pod stromecek s vedomim, ze mam to nejlepsi co ted je. Bohuzel kdyz jsem se dovedel, ze nejde flashnout jsem byl zklamany. Proste co bych dal za PSP Slim s 8GB kartou a hlavne FLASH! Na jednu stranu to je mozna zase vyhoda, ze si kupuju UMD, protoze si toho vice vazim a hraju to dyl nez kdybych nevedel co si mam vybrat.. Mozna se mnou ted nekdo souhlasi. Kazdopadne vkladam do tohoto fora velke nadeje a prosby aby po flashnuti PSP 3000 byla nekde oooobrovskaaa novinka! Myslim, ze i vetsina 1000 a 2000karu by nebyla proti!

Odkaz ke komentáři

ohledne flashnuti stale nic noveho... jako kdyby ses me nezeptal naprimo;-) francouzi delaji buhvi co aby to nevypustili ven, presto ze no FW uz stejne chybu blokuji. Mozna se teprve snazi proniknout tak, aby se pomoci GRIPSHIFT dal nainstalovat na psp CFW a ne tak jak ted kdy CFW bezelo nastreamovane z karty a pri resetu se jeho funkce obnovovaly akorat pres GRIPSJIFT...

Na toto tema nediskutujte. je to zbytecne. Az neco vyjde, bude to tady na foru. Prubezne to sleduju a nejsem urcite jediny.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu