Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 3000 - obecná diskuse

Nil3E

Recommended Posts

• Odpovědi 341
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ty obrázky jsou přehnaný. I moje FATko zobrazuje líp barvy než SLIM na tom obrázku. Má to jen zdiskreditovat SLIM a vyzvednout "skvělý" prokládaný BRITE display...

Pokud fakt nevidíš tu řádkovanou příšernost tak si pořiď brejle.

No jako moc nevim protože jsem to viděl na vlastní oči !! PSP Fat, Slim a Brite brite bylo nejbarevnejši a žadne sračky sme tam neviděli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Brite ma lepsi kontrast. Nejsem si jisty, zda tak zdatelne, zda to neni jen marketingove upravene. Kazdopadne prokladani je vazne v jistych pasazich videt. Stejne jako lepsi kontrast je videt jen nekde :-) Tzn:

Brite: kontrast +1, prokladani -1 = 0 .. zlepseni displeje je celkove o nicem :-)

Odkaz ke komentáři

No jako moc nevim protože jsem to viděl na vlastní oči !! PSP Fat, Slim a Brite brite bylo nejbarevnejši a žadne sračky sme tam neviděli.

Fakt tomuhle se musim smát. Co to jako má být? Nemá cenu to pořád obhajovat jako to tady dělá pár lidí ve vedlejším topicu kam patří tato diskuse. To prokládání tam prostě je. A neni to jen při určitých pasážích. Stačí rychlejší pohyb objektu či pozadí a pruhy jsou na světě. Jestli se hodláš do krve hádat je mi už jedno. Už na tohle téma nenapíšu ani čárku...

btw. s tou barevností to taky neni jak to vypadá na těch obrázcích to mi můžete věřit. Právě mi tu totiž leží obě verze na stole ;) Samozřejmě jisté odlišnosti tu jsou, zvláště u her, ale ve videu rozdíl skoro nevidím a to mi přijde podezřelé xD

Odkaz ke komentáři

hele ja vim ze tu je diskuze psp 3000 ale to jsem asi taky patri od listopadu mam psp z ameriky s ofic. cw 4.01 ale nekde jsem cet ze to nemusi znamenat ze tam jeta zakladovka TA-088 v3+ a na krabici nemam zadny G nic mam tu cernou velkou krabici s cernochem zenskou a klukem poradte pls potrebuju flash

Odkaz ke komentáři

G je u caroveho kodu. PSP s FW 4.01 od vyroby nikdy nejde flashnout, jeste nebyl zadny pripad, kdy by to slo. Jestli to ale chces zkusit, domluv se s nejakym flasherem z mapky v mem podpisu a zkuste to.

Slo by to jen v pripade, ze by tam ten 4.01 nebyl od vyroby a tedy byla tam zakladka TA088v2 nebo starsi. V tom pripade by to znamenalo, ze PSP nekdo updatnul a ty jsi ho nekupoval nove, ale uz pouzite - uz ho nekdo musel rozbalovat pred tebou ;)

Odkaz ke komentáři

G je u caroveho kodu. PSP s FW 4.01 od vyroby nikdy nejde flashnout, jeste nebyl zadny pripad, kdy by to slo. Jestli to ale chces zkusit, domluv se s nejakym flasherem z mapky v mem podpisu a zkuste to.

Slo by to jen v pripade, ze by tam ten 4.01 nebyl od vyroby a tedy byla tam zakladka TA088v2 nebo starsi. V tom pripade by to znamenalo, ze PSP nekdo updatnul a ty jsi ho nekupoval nove, ale uz pouzite - uz ho nekdo musel rozbalovat pred tebou ;)

no to G tam prave neni a na boku krabice je psp-2001PB/98510
Odkaz ke komentáři

hele ja vim ze tu je diskuze psp 3000 ale to jsem asi taky patri od listopadu mam psp z ameriky s ofic. cw 4.01 ale nekde jsem cet ze to nemusi znamenat ze tam jeta zakladovka TA-088 v3+ a na krabici nemam zadny G nic mam tu cernou velkou krabici s cernochem zenskou a klukem poradte pls potrebuju flash

No nejlepší by bylo kdybys ten flash skusil a pak zjistil jestli to de nebo ne... ale zdá se mi že máš smůlu a buděš muset počkat jako já s psp 3000.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu