Rune Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 mikrofon me nezajima ale doufam ze zmeny na displayi nebudou drasticke nechci zit s pocitem za ma nekdo lepsi PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 snad to bude vsechno o dost lepsi hlavne display nez stary psp a hlavne neprolomitelny aby se PSP zas vratilo tam kde bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 už se těším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 kooukám že krom mikráče lepšího displaye nic novýho že? to je cekem k ničemu....sony chce trošku vyděělat .... tak udělaly pár změn aby lidi kupovaly NEW!!!! psp 3000 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 1200mAh baterka? :blink:Co je DC out connector? Pořád stejný počet barev... dc out konektor je asi to nahoře jak mas ty dva zlaty plisky vedle miniusb na napajeni zarizeni jako je kamera, gps, nebo mikrofon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 kooukám že krom mikráče lepšího displaye nic novýho že? to je cekem k ničemu....sony chce trošku vyděělat .... tak udělaly pár změn aby lidi kupovaly NEW!!!! psp 3000 :lol: vydelaj akorat na lidech jako je bulk xD Protoze ze slimu nema vubec smysl prechazet na tohle. Ten displej podle me na slunci taky o moc citelnejsi nebude, v ten vyssi kontrast bych i veril ale ten ma uz klasickej slim vic nez dobrej. Vyhodou by pro me byl ten mikrofon kterej bych ani nevyuzil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 dc out konektor je asi to nahoře jak mas ty dva zlaty plisky vedle miniusb na napajeni zarizeni jako je kamera, gps, nebo mikrofon ne dc out máš dole take 2 plíšky vedle nabíjení vydelaj akorat na lidech jako je bulk xD Protoze ze slimu nema vubec smysl prechazet na tohle. Ten displej podle me na slunci taky o moc citelnejsi nebude, v ten vyssi kontrast bych i veril ale ten ma uz klasickej slim vic nez dobrej. Vyhodou by pro me byl ten mikrofon kterej bych ani nevyuzil :D tjn :lol: ... ale koupil bych si to až na slim nebudou větší aktualizace pak to má smysl(minimální xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 ne dc out máš dole take 2 plíšky vedle nabíjení ty dva plíšky u nabíjení máš jenom u fatka u slimka ani u toho noveho na fotkach to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ty plisky jsou DC IN :dozey: VV bude se jmenovat long .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Nevite jak se bude jmenovat? :D Jako PSP-2000 = slim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Nevite jak se bude jmenovat? :D Jako PSP-2000 = slim.PSP Pearl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ale pise se tam ze to bude umet prehrat AVI tak snad ! ale asi koupim pokud pujde prehrat fw :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Na novem nastupci ocenuju snahu vylepsit displej o vi ce barev a lepsi citelnost na slunecnim svetle.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Nevite jak se bude jmenovat? :D Jako PSP-2000 = slim. PSP even more slimmer :D ja bych so nej sel hned, prtooze se mi vzhledove strasne libi, ale je blbost, abych kdyz mam slimaka si kupoval novej stroj, když stačí dokoupit pouze mikrofon:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 PSP Pearl :D Wuuu, to zni dobre ;D doufam ze se v budoucnu bude rikat:"Cus, potrebuju flashnout perlu" :D Ale asi 80% lidi co se jim to nove libi si ho koupi az budou vedet na 100% zepujde flashnout. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ale pise se tam ze to bude umet prehrat AVI tak snad ! ale asi koupim pokud pujde prehrat fw :) pokud bude umet avi tak ho bude umet i fat a slim... s novym fw kterej nejspis vijde s psp3000 no uvidime jak se to vyklube.. muj nazor je stejnej...nekolik lidi uz psalo ze nema cenu ze slimu na tohle upgradovat 8] ... zadny rapidni zmeny... mikrak ke slimu mam koupenej,novy lcd je zbytecnost... navic se mi ani ten design moc nelibi :D je takovej az MOC VYHLAZENEJ... jediny co se mi libi tak tlacitko PS ( to je to na kterym je na slimu/fatu HOME) ale to podle me i s lcd pujde na slim udelat lehcim HW Modem 8] a nebo nejaka chytra spolecnost udela tlacitko na slima s timhle potiskem :D kdyz pujde v prodeji na dracku a pokud bude hacku odolovat dlouho tak je to jen dobre alespon se vrati casy kdy produkce her byla na spicce a ja budu mit co stahovat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ja uz stoho nemuzu:cheesygrin:.Sony furt dela takovy kraviny!Je to furt to stejne.Kdyby udělaly uz něco rozmnyho.Stejně mi příde nejlepší fat!Skvěle padlo do ruky a furt tak neklouzalo.To Slim je taky dobrý a stím novím to je stejny.(Měl jsem si nechat moje faťíčko:ziped::wohow:).Uz jsem prodal fat kvuli slim myslel jsem, že to bude lepší a udělal jsem ůplně stejně.Prostě mě de o to zabavit se a né jo to ma mikrak to je lepši a ma to otrosicku lepsi zvuk!To je k nicemu(podle mě).Tak to je můj názor na PSP-3000 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Ja uz stoho nemuzu:cheesygrin:.Sony furt dela takovy kraviny!Je to furt to stejne.Kdyby udělaly uz něco rozmnyho.Stejně mi příde nejlepší fat!Skvěle padlo do ruky a furt tak neklouzalo.To Slim je taky dobrý a stím novím to je stejny.(Měl jsem si nechat moje faťíčko:ziped::wohow:).Uz jsem prodal fat kvuli slim myslel jsem, že to bude lepší a udělal jsem ůplně stejně.Prostě mě de o to zabavit se a né jo to ma mikrak to je lepši a ma to otrosicku lepsi zvuk!To je k nicemu(podle mě).Tak to je můj názor na PSP-3000 :roll: me se na slimu libi ze ma tv out muzu cucet na filmy pres telku takze ja radsi slim a asi ze slima na 3000 nepujdu nejdriv si ho vyskousim a tak ale myslim ze pockam az na psp 4000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 me se na slimu libi ze ma tv out muzu cucet na filmy pres telku takze ja radsi slim a asi ze slima na 3000 nepujdu nejdriv si ho vyskousim a tak ale myslim ze pockam az na psp 4000 Jo no ten tv out je dobrej.Parim na něm koukam na videa.Jo to mas pravdo na to jsem zapomel;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Doufam, že to PSP nepujde nijak flashnout :). Možná by se začali zase vyrábět dobré hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 presne vydelaly by na tom obe strany :D vyrobci za to ze si lidi hry kupujou a lidi co maj flashly starsi typy by si je mohli stahnout :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 A napadlo vas, ze treba v Nemecku vetsina o flashovani nic nevi? V Rakusku taktez ne? A myslite si, ze se Sony muze postavit na hlavu, kdyz flashuje nejaka malicka zemicka s malym rozpoctem, jako jsme my? Heh.. je rada, ze se prodavaji alespon konzole.. VV presne tak xD nemelo se flashovat ani to slimko :P xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 No já si osobně myslim ze koupit si FATko a nechat si ho az do ted se mi vyplatilo:lol: ...prezilo zatim SLimko a urcite prezije i novy 3000 :D proste jsem rad ze mam FAT,jsem rad ze se vyrabi novy ae ja u svyho zustanu:D a to co tu nekdo nademnou rikal ze kdyz PSP nepujde flashnout a koupi si ho hodne lidi tak na tom majitele flashnutych psp jen "vydelaji" a vsichni i spolu se Sony budou spokojeni:D...takze bych i napsal DA aby ani nepremyslel nad hacknutim at to aspon trochu pomuze PSP softwaru:D;) (vtip xD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 A napadlo vas, ze treba v Nemecku vetsina o flashovani nic nevi? Tohle musim potvrdit. Mame nejaky rodinny kamarady v nemecku a jejich syn (asi 14 let) vubec nic nevedel o CFW :D Tak jsem mu to flashnul no :D Ale taky si vem kde se PSPcko flashuje, vychod.. Cim vic zapadneji tim mene... Vsechno se odviji od penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Doufam, že to PSP nepujde nijak flashnout :). Možná by se začali zase vyrábět dobré hry :) kdyby neslo prolomit tak se akorat zvedne cena stavajicich flashnutejch psp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.