KennyCZ Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 2Darius15: Čéče, nechápu smysl citování posledního příspěvku? To by mělo být v pravidlech zakázáno, protože to fakt nemá smysl. A i ty posty nemají zrovna dobrou informační hodnotu, tak se na to vykašli, za víc postů stejně nic nedostaneš, co by Ti udělalo život lepším ;) Jinak já o PSP-3k0 četl včera někde na netu, tak jsem jen kývnul hlavou, a stránku zavřel. Pro mne málo novinek, a nemám i tak peníze (a vlastně spíš používám PSP na hudbu...). Já v článku ale četl, že by PSP-3k0 mělo být víc "komunikátorem" a konkurovat telefonům právě díky mikrofonu (ale bez GSM modulu i tak s mobilem nebude mít nic společného)... Každopádně jsem zvědavý, na jaká vylepšení přijdou s dalším modelem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.::DirtyKing::. Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Pěkný, celkem dost se mi líbí, ten mikrák je tam též super ... Displej vypadá též úžasně, ale myslím si že přehánějí, reklamní tah ... Jinak bych ocenil kdyby to mělo BT, abych si k tomu mohl koupit BT sluchátka :-) Designově tomu dávám za 1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Pěkný, celkem dost se mi líbí, ten mikrák je tam též super ... Displej vypadá též úžasně, ale myslím si že přehánějí, reklamní tah ... Jinak bych ocenil kdyby to mělo BT, abych si k tomu mohl koupit BT sluchátka :-) Designově tomu dávám za 1! Reklamní tah je to každopádně ... Novinky tam sice jsou, ale řekl bych, že to nebude nic zásadního, a hlavně si myslím, že to udělali jen kvůli nové ochraně, asi to nebude tak jednoduché ... ( nevyvolávejte flame, lamičky ! ) ... Necháme se překvapit ... Až cena trošku klesne, začnu o tom přemýšlet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 [;401728']novy psp.. hmm bomba:dozey:tak nejak se mi prestava libit jak se inovovane verze lisi pouze v kosmetickych upravach. co bude priste? pr.: psp 4000 ...lepsi wifi modul a repraky psp 5000 ...navrat k designu s ostryma hranama' date=' snizeni spotreby, podpora velkokacitni baterky psp 6000 ...druhy analog a logo psp se vrati zpet na pravou stranu?! :roll: ...[/quote'] hehe, celkem jsi mne pobavil, ale naprosto souhlasim, vidim to stejne xD Je az trapne, ze Sony PSP vylepsuje "po kouskach" a vypada to, jako by stale vychazely nejake betaverze :D Naschval tam neprida vse a pridava stale jen blbosti.. ;) .. uz proto zustavam u sveho fata, tech par mm a g oproti slimaku me nezabije, o malicko (ano, nedelejte flame, pro mne je to fakt malicky rozdil) lepsi displej a 2x vetsi RAMka (az na Skype prakticky nevyuzita) je pro mne fakt k nicemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 http://www.onlinehry.sk/onlinevideo/6774/psp__.htm Našel jsem jedno video , doufám že to tu neni tak to zkouknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Toto video uz tu myslim je o par stranek zpet, resp. je tam natoceny jiny uhel (nejake promitani), ale keca tam stejny dedula a zvasta stejne kecy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Aha tak to jsem nevedel , omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 to si snad dělaji prdel :blink: -Nakoniec už len informácie ohľadne vydania, aj keď je PSP 3000 pripravené, s predajom sa začne 15. októbra a to za klasickú cenu 199 EUR. U nás bude k dispozícii len s bundlom s niektorou z 8 hier. Žádnej film, žádná karta, ... ay caramba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wyrwich Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 tvl to si delaj prdel.... kdyz sem poprvi slysel o psp 3000 tak sem cekal ze to bude o proti psp slim'n'lite zmena jako z PS2 na PS3 ... a oni tam akorat pridaj mikrak:D:D.... to uz je vetsi bomba zmena vicka na flasce Koruni, ten lehce otviratelnej spunt je vic top nez cely PSP 3000... urcite zustanu u slimaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 No zas zmena Z PS2 K PS3 to neni , ale sam jsem na to zvedavý hlavne na skype s tím mikrofonkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Me hodne mrzi ze se do toho nezapoji microsoft - ze by taky udelali handheld a hned by sony mela konkurenci a snazili by se trosku jinak.proc zrovna microsoft ? protoze by ten handheld byl nadupanej doufam ze jako xbox - to je jen muj nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Me hodne mrzi ze se do toho nezapoji microsoft - ze by taky udelali handheld a hned by sony mela konkurenci a snazili by se trosku jinak.proc zrovna microsoft ? protoze by ten handheld byl nadupanej doufam ze jako xbox - to je jen muj nazor. Kdyby se do toho zapojil Microsoft, tak by ti to tim teplem upalovalo ruce, nez by se ti nastartoval system, tak by to spadlo do BSOD a po mesici by jsi s tim sel na reklamaci kvuli GTOF (Green Triangle Of Death) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Vubec se mi nelibi ještě sem ho pořádně neviděl ale štve mě že to je furt to samy jen je trochu vice uhlazený má to ale furt ten zamej dizaj bral bych radsi neco originálnějšího :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Kdyby se do toho zapojil Microsoft, tak by ti to tim teplem upalovalo ruce, nez by se ti nastartoval system, tak by to spadlo do BSOD a po mesici by jsi s tim sel na reklamaci kvuli GTOF (Green Triangle Of Death) :lol::lol:, to jsi mě zase pobavil, jinak, jsem docela zvědavej kolik to bude stát u nás, podle toho co jsem četl, by to samozřejmě mělo být dražší než v zahraničí. Jako obvykle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 co si furt stezujete vono se toho asi moc vychytat neda kdyz to ma bejt spetne kompaktibilni ze starejma PSPckama takze displej s roz. 1600*1200 zapomente a cpu na 10Ghz taky jen tak nebude a hdd na co kdyz je 16GB karta jo bylo by pekny mit tam 100Gb hadr ale zbytecne by se to prodrazilo a taky by to pekne zralo no nic ja pockam na PSP 100K 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConanVJ Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Stim kroužkem tomu dali na zadek. Měli spíš udělat druhej analog. To by bylo alespoň užitečnější. Mikrofon nevyužiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 ja ho vidim! Bude to mí prvni PSP :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 na http://pspslimhacks.com/ na objevilo toto... vydrz baterie v psp 3000 bude o 20-30 minut kratsi... proc? protoze bude zesilen jas displaye... dobra zprava ale je ze sony predstavi nove baterie pro psp, ktere budou umoznovat 8-10 hodin hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 Vzhledem k tomu že bude zkrácená odezva, displej bude mít větší kontrast a celkově bdue kvalitnější.. Mně těch 20-30 minut nepřijde nijak tragických.. spíš naopak.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 Three new PSP 3000 firmware features revealed Famitsu has relayed 3 firmware features of the new PSP 3000. First of all, there is a setting for color space under the system settings part of the XMB. There is also an option for AUTOMATIC USB CONNECTION, in which the PSP switches to USB mode automatically when a USB device is connected, lastly there is a noise reduction feature for video output. .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 lool...když byli fatka, a byla prezentace od prezidenta sony, u vstupu dali každýmu jedno fatko zadara...lol...ale jen jedno, nedalo se to vochcat...dostal mě tam kámoš...pak sem ho prodal a kupil slima :D ale jinak se bojim toho novyho FW, aby to šlo hacknout...:( btw Stim kroužkem tomu dali na zadek. Měli spíš udělat druhej analog. To by bylo alespoň užitečnější. Mikrofon nevyužiju to lol...dva analogy? na co prosimtě? jak by sis pak zapařil starý hry ( jo...třeba že bys ten druhej nepoužíval) ale co by chudáci fatáci a slimáci dělali s hrama na 2 analogy? lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
on-dra Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Nevim, jestli to někdo viděl, ale kdyby náhodou ne, tak tady jsou nějaký info z 2.9. o japonský verzi a je tam i dost fotek . Jinak nemá někdo nějaký nový info o psp 3000? Bude to můj první, tak se těšim jak malej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 PSP-3000 will have new 4.20 firmware already installedAccording to EG, the PSP-3000 will be complete with firmware 4.20 when it ships at the end of November. The new firmware includes "USB Auto-Connect" and "Flicker reduction" features. quote: Elsewhere, our side-by-side comparison of the current PSP/PSP-2000 firmware, 4.05, and the new 4.20 firmware on the PSP-3000 reveals a "USB Auto-Connect" option, which promises to automatically switch the handheld to USB mode when a cable is connected. It will do this from anywhere on the XMB, but it won't interrupt gameplay. Nor does the PSP charge from USB during gameplay, although - as of the original Slim & Lite revision - it will do so while in USB mode. Finally for this instalment of Firmware Detectives, we uncovered a "Flicker reduction" toggle under the "Connected display" settings menu. The new-model PSP also allows you to play games on a TV by hooking it up with a special adapter (sold separately) and a composite cable, whereas the old one would only allow composite cables to display video, with gaming reserved for component output. PSP-3000 preview reveals battery life, Firmware 4.20 details, morePSP 3000 preview reveals battery life, details on firmware 4.20 and more - Image 1The lucky folks at Eurogamer got to lay their hands on a PSP-3000 and shared their thoughts on it with the unlucky ones. Their review talks on the 3000's much-touted bright screen, the everyone-thought-was-shorter-but-isn't battery life, and even some details on Firmware 4.20. Everyone first thought that the new screen took off 20 to 30 minutes in the battery life, but it was later revealed that power consumption was reduced in other components, which evens up the score. Eurogamer confirms this, saying that they got "the same five and a half hours we've come to expect playing games." Speaking of the battery, they also mention that the 3000 has a "smarter AC adapter unit," which exchanges the black box with just a "small, direct cable." Firmware 4.20 holds several major changes for the new unit. First of all, they talked about the new "wide" setting for the "color space," which Sony revealed earlier was an option to fully exploit the 3000's hardware. [...] The new PSP's battery-powered third brightness level outshines the mains-powered fourth on its predecessor. If you flick the "Color space" option back to Normal, meanwhile, the colouring reverts to something closer to, though still brighter than, the PSP-2000. Last month Sony also revealed the 3000's Automatic USB connection, which switches the unit to USB mode automatically when you hook it up. Eurogamer confirms that this feature will not interrupt gameplay. Finally for FW4.20, the 3000 now allows you to play games on a TV with a special adapter and composite cable, whereas TV output for gaming on the Slim can only be achieved with component video and D-Terminal cables. For Eurogamer's complete review, follow the source link below. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=253828 ---------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 to mají být ty zásadní novinky ve fw které by mě meli donutit ke koupí ? :dozey: zase blbosti :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2008 wooow, automaticke nabijeni pres USB a automaticke pripojeni k USB, po pripojeni USB kabelu a sexy AC adapter.. to musim mit :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.